- 2019. 01. 10.
- 412
- 1 641
- 19
- V4 karakter
- 𝘤𝘩𝘳𝘪𝘴𝘵𝘰𝘱𝘩𝘦𝘳 𝘱𝘢𝘭𝘮𝘴𝘵𝘰𝘯𝘦
- LV karakter
- 𝘶𝘻𝘻𝘪𝘢 𝘤𝘢𝘺
Neved:
< Haakem Palmstone. >
A ban időpontja:
< 2019.03.17. >
A ban időtartama:
< Örök. >
Neve, aki bannolt:
< Kalacs. >
A ban oka:
<
Utolsó esély eljátszva. |
>
Amiért szeretnéd az unbant:
< Szia! Te aki ezt olvasod... Tudom-tudom utolsó esélyre nem nagyon szoktak UB-t adni. Sok ember ismerheti már a bakos-t amint tudjátok leállt a folytonos PK írogatással, ami igazából egy nagyon jó dolog szerintem innen is gratulálok neki. Nos úgy kezdődött hogy elszálltam magamtól mert 5ezer SSC-ből csináltam 100ezer-t, és nekem még csak ez volt eddig így a legnagyobb nyeregégem. Hajnal volt, 00:00 fele igazából már azt sem tudom miért kellet belé kötnöm, nagyon idegesített hogy mindenkit csak PK,PK,PK-ra rak egyfolytába. És sok ember nem írta le róla a véleményét vagy nem merték, aki már jobban ismer az tudja hogy az a negatív részem hogy én nagyon szó kimondó+mindenkinek az őszintét adom, így most sem volt másképp sajnos. Akkor nem gondoltam bele hogy mi lesz ebből az ügyből, az nap este már aludni is alig tudtam egész este gondolkodtam hogy ezt most muszály volt leírni.... Rá kellet jönnöm hogy nem kellet volna csak akkor már rám írta a PK-t és sajnos ott is csak az igazat tudtam sajnos adni és ott is leírtam a véleményemet róla amit nem kellet volna utólag így bele gondolva. Másnap minden szép volt még... Felnézek fórumra PK-t Hirdetés-t nézni meg ilyenek akkor láttam legelőször rám ugye a PK-t PK linkje : https://forum.see-game.com/threads/curtis-z-shakur-haakem-palmstone-kalacs.19025/#post-88735 Ezek után már éreztem hogy rosz lesz, hát az is lett már csak bánni tudom hogy minősítettem és rendesen örültem neki mikor facebook-ra ki írta hogy meg akar változni és hogy segítség kellene neki. Írtam is oda, mert hiába miatta lettam banolva mikor rá jött arra hogy csak magának csinálja a ROSSZ hírt és a JÁTÉKOS TÁRSAI-NAK a rosszat, "egy rosszat akaró player akit nem lehet eltűrni." Sokan azt írták nekem privátba mikor rám jött a PK, igazából szeretnék még a szerveren játszani és nem állt nagyon szándékomban hogy minősítsem OOC csak már az idegtől az ember nem tud gondolkozni és én nagyon gyorsan tudok ideges lenni sajnos ami nagyon rosz tulajdonság mert akkor a fejemet is elveszítem. Utolsó esély,utolsó esély még hogyha egy kis hibát is követtem el a szerveren már új fejjel akarok vissza menni és nem úgy hogy egyből le írom a véleményemet mindenkiről inkább rá hagyom máskor, nem az én bajom, és nem is kellet törődni vele de sajnos törődtem vele. Nagyon szépen köszönöm hogy elolvastad, moderátorok kérem ne helyezzék még egyből át lezártakhoz köszönöm. AKINEK MEG VAN ENGEDVE HOGY IDE ÍRJON AZ UB-HOZ : Bakos,Adminteam. >