Gusavo M Locksmith -----> Seppo Jaasko [kfer]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

meetyuu

Újonc
2019. 09. 29.
18
9
V4 karakter
Damien Clifford
LV karakter
Halsey Leerons
V2 karakter
Matthew Kashnikov
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Gustavo M Locksmith

Panaszra tett személy InGame neve:
Seppo Jaasko

Panasz oka, leírása, kifejtése:

Lelépés, mielőtt elfogadtam volna az adásvételi szerződést, és az én autóm is nála maradt.

Hi, volt ma késő délután egy bizniszem ami pöppet elhúzódott a srácnak pedig lépni kellett amivel alapvetően nem lett volna gebasz mert persze megértem, nem is hiszem azt, hogy szándékosan tette azt amit tett. Viszont szerveren azt a javaslatot kaptam, hogy nyissak egy pk-t. A panaszom oka nemmás mint, hogy a srác jelezte, hogy lépni szeretne. Megkezdtük a bizniszt átírtam neki egy w210-et elfogadta azt 500$-ba és ő is így tett rámírta a Subarut és rádobott még 1,3milliót. Annyi bökkenő volt az egészben, hogy pingeltem az üzlet lebonyolítása alatt és nem bírtam az istenért sem elfogadni az ajánlatot bizonyítékoknál elküldöm a "kellő képeket". Mikor leírtam neki ooc, hogy pingelek ő csak sürgetett, hogy lépne majd hirtelen szomjanhalt mellettem és írta is a rendszer, hogy ő szomjanhalt. Mondom fasza :D. Abban a pillanatban eltűnt a 5 perce még az én nevemen lévő w210esem és a subaruja is a srácnak. Ebből arra asszociáltam, hogy lelépett és így is lett /id Seppo-val nem dobta ki, hogy elérhető lenne. A pingelésem végett nem bírtam elfogadni a már elküldött adásvételit és mire lement a pingem érvénytelen lett az adásvételi elfogadási lehetősége. Most ott tartok, hogy a srácot nem érem el ingame illetve autó nélkül maradtam, mindkettő autó nála maradt :D. Illetve az autónak a kulcsát is átadtam neki. Ennek lebonyolításában kérem segítségeteket.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
kép arról, hogy jeleztem neki azt, hogy pingelek legyen türelmes:
kép arról, hogy megjött az adásvételi de nem bírtam elfogadni! Bocsi, a kép pixeles egy spanom screenelte ki dc megosztásból.

Megjegyzés:
Előre is köszönöm a választ,segítségnyújtást. Remélem érthetően fogalmaztam.

Utoljára szerkesztve:

kfer

Nem én kések, a világ siet.⏳
SzerverAdmin
v4
2019. 12. 21.
168
841
Budapest
V4 karakter
Alexander G Escobar
Sziasztok, a panaszkönyvet én fogom bírálni, várom Seppo Jaasko válaszát 24 órán belül.

Utoljára szerkesztve:

I am Attila

Barangoló
2020. 09. 09.
101
122
Székelyudvarhely
V4 karakter
Seppo Jaasko
LV karakter
Lisa Aberman
V2 karakter
Morgan Louis
Sziasztok, bocsi a kellementlenségért, elment az áramom, és nem is tudtam visszalépni, eggyeztessünk egy időpontot, hogy írjam meg a merci szerződését is!

• Tetszik
Reactions: dani930

meetyuu

Újonc
2019. 09. 29.
18
9
V4 karakter
Damien Clifford
LV karakter
Halsey Leerons
V2 karakter
Matthew Kashnikov
Hálisten már csak a subaru átírása maradt és a kulcs csere, privátban írok az időponttal kapcsolatban.

kfer

SzerverAdmin
v4
2019. 12. 21.
168
841
Budapest
V4 karakter
Alexander G Escobar
Rendben van, írjatok ide, amint sikerült lerendezni.

kfer

SzerverAdmin
v4
2019. 12. 21.
168
841
Budapest
V4 karakter
Alexander G Escobar
Rendben van, örülök neki hogy sikerült megoldani.
Zárom/helyezhető.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.