- 2019. 09. 29.
- 18
- 9
- V4 karakter
- Damien Clifford
- LV karakter
- Halsey Leerons
- V2 karakter
- Matthew Kashnikov
Panasztevő InGame neve:
► Gustavo M Locksmith ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Seppo Jaasko ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
►
Lelépés, mielőtt elfogadtam volna az adásvételi szerződést, és az én autóm is nála maradt.
Hi, volt ma késő délután egy bizniszem ami pöppet elhúzódott a srácnak pedig lépni kellett amivel alapvetően nem lett volna gebasz mert persze megértem, nem is hiszem azt, hogy szándékosan tette azt amit tett. Viszont szerveren azt a javaslatot kaptam, hogy nyissak egy pk-t. A panaszom oka nemmás mint, hogy a srác jelezte, hogy lépni szeretne. Megkezdtük a bizniszt átírtam neki egy w210-et elfogadta azt 500$-ba és ő is így tett rámírta a Subarut és rádobott még 1,3milliót. Annyi bökkenő volt az egészben, hogy pingeltem az üzlet lebonyolítása alatt és nem bírtam az istenért sem elfogadni az ajánlatot bizonyítékoknál elküldöm a "kellő képeket". Mikor leírtam neki ooc, hogy pingelek ő csak sürgetett, hogy lépne majd hirtelen szomjanhalt mellettem és írta is a rendszer, hogy ő szomjanhalt. Mondom fasza . Abban a pillanatban eltűnt a 5 perce még az én nevemen lévő w210esem és a subaruja is a srácnak. Ebből arra asszociáltam, hogy lelépett és így is lett /id Seppo-val nem dobta ki, hogy elérhető lenne. A pingelésem végett nem bírtam elfogadni a már elküldött adásvételit és mire lement a pingem érvénytelen lett az adásvételi elfogadási lehetősége. Most ott tartok, hogy a srácot nem érem el ingame illetve autó nélkül maradtam, mindkettő autó nála maradt . Illetve az autónak a kulcsát is átadtam neki. Ennek lebonyolításában kérem segítségeteket. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► kép arról, hogy jeleztem neki azt, hogy pingelek legyen türelmes: kép arról, hogy megjött az adásvételi de nem bírtam elfogadni! Bocsi, a kép pixeles egy spanom screenelte ki dc megosztásból. ◄
Megjegyzés:
► Előre is köszönöm a választ,segítségnyújtást. Remélem érthetően fogalmaztam. ◄
Utoljára szerkesztve: