gumi kopás

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Archer

ExGameAdmin [5]
2019. 02. 02.
726
545
21
forum.see-game.com
V4 karakter
Thomas T Clarence
szerintem egy kicsivel feldobná a dolgot, ha lenne olyan hogy gumi kopás, xy km után gumit kéne cserélni esetleg lehetne gumit centríroztatni, és a kopást meg lehetne látni a gumin, szerintem tök fain lenne, és ha már kritikusan kopottak lennének a gumik akkor esetleg kihatással is lehetne a jármű handlingjére

Dabe

⁉️
2021. 06. 27.
92
180
22
Gyöngyös
V4 karakter
nael_moreau
Nekem igazából nem tetszik ez az ötlet. Ez teljesen csak a személyes véleményem, nem a közérdeké. Ha lenne is, szerintem kb olyasmi lenne, mint a jelenlegi olaj / egyes autók fogyasztása, nem túlságosan fedezi a valóságot, vagy el van állítva (nem a 100k+ olajra gondolok..).

rhymes

Pötyögtető
2019. 10. 17.
521
5 660
Miskolc
V4 karakter
kwamie.burch
LV karakter
adelina.greek
Ötletnek jó, de számomra ez inkább már csak minden rendszer túlbonyolítása.

A sync miatt ami akármennyire is nem akarjuk hogy legyen, jelen van a szerveren. Lévén hogy 2004es játékkal játszunk.
Törés synceléssel is gondok vannak. (Nálam törött, nála nem. Beülök, rólam syncel le, megtörik az autója. pl.) Ha ezt még hozzáadnánk, ebből is több probléma lenne, mint mondjuk haszon. Jó lenne, tény és való hogy hasonló van irl is, csak haladunk már afelé hogy mindent túlbonyolítsunk, mindenre legyen script, mindennel foglalkozni kelljen..

ZsoltiCrefa

Aktív fórumozó
See Game Helpdesk
v4
2020. 12. 30.
261
181
Nagykanizsa
V4 karakter
Lance Blackburn
LV karakter
Lance Blackburn
Játékokkal azért ülünk le játszani,hogy élvezzük és kikapcsolódjunk egy szenvedős nap után például.

Realisztikus dolgok jól festenek és párszor be is válnak,de valamikor ez csak a játékélmény romlására menne.
Nem kell túlbonyolítani egy élvezetes dolgot,mert nem sokan szeretnék,ha feljönnek kb 30 percre és azon reménykednek,hogy a kocsiban van elég olaj,nem rohad le a gumi,rádió nincs-e bekapcsolva és szívta le az aksit,megvan-e a motor, stb.
Mindet összegezve én is osztom az előttem lévők gondolatait: nem látom értelmét ennek a szerveren,de nem tudjuk mit hoz a jövő.

Sergey

Klaviatúra gyilkos
2019. 01. 10.
700
1 757
V4 karakter
Dwight Dwyer
LV karakter
-
V2 karakter
Nincs
És a szerver RPjéhez mit tenne hozzá azon kívül hogy lenne plusz egy ok amiért a Fixbe és a BMS be menjünk? Ez az olajcserés cucc így is baromi idegesítő. A Tescos használt étolajj is többet bírna, mint 1000 km.

• Tetszik
Reactions: Kiko. és Fl3pi

Fl3pi

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 11.
251
442
V4 karakter
Cooper West
Feleslegesnek tartom, inkább az olajcserét kellene egy kicsit realizálni, hogy ne 1000 legyen hanem 10,000km vagy kocsinkként más. Csúcskategóriánál 5000km, a középkatnál 10.000km, alsónál meg lehetne vagy 15-20.000km is.

Benz

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 05. 04.
397
1 018
Győr ⭐ Stuttgard
V4 karakter
⭐ Mason Benz
LV karakter
⭐ Mason Benz
V2 karakter
⭐ Mason Benz
Én is írtam már egyszer egy ötletet a gumi kopásról és egyedi gumik szereléséről, akár egy teljesen új frakcióval egybekötve (hiszen egy gumis IRL is gumis) aztán úgy elkaszálták, hogy inkább zárni kellett.

Minden ötlet felesleges csak az nem ami valami kivételéről szól.

Abban az ötletemben írtam nyári és téli gumikról amik jobban alkalmazkodnának az időjáráshoz ezáltal jobb tapadást adnának, a kopó gumikról és a saját kézi kerékcseréről. Csak negatív visszajelzést kaptam én is rá, ez van.

StreeTBoY681

Aktív fórumozó
Támogató
2021. 01. 05.
240
269
Nyíregyháza
V4 karakter
Carlo Berezov
LV karakter
Carlo Berezov
V2 karakter
x
Igen szerintem nagyon fontos lenne a gumi kopás a szerverre . Sőt én elképzeltem már olyat is hogy mondjuk a ladába és a passatba lehetne írni csata csippet ami durrogna okádná a fekete füstöt és stb , vagy esetleg ferrari motor rakni bele . Egészen illene a szerverre . Még akár lehetne Elektoromos lime rollereket is rakni a szerverre amit lehet bérelni .

• Vicces
Reactions: Markusz.
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.