Guillelmina De Santis -> Daniel Lee Junior [Daryl]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

2yy

Újonc
2023. 07. 08.
12
11
V4 karakter
Kitty Kylee
LV karakter
Banele Okorie
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
<
Guillelmina De Santis >

Panaszra tett játékos neve:
<
Carlos G Diego >

Panasz oka:
<
Farmhosszabbítás elhalasztása. >

Bizonyíték (kép, videó, log):
<
https://armin.kim/seepaste/96a3 Ez lenne a log arról amikor kiadta nekem a farmot. >

Megjegyzés:
<
05.26-án kaptam tőle üzenetet Discordon arról, hogy kitiltották. Vártam direkt pár napot hátha ír UB-t, de ez nem történt meg, valamint DC-n sem kapok tőle választ, pedig a nevét változtatgatja, szóval biztosan látta. 05.21-én már lejártatta egyszer a farmot (akkor 3 hetet béreltem és 2 hét lett volna hátra) és akkor sikerült úgy megbeszélni, hogy kiadja 2 hétre és ingyen még egy hetet ad hozzá. (3 hétért fizettem neki 450.000$-t). A problémám az, hogy amit kiadott 22-én azon a farmon semmi profitom nem volt, hisz 4napra nőnek a bárányok és pont 4 napra rá bannolták, tehát egyszer sem tudtam őket megnyírni, de végig gondoztam őket. >

Daryl

do they count?
SzerverAdmin
LV
2022. 10. 30.
327
293
LV karakter
aiden.clark
Hali, én fogom bírálni a panaszkönyvet. Több probléma is felmerül már az elején, az általad panaszra tett játékos új neve: Daniel Lee Junior.
Nincs egyetlen aktív kitiltása se a szerverről. Kérlek csatold az alábbi bizonyítékokat a panaszkönyvedhez:
Discord beszélgetés ahol azt írja neked hogy őt kitiltották a szerverről ezzel átverve téged és kihasználva a naivságodat, illetve egy log részletet ahol átadod számára a 450.000$-t a 3 hét bérlésért. Addig is várjuk a panaszra tett fél válaszát 24 órán belül.

2024. 05. 30.
6
7
LV karakter
Daniel Lee junior
Sajnálom hogy hazudtam hogy ki tiltottak engem csak nem akartam az arcodba mondani hogy nem szeretném tovább ki adni a farmot. Mert ugyan igy itt kötnénk ki sajnálom ezt a nagy tévhitet vissza fizetek neked pénzt csak ne legyen ebből ügy.

Daryl

do they count?
SzerverAdmin
LV
2022. 10. 30.
327
293
LV karakter
aiden.clark
Amennyiben valóban visszatudod fizetni Guillelmina De Santis játékos felé a kapott 500.000$-t, tégy így. Jelezzétek felém ha sikerült a pénz visszafizetése, utána folytatjuk az ügyet.

2yy

Újonc
2023. 07. 08.
12
11
V4 karakter
Kitty Kylee
LV karakter
Banele Okorie
[2024-05-30 23:01:14] [Output] : [SeeMTA]: Daniel Lee Junior adott neked 487 500 dollárt. (Adó: 12 500$)
[2024-05-30 23:01:14] [Output] : *** Daniel Lee Junior átadott egy kis pénzt neki: Guillelmina De Santis

A pénzt visszakaptam, köszi.

• Tetszik
Reactions: Repalzuu

Daryl

do they count?
SzerverAdmin
LV
2022. 10. 30.
327
293
LV karakter
aiden.clark
Rendben van. A legelején is megmondhattad volna Guillelmina De Santis játékos számára hogy nem szeretnéd a farmodat kiadni számára és akkor ő is sok időt megspórolt volna hisz így többszörös munkája is oda veszett, azzal pedig hogy privátban olyan dologra hivatkoztál ami meg se történt majd váltasz egy nevet és úgy gondolod hogy ennyivel el van intézve, ez számomra elfogadhatatlan. Daniel Lee Junior megkapta a kitiltását a szerveren. Helyezhető!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.