Gumi elkopás, forgalomból való kivonás.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

mesterviktor

Újonc
2019. 03. 14.
37
25
22
Pest
V4 karakter
Danniels Jacob
LV karakter
Roman Czajkowski
V2 karakter
Tansho Ichita
Sziasztok!
Egy olyan ötletem támadt, hogy az autóknak, illetve motoroknak, a kerék gumijukat rendszeresen cserélni kellene. Szerintem elég RP-s, és reális. Mondjuk az autó/motor gumijánál állva, egy jobb klikkel, vagy az autóban ülve R-el, a fogyasztás,olajcsere mellé berakni egy százalékmutatót. Egy gumicsere olyan folyamat lehetne, mint amikor kilövik a kerekünket, a szervízben megemelik az autót,majd leszerelik.

E mellé, még egy ötlet, hogy a rendőrségen a nem használt autónkat ki lehessen vonni a forgalomból. Sok embernél, pár autó csak ül,de nem szeretnék eladni, és csak az adó eszi. Ilyenkor mondjuk a járműnek nem lenne rendszáma.

Aki tud valamit javítani,az kommentben segítsen! Köszi hogy elolvastad <3

PontÁdám

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 10.
465
395
LV karakter
Harvey Hampton
Nekem tetszik. Mondjuk a 2.nál furi kicsit a koncepció de biztos lenne haszna. Támogatom.

• Tetszik
Reactions: mesterviktor

Robbie

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
72
48
UK Bitches 😈🔪
V4 karakter
✖️
LV karakter
🥷 Jayden Stacks
V2 karakter
✖️
Láttam hasonló topicot es az is kukába ment. Attol függetlenül szivesen latnam, de több dolgot is kellene cserélni nem csak olajat meg kereket az is jó lenne ????

• Tetszik

mate.

Barangoló
Támogató
2019. 04. 27.
137
95
V4 karakter
deqavious.green
LV karakter
dominik.starker
Az első szerintem teljesen felesleges, ha egy autó meg nem kell akkor ott a Junkyard.

András

"24 beers in case"
2019. 01. 11.
134
68
LV karakter
Todd Keller
Az első része szerintem megérne egy misét. Legalább a pénz is menne ki, illetve realisztikusabb lenne.
Viszont a második része nem azon az 50 dollár/órán fog múlni az élet. Nem mellesleg vissza élések lennének belőle...(például: nincs rendszám és úgy flangálsz a városban—>ha nincs rendszám nincs körözés—>nincs körözés megy az üldöztetés mert noname maradok végig). Röviden és tömören:
Első része tetszik!
Második részét meg inkább hagyjuk el!

• Tetszik

7am

Barangoló
2019. 01. 10.
121
311
25
Szolnok
V4 karakter
Darion Mograine
LV karakter
Isaac Finley
Ezt az ötletet kellene kivonni a forgalomból, a többi autós ötlettel együtt.

Ezek az általad javasolt systemek gyakorlatilag a nullával egyenlő immerziót nyújtanak.
Illetve ez egy RP szerver, ha te ilyeneknek akarsz a részese lenni akkor ehez nem kell system.
RP-zd le, hogy elkopott a kereked, cseréld le RP-vel, a hatás ugyan az lesz mintha implementálnának egy systemet amivel ezt meg tudod tenni.

Andyy

Barangoló
Támogató
2019. 01. 13.
75
22
Szombathely
LV karakter
Andrew Frewen
Miért ilyen negatív mindenki fórumon? @beno csak valamit oda írtál, nincs értelmes kifogásod, csak az, hogy: "szar". Miért amúgy IRL nincs olyan, hogy elkopik a gumi és nem véletlen minden 50. ember IRL gumi szerelő... Nekem tetszik az ötlet, TÁMOGATOM
@7am ennyi erővel akkor azt is le lehetne szerinted RP-zni, hogy ha tk-s az autód, akkor megjavítod. Hagyjuk már szerintem

real beno

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 029
11 694
23
V4 karakter
Malbor Vllasi
LV karakter
Lewis Dur
Fórum hszeid alapján a kereskedő részleg a pályád, így meg is értem hogy ez neked hogy lehet egy csudajó ötlet.
Kicsit gondolkodj el rajta, hogy mi értelme lenne, a semmin kívül.
Elviszed mert meg kell csinálni, a szerelő benyomja a bindjét, aztán jónapokat.
Ezért aztán megéri scriptet csinálni, mi?

juju

Újonc
2019. 04. 17.
11
14
LV karakter
Andrew Allen
forgiato kerekeket felakarnám én is rakni az autókra csak ki ne cserélje az úristen

Jagermeister

Pötyögtető
2019. 03. 12.
413
896
Budapest
LV karakter
Roxy Cage
V2 karakter
---
Elég nagy különbség van szerintem egy TK-s kocsi, és egy kerékcsere között! Minden 10. ember tud kereket cserélni, de egy komplett motorszervízt nem mindenki tud végrehajtani...
Felesleges ötlet, mint ahogy korábban írták annyi az egész, hogy fogod a klaviatúrád, meg a szép kis kezedet és RP-el!

Lole

📸 @bencewirth
2019. 01. 10.
977
762
25
Makó
V4 karakter
Awni Shaiq
Sok értelme nincs. Mindenki rendszám nélkül járna. A mutatós dolog meg teljesen felesleges, IRL se mutatja az auto, hogy mennyire van elkopva a gumid...

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.