Guimaraes Joaquim -> Alexander Daniel [Laca]

Itwasmemate

Újonc
2023. 09. 29.
14
47
V4 karakter
Cyril Ylann
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Guimaraes Joaquim

Panaszra tett személy InGame neve:
Alexander Daniel

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Üdv! A panaszom oka az, hogy Daniel egy forgalmas helyen rabolt ki. Konkrétan az autókereskedés melletti nagy hegy autópálya melletti részénél. Mint kiderült, a hely valóban forgalmas, ugyanis egy négy sávos autópályáról rá lehet látni. Nem tudom azt sem, hogy ez a rabolgatás mennyire illik a karakteréhez, esetleg nem-e karakteridegen tevékenységet folytat. Értékeket tekintve, egy antik pénzt, illetve 27 ezer dollárt vett el tőlem.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Előre is köszönöm a segítséget!

Peti1128

Újonc
2022. 07. 09.
1
1
V4 karakter
-
LV karakter
Alexander Daniel
V2 karakter
-
Csáo, itt Alexander Daniel. Először is elnézést szeretnék kérni, hogyha valóban szabályt sértettem, nyilván nem volt szándékomba. A rablás mint tevékenység nem áll távol a karakteremtől, nem karakter idegen. Nem gondoltam volna, hogy egy erdő forgalmas lenne, városnak a "külterületén". A videómon az is látszik, hogy nem azon az oldalon vagy amikor odamegyek FEGYVERT TARTVA rád, hanem teljes ellentétén. Odafutottál, és ott tetted fel a kezedet. Az elmúlt napokban pontosan ezen a helyen, illetve az autópályától 40 méterre fekvő tengerparton(látható a pályáról) is kipakoltak. Ott hívtam admint egy játékossal, mert ketten voltunk, és akkor az lett megállapítva hogy nem forgalmas. Én most ebbe nem mennék bele, hogy ez miért forgalmas vagy sem. Az én véleményem szerint nem forgalmas. Az admin úrtól kérdezném továbbá, hogy ő forgalmasnak találja-e, mert a válaszából nem tudtam levenni az álláspontját. Az antikot instant eladtam sajnos. Ha ténylegesen szabályt sértettem akkor mégegyszer elnézést kérek, visszadnám az értéket(pénzt+ az antik TELJES értékét). További szép estét.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: NemRicsi