Elutasítva Gustavo Selim - Nojel

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Cappy01

Újonc
2021. 09. 15.
14
21
LV karakter
Gustavo Selim
zoldlogo.png

Neved:
< Gustavo Selim >

A ban időpontja:
< 2023-01-15 >

A ban időtartama:
< 3 hónap >

Neve, aki bannolt:
< Nojel >

A ban oka:
< Súlyos Nonrp PG Animbuggoltatás >

Amiért szeretnéd az unbant: Sziasztok! történt egy olyan eset hogy bele estem egy olyan hibába amit el tudtam volna kerülni ha okosabban logikusabban álltam volna hozzá. magyarázkodhatok meg megalázkodhatok a lapomba de amit megtettem azt megtettem kifogásokat nem kereshetek mert látható módon hajtottam végre a szabálytalanságokat. Szeptemberben kaptam ugyan ilyen hasonló bant amit akkor funra vettem de akkor nagyon sok haverom spanom játszott itt LV-n és néztem dc-n a megosztásukat hogy milyen jól megy nekik milyen színes RP-ket csinálnak és fordult bennem egy olyan hogy magamba néztem és rá jöttem hogy minden tettemnek súlya van és minden tettemért magamnak kell feleljek és megfogadtam magamnak hogy ha decemberbe vissza térek normálisan és összeszedetteben csinálom a dolgaimat jól is haladtam elértem azt hogy meglegyen az 1 millió nagyon sokat dolgoztam detektoroztam és meglett nagyon örültem neki hogy 2-kezem munkája meghozta a gyümölcsét. és amikor mentem a kocsimmal véletlen bele ütköztem bandásokba akiknek egyik tagjuk vagy ismerősünk nem tudom meghalt. Rendőrt akartak hívni és gyors elhúztam majd vissza mentem a lefoglaltakhoz mert ott tettem ki spanom és mondtam neki -hallod baj van bandások rám hívják a rendőröket. megfogtuk magunk vissza mentünk a bandásokhoz haverom elkezdett beszélni velük nem nagyon álltak hozzánk jól így nem akartunk verekedni meg semmi haverom le Rp-zte hogy 2-3 mat a levegőbe lő és mikor már mentünk utánunk lőttek és ezt nem akartunk annyiba hagyni így vissza mentünk házamhoz közbe találkoztam egy másik spanommal aki nem rég jött vissza a szerverre felismertem ott ált zacisnál és mondtam neki -csao nem jössz egyet balhézni. mondta miért ne. adtam nekik fegyvert fel vettem az m4-et de itt az volt a legnagyobb probléma volt az hogy nem csináltunk elő rp-t. nagyon be pörögtem és hajtott a hév. mikor oda értünk a banda terültetre rájuk lőttem 2-szer majd elhúztunk elmentem montgomery-be a korházhoz és akkor is gyorsan akartam lépni így bindel ki buggolttam magam a cp-ből és akkor Nojel vissza getelt és megkezdődött az adminügy. ami a legjobban bánt hogy az én hülyeségem miatt 2 barátom és szívott miatta. tudom az ucp-m nem a legszebb ahogy mondtam meg ahogy ki néz csak mindenkinek ki jár szerintem egy esély amivel élhet mostanság egy olyan világot élünk ahol mindig megkapjuk a 2 esélyt. erre támaszkodni sem lehet ez nyilvánvaló csak mégis szeretnék vissza menni a szerverre a barátaimmal rp-zni őket már rég ismerem és sokat számítanak és megint 3 hónapig gyötrödni hogy most megint ha hívnak mondanom kell bocs srácok de banolva vagyok. és ahogy mondtam egy esélyt szeretnék meg akarok változni egy sokkal rp-barátabb és egy rendes normális karaktert vigyek ezután a lap után a karaktertörténetemnek fogok neki állni hogy ez a dolog többet ne ismétlődjön meg. Igazából ennyi szerettem volna írni/mondani köszönöm akik elolvasták. (U.I Akik ott voltak annál az ügynél bandások sorry hogy ennek részese kellett lennetek)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.