Gwindell Cobb jelentkezése SGH-nak

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

razypain

Aktív fórumozó
2019. 01. 10.
248
1 379
LV karakter
Damarco Alston
sgh_halloweenfeher.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Sárosi Ákosnak hívnak, jelenleg 15 évemet taposom. >>

Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< Mikor ezt a lapot írom pontosan 132332 perccel rendelkezem, ebbe nem beleszámítva a Többi See Game System szervert. >>

Mi az SGH feladata?
<< Az SGH feladata szerintem, Adminok munkájának könnyítése, segítése. Kezdő,-avagy régebbi játékosok kérdéseinek megválaszolása,kéréseiket teljesíteni, Kezdő játékosok betanítása. >>

Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Mióta elkezdtem a szervert, azóta szeretnéd a csapatba tartozni, többszöri Ideiglenes Adminsegéddel mögöttem, megtetszett a dolog. Illetve szerintem alkalmas is lennék rá. >>

Miért pont téged válasszunk?
<< Mivel terhelhető vagyok, a magam 52-es szintjével szerintem kiismertem a szervert. Illetve eléggé aktív vagyok a szerveren, jók a kommunikációs készségeim. >>

Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Ez változó. Hétköznaponként 4-5 Óra között, Hétvégenként 7-9 óra. De ez nőhet, csökkenhet. Éppen mikor milyen dolgaim vannak Real Life. >>

Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Pechemre kétszer is. De nem mostaniak. Megbántam amit tettem, hirtelen jöttek ezek a dolgok, nem gondoltam bele ez mivel is jár a késsőbiekben.
SGHbans.png
>>

Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Igen, sajnos voltam. Sajnálatosan nem is egyszer. Viszont a legutóbbi jailemet jogosnak is találom valamilyen szinten, és valamilyen szinten pedig nem. Sajnos az ember egy-két dolognál nem gondolkodik, és meggondolatlan döntéseket hoz. Nyílván mostanában próbálom visszafogni magam, hogy ne kerüljön sor szankcionálásra.
SGHajails.png
>>

Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Kezdem a pozitívval:- Terhelhető.
>> - Jó a kommunikációs készségem.
- Kitartó.

És itt lennének a negatívok. - Néha meggondolatlan döntéseket hozok.
- Haragtartó vagyok.
- Illeve kissé önfejű.

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen, szeretnék. Mintahogy írtam is, mióta beregisztráltam a szerverre azóta szeretnék a csapatba tartozni. Illetve eléggé tetszik ez a dolog. Mintahogy ismerek barátokat a Teamből ők is csak jókat tudnak mondani.>>

Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Kezdeném az alapokkal, ami szerintem eléggé érhető dolog. Maga a szerver egy RolePlay(SzerepJáték) szerver, aminek az a lényege, hogy ugyanúgy élj, mint a valóságban. Ha van egy célod a valóságban, itt teljesítheted, ha szeretnél belebújni egy Maffiózó szerepébe, megteheted, ha egy jármű a célod, megszerezheted. Bár ez nem egy nap, vagy kettő. Ugyanúgy megkell dolgozni a dolgokért, mint ahogy a valóságban. Persze vannak szabályok, amiket kötelező betartani. Mint például NONRP(Olyan dolog amit a valóságban nem tennél meg. Egy egyszerű példa:Nem szólsz be csak úgy civilként a rendőröknek.) Ezek nem betartása szankcióval jár. >>

Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Először is írnék neki, hogy ezzel következőleg egy adminra írjon, aztán kérnék bizonyítékot az esetről.(Kép,- Videó. ) Aztán írnék AS chaten valamelyik adminnak hogy a srácnak kéne egy fix. Mellékelném a megfelelő bizonyítékot ehhez. >>

Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:

[Fogadott PM]: Proba Istvan (93): Szia! Kiestem a garázsomból, mikor feljöttem a szerverre, tudnál segíteni?
<<[Segítség]Proba Istvan (93) Szia! írok egy adminnak azonnal. Akinek mutatnod kell bizonyítékot hogy most léptél be, és ő segít ez ügyben. >>

