Guimaraes Joaquim -> Valentine Maldonado

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Itwasmemate

Újonc
2023. 09. 29.
23
76
V4 karakter
Eivind Skaug
LV karakter
Lucas Winkler
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Guimaraes Joaquim

Panaszra tett személy InGame neve:
Valentine Maldonado

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Üdv! A panaszom oka az, hogy Valentine Maldonado nonrpsen osztogat csekket utólag.
A mai nap volt egy ic ügy, ami miatt jailbe kerültem. Miután már betettek a jailbe, Valentine Maldonado gondolt egyet, tájékoztatás nélkül "bedobott" egy csekket a cellába. Mint kiderült, RSZT indokkal kaptam a csekket. Továbbra sem tartom helyénvalónak, hogy ő "bedob" nekem egy csekket utólag. Egyedül azért tudta ideadni azt a csekket is, mert a rácsnál álltam.
Tételezzük fel, hogy már száz perce ülök a jailben, majd bejön egy rendőr. Szidni, rágalmazni kezdem, majd ő bedob nekem egy csekket RSZT indokkal? Maldonadonak volt alkalma csekket adni, szerintem teljesen nonrp, hogy utólag osztogat csekket a cellán kívülről. Amikor odahívtam Snecit, természetesen a rendvédelem pártját fogta, a véleményem nagyjából semmibe volt véve, mellesleg ketten estek nekem Lazlow Collinssal.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
A bíráló adminnak küldöm az ooc chaten történt beszélgetést.

Megjegyzés:
Ezt a megmozdulást egy tipikus rendvédelmis megmozdulásnak nevezném Maldonado részéről. Kezdem én is tapasztalni, hogy valamiért mindig a rendvédelemnek van igaza, ők sosem tudnak hibázni. Gyakorlatilag már fele annyi minden van nekem megengedve, mint egy rendvédelmis tagnak.

• Vicces
Reactions: Fed és NemRicsi

Tonyy.

over
2019. 01. 10.
694
3 762
21
V4 karakter
Sanna Norddahl
Sneci már elbírálta az ügyet ahogy te is leírtad, rá nyiss panaszt ha nem értesz egyet a bírálattal.

• Tetszik
Reactions: sneci1902
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.