Elutasítva Haakem Palmstone -> Kalács

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

gerkhan11

Barangoló
2019. 02. 08.
128
752
hazakuldtek az osztrakok, ujra mosonmagyarovar
soundcloud.com
V4 karakter
lucio kaas
LV karakter
hamit ilir
zoldlogo.png

Neved:
< Haakem Palmstone >

A ban időpontja:
< 2019.03.17 >

A ban időtartama:
< Perma >

Neve, aki bannolt:
< Kalacs >

A ban oka:
< Utolsó esély eljátszva. >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Elég időm volt gondolkozni a dolgokon mivel 03.17kor kaptam a bant, és már 8hónap eltelt belőle de lehetne 9hónapnak is számolni már nagyon hiányzik a közösség a sok haver és minden más tudom hogy utolsó esélyes vagyok és arra 5% hogy kapok UN-BANT de azért megírom mivel nagyon szeretnék vissza menni a szerverre, játszani,RP-zni. Amiért kaptam a bant az eléggé nevetséges volt szerintem és már így utólag belátom hogy hülye voltam és bele sem kellet volna kezdenem az egész vitatkozásba de ami megtörtént megtörtént sajnos. Nagyon szeretnék unbant kapni a szerverre ha úgy van még TS beszélgetésre is megyek csak tudjak a szerveren játszani újra mert eléggé hiányzik már a közösség nekem. Köszönöm hogy elolvastad ha egyártalán elolvastad mivel csak az indokot nézik meg és egyből írják hogy elutasítva sajnos de remélem azért kaphatok egy utolsó utáni esélyt. Köszönöm szépen helló. UI : Haakemet kibannolták fórumról úgyhogy megkért engem facebookon hogy küldjem be neki az unban kérelmet, ezt teljesen ő írta én csak ezt a pár sort írtam hozzá mielött baj lenne belőle. >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.