- 2021. 03. 21.
- 5
- 2
- V4 karakter
- Adal_Muller

Neved:
< Guadalupe Howard >
A ban időpontja:
< 2121-03-24 22:29:22 >
A ban időtartama:
< 2030-12-31 13:12:12 >
Neve, aki bannolt:
< @JamieLV / Jamie >
A ban oka:
< Vagyonátruházás >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Üdvözlöm azt, aki a szerverkitiltás feloldási kérelmemet olvassa. Elsősorban tudom, hogy vagyonátruházás után nem igazán szoktak kegyelmezni a játékosoknak. Viszont szeretnék kapni egy második esélyt, nem az a nonos, darás srác vagyok. A szervert is halál komolyan vettem. TS3 szerveren mondtad, hogy így elrontom a gazdaságot, hát ha mindent megvásároltam volna, akkor elfogadom ezt a kijelentést, viszont egy fecske nem csinál nyarat, illetőleg semmiféle olyan lépést nem tettem, amivel a gazdaságot tartó lufit szúrtam volna ki. Szumma szummárum, kérlek Jamie, vond el azt a pénzösszeget, amelyet vagyonátruházásból kaptam, ha kell leülöm a jailt is, melyet kiszabsz, viszont szeretnék újra játszani a barátokkal és szeretnék egy minőségi Rp szerveren játszani. Hiányoznak a komoly, de mellette vicces adminügyek, a hatalmas játékosbázis. Végre egy szerver, ahol nem az van, hogy a játékosok keverik a /me-t és a /do-t. Légy szíves, gondold át, ha kell TS3-ra is felmegyek, hogy megbeszéljük. Köszönöm, hogy elolvastad és időt szántál rá. >
Utoljára szerkesztve: