Gwenael Carre x Shawn Claybrooks [Dini]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Goolem

Pötyögtető
2021. 05. 22.
519
758
V4 karakter
Erik Ipsen
LV karakter
Martin Wevers
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Gwenael Carre

Panaszra tett személy InGame neve:
Shawn Claybrooks

Panasz oka, leírása, kifejtése:
NonRP, PG(?)

Nem tartom semennyire reálisnak, hogy lejön a liftben és smoke-al kezében néz rá fegyveresekre.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/cfvgts

Megjegyzés:
~

Dini

no mercy
2021. 09. 04.
730
1 723
V4 karakter
finley.horton
LV karakter
finley.horton
Várjuk a válaszát.

• Tetszik
Reactions: nokyy

Shawn Claybrooks

Írnok deák
2020. 04. 02.
591
2 271
Blueberry
V4 karakter
Shawn Claybrooks
Helló. Azt mondták fent menjen az első hullám, elvállaltam. Alapból ilyenkor satt matt van, mert órákig vártunk fent, le fogunk jönni vagy ti fel. Most mi léptünk. A terv az lett volna, hogy kidobom és megpróbálunk így likvidálni titeket. Nem jött össze, meghaltam. Igazából nincs mit hozzáfűznivalóm, véleményem szerint ez nem szabálysértés, hogy megpróbálunk valami taktikát kiötletelni, hogy likvidáljunk/elkapjunk titeket.
Nincs nagyon hozzáfűznivalóm a dologhoz, ami alapból nem szabálysértés, csak egy taktikai füst véleményem szerint.

További jó játékot!
edit: Továbbá nem volt szemtől-szemben fegyveres, a sarokban bújtam meg, hogy kipattintsam a falról rátok a smoke gránátot.

Goolem

Pötyögtető
2021. 05. 22.
519
758
V4 karakter
Erik Ipsen
LV karakter
Martin Wevers
Ez a nem volt szemtől szemben helyzet totál nem mérvadó. Alapból smokevel a kezetben jöttél le, mit sem foglalkozva azzal hogy ki mikor hol lehet, az hogy nem voltunk konkrétan szembe a liftel csak egy szerencsés véletlen neked utólag. Ettől függetlenül még mindig tartom magam ahhoz hogy ez NonRP volt a részedről, aztán majd az admin dönt.

Shawn Claybrooks

Írnok deák
2020. 04. 02.
591
2 271
Blueberry
V4 karakter
Shawn Claybrooks
Amennyiben szemben vagytok és lőttök rám 5-6-an, természetesen nem dobom el a füstöt. Egyrészt azért, mert már rég haltam volna, másrészt mert valóban ha lőnek rám, akkor nem füst dobás az elsődleges. Viszont így, hogy bújtam a sarokban, sérthetetlen voltam, a pattintást szerettem volna választani.A szerencsés véletlen kifejezésed meg pont arra utal, hogy akkor mégsem voltam szemtől szemben, hiszen ti a lifttől balra voltatok, én pedig a lift jobb sarkában, ezáltal a pattintós módszer, amennyiben bejön, működőképes lett volna. Sajnos nem jött be, meghaltam érte IC. Mint leírtam, tartom magam ahhoz, hogy nem volt szemtől szemben, illetve teljes mértékben aláírom azt, hogy amennyiben lőttők rám és úgy dobom el, panaszolható lenne. Nincs olyan hogy szerencsés véletlen, csupán megfelelő helyzetfelismerés és döntés szabályszegés nélkül.

Goolem

Pötyögtető
2021. 05. 22.
519
758
V4 karakter
Erik Ipsen
LV karakter
Martin Wevers
Első mondatoddat ismerted el hogy ígyis-úgyis smokevel a kezedben jöttél volna le akár vagyunk szembe és fejbelőnek, akár nem, mondhatni téve arra hogy meghalsz. Admin majd dönt, fölöslegesen pörgetjük a topicot.

Shawn Claybrooks

Írnok deák
2020. 04. 02.
591
2 271
Blueberry
V4 karakter
Shawn Claybrooks
Értelemszerűen amennyiben ez szabályba ütköző tevékenység lett volna (smoke dobás) nem dobom el szembe rátok. Másrészt pedig nem egyedül voltam, hanem 5-en voltunk körülbelül a liftben, én fedezékben. Az is ésszerű, hogy ti is fedezékben lesztek és nem fogtok arccal előre állni a liftnek (-> nem puszta véletlen, hogy nem voltunk szemtől szemben), mert életveszélyes. Én elmondtam mindent, amit szerettem volna, ha van még kérdés, szívesen válaszolok.

Dini

no mercy
2021. 09. 04.
730
1 723
V4 karakter
finley.horton
LV karakter
finley.horton
Shawn kifejtette az álláspontját, semmi gond nincs azzal, hogy smoke-al a kezében megy le, emellett nem 1/1 farkasszemet nézett a fegyveres emberekkel, fedezékben volt.
Szabálysértés nem történt.
A panaszkönyv jogtalan.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.