Elutasítva Grigory Kuznetsov -> Frank

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

exito

🙂
2020. 08. 13.
343
2 021
London
V4 karakter
Dario Staletti
V2 karakter
Roman Sagdiyev
SModer_tor.png

TeamSpeak 3 neved:
< Grigory Kuznetsov >

UID-d:
< Nem tudom megnézni, más gépről vagyok, amin nincs ban. >

Bann pontos időpontja:
< 2020. Dec. 12-16 között.>

Bann pontos indoka:
< Adminszidás, minősítés. A pontos indokot nem tudom megnézni. >

Aki bannolt:
< @Frank illetve Bence is ott volt. >

Amiért unbant szeretnél kapni:
< Megbántam, hogy nem válogattam meg a szavaim, felelőtlenül és indokolatlanul alpárian nyilvánultam meg. Habár akkor sem gondoltam komolyan a kijelentéseim, a pillanat hevében mégis kicsúszott pár hülyeség. Szeretnék végre TSen is megismerkedni a frakciótársaimmal, és a frakcióban betöltött beosztásom miatt is jó lenne, ha fel tudnék járni. A mostani helyzet miatt pedig a visszatérítésekkel egyszerűbb lenne TSen keresni az illetékeseket. >

Megjegyzés:
< A banoláskor arról volt szó, hogy mivel én nagyobb hülyeséget csináltam mint Antoon, ezért utána nyissak UB kérelmet pár hónappal. A szerverről való kitiltás Bence által, és ez a három hónap TS ban remélem elég büntetés volt. TSen előtte sosem voltam figyelmeztetve / bannolva bármi miatt. >

Frank

Pötyögtető
Very Important Person
2019. 01. 10.
465
198
LV karakter
Frank R Dyer
V2 karakter
Frank R Dyer
Szia! A pontos indok szuperadmin szidalmazása, adminok minősítése. Nem tudom, hogy honnan vettétek az Antonos történtet. A volt frakciótársad is valamilyen szinten az üzenetében Antonhoz hasonlította a szankciót. Ott visszahallgattam a hangfelvételt amelyet bizonyíték képpen készítettem amikor a bannolása történt és semmilyen formában nem jött elő Anton banja. Nálad azonban nem készítettem hangfelvételt illetve nem is írtam fel esetleges információkat, hogy mi történt eme napon. Azt biztosan tudom, hogy leadereid felkerestek és nekik elmondtam, hogy még legalább fél évet várjunk a bannolásodtól számítva és akkor írd meg az UB kérelmet.
Zárható / Helyezhető

• Tetszik
Reactions: exito
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.