Gregg O Blackwood ötlete(i)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Clavum

~Back to old routines~
Támogató
2019. 03. 30.
150
318
steamcommunity.com
V4 karakter
Ugochukwu Kabiru
LV karakter
Gregg Stonks
Sziasztok!
1.) Az lenne az ötletem a /msegit paranccsal kapcsolatosan, hogy például amikor fent van egy mentős, de nincs szolgálatban akkor is működne, hisz nem fair amikor például este afkol egy mentős és szeretnéd a parancsot használni, de nem tudod mert nem elérhető, kilehetne rátalálni valamit, hogy csak akkor nem működne a /msegit amikor alapból szolgálatban van legalább egy darab mentős.

2.) Az anim idő randomsága, itt gondolok arra, hogy rl-ra alapuló játék, akkor lehetne még jobban azzal megspékelni, hogy nem fix 10 perc animod van hanem mondjuk 5-15 percig terjedő és azon belül bármennyi lehetne (itt gondolok például 6:15 , 13:29, 9:02 perce, vagyis random).

3.) Anim státusz a fej felett animban, mint V3-on egy csík jelzi az anim időt mennyi van hátra.

Utoljára szerkesztve:

Krisztof

Pötyögtető
2019. 01. 10.
411
711
LV karakter
samson_roth
Szia, első tényleg jól jönne! Másodikat nem bojgatnám a helyedben, így is eléggé keveslem a mostani időt. Inkább a 15 perc anim idő és állapot stabilizáló script kellene az MS számára.

• Tetszik
Reactions: Clavum

Small Town Hero

Fórum betyár
2019. 01. 12.
1 010
9 521
18
LV karakter
Jared Blackburn
Jó ötletek, ami még igazán jó lenne az a státuszbár az animban lévő játékos feje fölött,
illetve a stabilizáló script, ahogy @iHateKoviubi
is említette.

• Tetszik

Zacrow

Ride it like you stole it...
2019. 03. 17.
667
1 833
LV karakter
❌ Adam S Blackwood
Az 5-től 15perc közötti érték nagyon nagy. Szerintem a randomizálás csak 5 és 10 között legyen. Sokaknak így is sok az a 10perc.. Na még ha kapna 15percet.. :D
De esetleg lehetne 12, hogy mégis legyen kicsivel több is mint a megszokott 10perc.

Az összes többit már beszéltük. Azok is jöhetnének.

Termi

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 20.
374
543
19
LV karakter
Siegfried Feuerstein
Tetszenek az ötletek, támogatom!

• Tetszik
2019. 01. 10.
57
125
V4 karakter
Konstantin Szmirnov
LV karakter
Konstantin Szmirnov
V2 karakter
-
Lehet az animidő 15-20-30 perc is... akkor sem fognak kijönni, tapasztalat... többször is írja: Elfogadták a hívásod, rá 8 percre még mindig tücsök ciripelés van... És Lv-n 5 perc alatt akárhova el lehet jutni. De én /támogatom/ mo!

• Tetszik
Reactions: Butch és Clavum

Patrick33856

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
198
228
24
Nyíregyháza
V4 karakter
Jimmy Evans
LV karakter
Gerald Maynard
Sajnos a mentősök elég rossz reakció idővel rendelkeznek, persze vannak kivételek. Általában arra hivatkoznak, hogy nincs kötelező duty idő, egész nap dutyztam ennyi pihenést megérdemlek. Na de ez egy más téma, támogatom az ötleteidet.

• Tetszik

Exetamol

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 27.
348
367
22
???
V4 karakter
noah_mckenzie
Tök jó ötletek.
Az animidő viszont függhetne attól hogy milyen módon kerültél bele. Például akkor kevesebb időd maradna ha animba lőttek mintha vertek volna.​
Maga az ötlet 10/10, de Russ kiegészítésével szerintem még jobb lenne.?‍♂️

Utoljára szerkesztve:
  • Imádom
  • Tetszik
Reactions: Scrimi. és Zacrow
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.