H4CK-B3LL10N

exito

🙂
2020. 08. 13.
343
2 022
London
V4 karakter
Dario Staletti

hacking-how-pressable-handles-it.jpg

H4CK-B3LL10N

A HACK-BELLION egy kisebbségi fiatalokból álló radikális, cselekvő szervezet. A "tagok" elítélik a rendvédelem törvény feletti hatalmát, nem tűrik az elnyomást. Lázadásukat első sorban az online térben végzik, de fizikai formában is /feltűnnek/. Céljuk a kisebbségek helyzetének rendezése, a hátrányos megkülönböztetés és társadalmi egyenlőtlenség felszámolása. Az anyagi javak nem foglalkoztatják a csoportot.

Ozai Yamada[/SIZE]
Japán származású
Lázadó, tüntetésszervező
Internetes pirotechnikai "szakértő"
Nincs priusza, sem alvilági kapcsolatai

Luciano Sancho
Mexikiói származású
Hacker
Kiberbiztonsági rendszerek szakértője
Nincs priusza, arcát ritkán mutatja

A rövid projekt célja a rendvédelem megmozgatása, kisebb-nagyobb fejtörőkkel. Egy összefüggő sorozatot várhattok, rengeteg IC felhasználható résszel.

Utoljára szerkesztve:

exito

🙂
2020. 08. 13.
343
2 022
London
V4 karakter
Dario Staletti
A bombát nem sikerült hatástalanítani, ezért az felrobbant.
Emberek nem haltak meg a robbanásban.

A szöveg megoldása "virág", a kép megoldása pedig "mák" volt. Egyben kijött volna a mákvirág, ahol a bombás kocsi várt. A bombát egy Sudoku megfejtésével lehetett volna deaktiválni.
fjnIVlO.png

Utoljára szerkesztve:

Treas

Aktív fórumozó
2019. 04. 02.
256
645
Mike
www.youtube.com
V4 karakter
Filippo Siviero
Nem egy allando projectnek indult hanem egy fejezetnek. Egy kis unalomuzo a megszokott darak helyett a rendvedelemnek. Az elso fejezetet leporgettuk. Nekem beindult a szezon nem sok idom van. Es ilyen sok idot igenylo dolgot nehezen keszitenenk el, foleg ugy hogy az elmult 1 honapban amiota all a topic 2szer voltam fent 1 2 orat. Ha lesz ra igeny es lesz szabadidonk leporgetunk meg 1 fejezetet. Viszont igy is 2 karaktert vittunk egyszerre hogy mukodjon ez is. Meg ez amolyan teszt jelleg volt ami pozitiv csalodast eredmenyezett. /telo, uton vagyok ezert nem futotta ekezetre/. Van par kep meg az utolso sziturol azok publikalva lesznek.