Gumikopással kapcsolatos ötlet.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Marcell03

Aktív fórumozó
2020. 08. 12.
268
118
LV karakter
Lucy Freeman
Nos hát helló!
Tegnap egy olyan ötlet fogalmazódott meg bennem ami lehet másoknak is tetszene így kiírom ide is. Mi lenne ha különböző autóknál később illetve hamarabb durranna ki a kerék.Például ha elkezded egy zsír új gumis Dodge Demon-nak pörgetni a kerekeit akkor ne 10 másodperc után durranjon ki a kereke de mondjuk ellenpéldának ott van egy rozzant Chevelle ami gurulni is alig képes az pont hogy alig bírjon valamit.
Emellé pedig szerintem lehetne csinálni egy gumikopásos rendszert így mondjuk ha 30 al kocsikázunk a városban akkor kevésbé kopna mintha 200felett mennénk autópályán.Ennek szerintem lehetne egy kis ikonja is ami mondjuk megjelenne a km óra felett és jelezné, hogy milyen állapotban vannak a gumik.
Ha kidurranna akkor pedig ugyan úgy kilyukadna mint eddig és a szerelőtelepen meg lehetne csináltatni.

Bónusznak még szerintem nagyot ütne ha többféle gumit lehetne rakatni a kocsira. Gondolok itt egy egyszerű utcai gumira ami nyílván olcsóbb lenne de lehetne rakatni egy drága viszont versenyre, driftre akár drag-ra szánt gumit is.
Ezek csak az én ötleteim, nem tudom mennyire megvalósíthatók de szerintem nagyot ütne és sokféle RP-t lehetne köré keríteni.
Köszi, hogy elolvastad legyen szép napod?

Avicii

Zöldfülű
2019. 06. 04.
217
77
Invercargill
LV karakter
Tane Trishul
Ebből nem lesz semmi, hidd el nem megvalósítható MTA-n belül ez az egész. Ha meg mégis valaki megtudja csinálni akkor az rettenetesen FPS zabáló lesz. (Ezt nem azért írom hogy lehurrugjalak, de valahol ez az igasság ilyes fajta ötletekkel.)

Ryo

Pötyögtető
Támogató
2019. 09. 20.
488
1 247
26
Tolna Country
LV karakter
Ryo Kyoko
Maga az ötlet jó, nagyon jól megvan fogalmazva én támogatom.

Bónusznak még szerintem nagyot ütne ha többféle gumit lehetne rakatni a kocsira. Gondolok itt egy egyszerű utcai gumira ami nyílván olcsóbb lenne de lehetne rakatni egy drága viszont versenyre, driftre akár drag-ra szánt gumit is.
Mivel a tuning műhelyben lehet föltenni utcai, profi, verseny és venom gumit, így ezt a tuning elemet átlehetne ültetni.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.