Utoljára szerkesztve:
2019. 01. 10.
1 808
18 430
Eversong Woods
V4 karakter
Tacko Fall
LV karakter
Zal'in Bacuss
Na, üdv! Nem tudom nagyon, hogy mit írjak, mert nem szeretnék klisé lenni... De az tény, hogy elég régóta ismerlek, napi rendszerességgel beszélünk úgy-ahogy... (( :'D ))
Úgy gondolom, hogy meg tudnád állni a helyed ezen a poszton, menne neked. Hajrá, sok sikert! :)

• Imádom
Reactions: razypain

laszloxd

Barangoló
2019. 06. 01.
83
500
V4 karakter
khalil louissant
LV karakter
spencer rose
V2 karakter
lorintzfalvi gusztav
Ehh, Ákóskám.
Én mindenképp csak támogatni tudom a lapot, hiszen ismerlek egy ideje. Biztos vagyok benne, hogy korrekt módon fogod ellátni az SGH feladatkört, és a későbbiekben admindutyban is boldogulni fogsz. Hajrá, sok sikert!

• Imádom

Gerold

Legendás író
Very Important Person
2019. 01. 09.
4 529
5 115
20
Budapest
V4 karakter
mark.trevisan
LV karakter
mark.trevisan
Szia, az UCPd nem túl szép, a válaszaid szerintem rövidek, mindenképpen bővítsd a lapodat,
sok sikert kívánok! :)

• Tetszik
Reactions: kyle. és razypain

7. Robba

Újonc
2019. 01. 10.
47
77
Miskolc
V4 karakter
DeShawn Maynard
LV karakter
Jamarion Greene
V2 karakter
-.-
Szia, ismerlek már egy ideje. Szerintem simán menne ez neked, láttalak már IDG-ként is a szerveren, eléggé jól csináltad azt amit kellett. Csak támogatni tudom, sok sikert!

• Imádom

Abdul

Barangoló
Támogató
2019. 01. 09.
111
45
27
Örményország
V4 karakter
Cardarion Baldwin
Mindenki hibázhat, ami megtörtént az a múlt. Szerintem az UCP -től eltekintve teljes mértékbe helyt tudnál állni SGH-ként. Szoktam veled beszélgetni azért amikor idg vagy és azt tapasztaltam, hogy néha jobban tudod a válaszokat mint egy-két SGH illetve mersz kérdezni ha olyan van és nem az, hogy valami hülyeséget írsz neki. Remélem befogsz kerülni az SGH csapatba mert ilyen emberek mindig jól jönénnek a kezdő játékosoknak.

• Imádom

Morthy

see you in reality
2019. 01. 10.
1 423
1 226
22
V4 karakter
Pedro R Moore
LV karakter
Pedro R Moore
Szia a lapod rövid lett.
A ucp-d nem azt mutatja, hogy megváltoztál volna.
Mivel eddig kb. minden hónapban kaptál 1 jailt mióta unbannoltak..
Emiatt én nem tudom támogatni.
De sok sikert a jelenetkezésnél!

• Tetszik

razypain

Aktív fórumozó
2019. 01. 10.
248
1 379
LV karakter
Damarco Alston
Köszi a támogatásokat srácok. A jailek illetve a banok nem túl fényesek tény, de szerintem mindenki hibázhat. Illetve próbálok javítani az UCP-en.

• Tetszik
Reactions: ervo

nOthing

Pötyögtető
2019. 01. 17.
456
1 270
Piliscsaba
V4 karakter
Christopher Friedhofen
Szia! Párszor beszélgettünk és most a lapodat is átnéztem! A végén ha kijavítod az a szó ismétlést, ami az ''ez ügyben'' lenne akkor fasza lap. Mindenki ejt hibákat, viszont te megérnél egy misét! Sok sikert kívánok!

• Tetszik

real beno

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 029
11 694
23
V4 karakter
Malbor Vllasi
LV karakter
Lewis Dur
Vannak rossz meg jo emlekeim veled, igazabol ez egy jatek igy ha ezt akarod csinalni hajra.

• Tetszik

Jackson

EX S.G.H Vezető
2019. 01. 09.
174
170
V4 karakter
Jackson Stinson
Szia!
Gratulálunk, a jelentkezési lapod el lett fogadva, kérlek válasz egy megfelelő csoportot számodra, majd HSZ-ben jelezd. Katt

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.