Elutasítva Gregor Malinovskij - Parker

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Demien.Dark

Újonc
2020. 02. 07.
3
7
V4 karakter
Gregos Semjon
LV karakter
Gregor Malinovskij
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Gregor Malinovskij >

Kitiltás időpontja:
<
2024.01.15 >

Kitiltás időtartama:
<
Örök >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Parker >

A kitiltás indoka:
<
Eventes item csomagtartózása >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Sajnos hibáztam és ezt már nagyon megbántam. Az igazság az, hogy amikor a ládákat kivettem a csomagtartóból, akkor még nem tudtam, hogy event van, csak 1 - 2 nap múlva realizáltam, amikor én magam is elmentem horgászni és láttam a kiírást. Tisztában vagyok a szabályzattal és tudom, hogy eventes tárgyat nem lehet lopni, de akkor még nem tudtam az eventről és mikor rájöttem már késő volt. Aktív tagja vagyok a szervernek minden téren, továbbá sok energiát fektetek a szerverbe, például Rp-ben gazdak szituációkat szoktunk létrehozni a barátaimmal, akikkel a szerveren ismerkedtem meg. Szerintem hasznos tagja vagyok a szervernek és hiányoznak már a barátok, a játék, az élmény. Azzal rontottam el a legjobban, hogy ki is nyitottam a ládákat és ezzel is tisztában vagyok. Megbántam a tettemet, a sértett fél kártérítésére, bocsánat kérésre, vagy akármilyen tettre, amellyel megbánásomat ki tudom mutatni természetesen hajlandó vagyok. Kérlek beszéljünk ts-en, ha lehetséges, hogy pár szóban is megmagyarázhassam a történteket. Köszönöm szépen előre is! >

Utoljára szerkesztve:

Parker

Klaviatúra gyilkos
FőAdmin
LV
2019. 01. 18.
732
1 428
22
LV karakter
Cash Artmenson
A TS beszélgetés már megtörtént a kitiltást követő napokban. Ott is ismertetésre került, hogy a Fishing chest akkor is Eventes itemnek minősül, ha éppen nem aktív.

Marad a kitiltás.

• Tetszik
Reactions: rajna
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.