Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Sárosi Ákosnak hívnak, jelenleg 15 évemet taposom. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< Mikor ezt a lapot írom pontosan 132332 perccel rendelkezem, ebbe nem beleszámítva a Többi See Game System szervert. >>
Mi az SGH feladata?
<< Az SGH feladata szerintem, Adminok munkájának könnyítése, segítése. Kezdő,-avagy régebbi játékosok kérdéseinek megválaszolása,kéréseiket teljesíteni, Kezdő játékosok betanítása. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Mióta elkezdtem a szervert, azóta szeretnéd a csapatba tartozni, többszöri Ideiglenes Adminsegéddel mögöttem, megtetszett a dolog. Illetve szerintem alkalmas is lennék rá. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Mivel terhelhető vagyok, a magam 52-es szintjével szerintem kiismertem a szervert. Illetve eléggé aktív vagyok a szerveren, jók a kommunikációs készségeim. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Ez változó. Hétköznaponként 4-5 Óra között, Hétvégenként 7-9 óra. De ez nőhet, csökkenhet. Éppen mikor milyen dolgaim vannak Real Life. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Pechemre kétszer is. De nem mostaniak. Megbántam amit tettem, hirtelen jöttek ezek a dolgok, nem gondoltam bele ez mivel is jár a késsőbiekben.
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Igen, sajnos voltam. Sajnálatosan nem is egyszer. Viszont a legutóbbi jailemet jogosnak is találom valamilyen szinten, és valamilyen szinten pedig nem. Sajnos az ember egy-két dolognál nem gondolkodik, és meggondolatlan döntéseket hoz. Nyílván mostanában próbálom visszafogni magam, hogy ne kerüljön sor szankcionálásra.
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Kezdem a pozitívval:- Terhelhető.
>> - Jó a kommunikációs készségem.
- Kitartó.
És itt lennének a negatívok. - Néha meggondolatlan döntéseket hozok.
- Haragtartó vagyok.
- Illeve kissé önfejű.
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen, szeretnék. Mintahogy írtam is, mióta beregisztráltam a szerverre azóta szeretnék a csapatba tartozni. Illetve eléggé tetszik ez a dolog. Mintahogy ismerek barátokat a Teamből ők is csak jókat tudnak mondani.>>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Kezdeném az alapokkal, ami szerintem eléggé érhető dolog. Maga a szerver egy RolePlay(SzerepJáték) szerver, aminek az a lényege, hogy ugyanúgy élj, mint a valóságban. Ha van egy célod a valóságban, itt teljesítheted, ha szeretnél belebújni egy Maffiózó szerepébe, megteheted, ha egy jármű a célod, megszerezheted. Bár ez nem egy nap, vagy kettő. Ugyanúgy megkell dolgozni a dolgokért, mint ahogy a valóságban. Persze vannak szabályok, amiket kötelező betartani. Mint például NONRP(Olyan dolog amit a valóságban nem tennél meg. Egy egyszerű példa:Nem szólsz be csak úgy civilként a rendőröknek.) Ezek nem betartása szankcióval jár. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Először is írnék neki, hogy ezzel következőleg egy adminra írjon, aztán kérnék bizonyítékot az esetről.(Kép,- Videó. ) Aztán írnék AS chaten valamelyik adminnak hogy a srácnak kéne egy fix. Mellékelném a megfelelő bizonyítékot ehhez. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM]: Proba Istvan (93): Szia! Kiestem a garázsomból, mikor feljöttem a szerverre, tudnál segíteni?
<<[Segítség]Proba Istvan (93) Szia! írok egy adminnak azonnal. Akinek mutatnod kell bizonyítékot hogy most léptél be, és ő segít ez ügyben. >>
Utoljára szerkesztve: