Haakem Palmstone --> Kalacs [FA/SA]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

MONSTER

Pötyögtető
2019. 01. 10.
412
1 641
19
Erdőkertes, Pest, Hungary
youtube.com
V4 karakter
𝘤𝘩𝘳𝘪𝘴𝘵𝘰𝘱𝘩𝘦𝘳 𝘱𝘢𝘭𝘮𝘴𝘵𝘰𝘯𝘦
LV karakter
𝘶𝘻𝘻𝘪𝘢 𝘤𝘢𝘺
zoldlogo.png

Neved:
< Haakem Palmstone. >

A ban időpontja:
< 2019.03.17. >

A ban időtartama:
< Örök. >

Neve, aki bannolt:
< Kalacs. >

A ban oka:
<
Utolsó esély eljátszva.

>

Amiért szeretnéd az unbant:

< Szia! Te aki ezt olvasod... Tudom-tudom utolsó esélyre nem nagyon szoktak UB-t adni. Sok ember ismerheti már a bakos-t amint tudjátok leállt a folytonos PK írogatással, ami igazából egy nagyon jó dolog szerintem innen is gratulálok neki. Nos úgy kezdődött hogy elszálltam magamtól mert 5ezer SSC-ből csináltam 100ezer-t, és nekem még csak ez volt eddig így a legnagyobb nyeregégem. Hajnal volt, 00:00 fele igazából már azt sem tudom miért kellet belé kötnöm, nagyon idegesített hogy mindenkit csak PK,PK,PK-ra rak egyfolytába. És sok ember nem írta le róla a véleményét vagy nem merték, aki már jobban ismer az tudja hogy az a negatív részem hogy én nagyon szó kimondó+mindenkinek az őszintét adom, így most sem volt másképp sajnos. Akkor nem gondoltam bele hogy mi lesz ebből az ügyből, az nap este már aludni is alig tudtam egész este gondolkodtam hogy ezt most muszály volt leírni.... Rá kellet jönnöm hogy nem kellet volna csak akkor már rám írta a PK-t és sajnos ott is csak az igazat tudtam sajnos adni és ott is leírtam a véleményemet róla amit nem kellet volna utólag így bele gondolva. Másnap minden szép volt még... Felnézek fórumra PK-t Hirdetés-t nézni meg ilyenek akkor láttam legelőször rám ugye a PK-t PK linkje : https://forum.see-game.com/threads/curtis-z-shakur-haakem-palmstone-kalacs.19025/#post-88735 Ezek után már éreztem hogy rosz lesz, hát az is lett már csak bánni tudom hogy minősítettem és rendesen örültem neki mikor facebook-ra ki írta hogy meg akar változni és hogy segítség kellene neki. Írtam is oda, mert hiába miatta lettam banolva mikor rá jött arra hogy csak magának csinálja a ROSSZ hírt és a JÁTÉKOS TÁRSAI-NAK a rosszat, "egy rosszat akaró player akit nem lehet eltűrni." Sokan azt írták nekem privátba mikor rám jött a PK, igazából szeretnék még a szerveren játszani és nem állt nagyon szándékomban hogy minősítsem OOC csak már az idegtől az ember nem tud gondolkozni és én nagyon gyorsan tudok ideges lenni sajnos ami nagyon rosz tulajdonság mert akkor a fejemet is elveszítem. Utolsó esély,utolsó esély még hogyha egy kis hibát is követtem el a szerveren már új fejjel akarok vissza menni és nem úgy hogy egyből le írom a véleményemet mindenkiről inkább rá hagyom máskor, nem az én bajom, és nem is kellet törődni vele de sajnos törődtem vele. Nagyon szépen köszönöm hogy elolvastad, moderátorok kérem ne helyezzék még egyből át lezártakhoz köszönöm. AKINEK MEG VAN ENGEDVE HOGY IDE ÍRJON AZ UB-HOZ : Bakos,Adminteam. >

• Tetszik
Reactions: kbazsy

innocent

arrogante
2019. 01. 10.
336
330
22
V4 karakter
tsuyuri shinobu
LV karakter
quincy choice
Kalacs már nem admin, módosítottam a téma címét.

Bakos

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
178
175
27
V4 karakter
Curtis Shakur
LV karakter
Curtis Z Shakur
V2 karakter
Curtis Shakur
Csáó.

Megkértek, hogy írjak ide.
Mivel V3-ról kilettem tiltva, és nem kaptam meg az ub-t, így egy barátom rábeszélt, hogy kezdjek el vele LV-zni.
Bementem akkor este a kaszinóba, belém kötöttél, minősítettél folyamatosan.
Nem kellett volna, nem lett volna erre szükség, én nem ismertelek téged.
Csak magadnak köszönheted a kitiltásodat.
Sőt, mivel fórumon is cseszegettél, Jerry közel állt hozzá, hogy innen is kitegyen örökre.
Utolsó esélyre nem szoktak ub-t adni, szerintem kezd el a v3-at.
Véleményem szerint sokkal jobb, mint az LV.
LV nekem annyira nem tetszik, 2-3 hete abbahagytam, V3-on meg 8,5 hónap és kb 30. ub próba után feladtam, v2 pedig nem tetszik, ahogy a többi magyar mta rp szerver sem, így tehát ergó felhagytam az MTA-val örökre.
Szóval nekem mindegy, hogy te játszol-e innentől, és nem vagyok admin, nem az én döntésem, hogy megkapod-e.
Csúnya, undorító dolog volt amit csináltál.
De ha nekem kellene dönteni, részemről menj, játsz, érezd jól magad, hisz nekem teljesen mindegy, hogy kik játszanak, és nem hisztizek egy netes, játék beli beszólogatáson, kinőttem ebből.
Viszont mivel én se kapom meg 8,5 hónap után v3-on, pedig én nem utolsó esélyes voltam, így szerintem te se fogod megkapni itt 1 hónap után.
Minden jót!

MONSTER

Pötyögtető
2019. 01. 10.
412
1 641
19
Erdőkertes, Pest, Hungary
youtube.com
V4 karakter
𝘤𝘩𝘳𝘪𝘴𝘵𝘰𝘱𝘩𝘦𝘳 𝘱𝘢𝘭𝘮𝘴𝘵𝘰𝘯𝘦
LV karakter
𝘶𝘻𝘻𝘪𝘢 𝘤𝘢𝘺
Hát igazából, az indokot is kell nézni rajta én azért lettem banolva mert leírtam az őszintét amíg te : Súlyos közösségrombolás, Súlyos UCP Múlt, Szándékos feszültségkeltés Adam,GERY Szerintem azért a tiéd roszabb mint az enyém de ez saját véltemény, örülök hogy sikerült kicsit megváltoznod ilyen térten hogy nem írsz PK-kat, de a helyedbe örülnék ha játszhatnék LV-n mivel ott a legjobb a közösség. Szerintem ne szúrd el ;)

Spinak

Fórum Császár
Very Important Person
2019. 01. 06.
1 936
918
Budapest
V4 karakter
Roger Sean
LV karakter
Roger Sean
V2 karakter
Roger Sean
Nincsen UnBan.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.