- 2019. 01. 10.
- 49
- 25
- V4 karakter
- Lisa Cranshaw
- LV karakter
- Graffery Ryan
- V2 karakter
- Wallessy Jack
Neved:
< Graffery Ryan >
A ban időpontja:
< 2019.01/01 18:23:19 >
A ban időtartama:
< Örök >
Neve, aki bannolt:
< Tranes >
A ban oka:
< Admin minősítés >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Nos,hát hol is kezdjem. Minden féle képpen azzal ,hogy elnézést kérek az egész Admin Team-től,és a vezetőségtől. A hirtelen jött düh vezérelt,és nem tudtam magam megfékezni. Nagyon megbántam a tettemet,és tanultam belőle elég rendesen. Azért szeretnék újra a szerveren játszani,mert egy hihetlenül jó szerver,jó társasággal,jó admin csapattal. Különleges hangulata van,ennek a szervernek,főleg azért mert nagy sivatagban játszódik. Mai napig szégyenlem tettemet,és nagyon szomorú is vagyon miatta. Leírhatatlanul örülnék egy UnBan-nak,mivel újra szeretnék ezen a csodálatos szerveren játszani,jól érezni magam. SeeMTA V3-on is megfordultam,ott is rengeteget tanultam,és azóta megfogadtam,hogy soha többet nem fogok ilyesmit tenni. Sok olyan dolog van,ami miatt újra itt szeretnék játszani. Nem tudom elégszer hangsúlyozni azt,hogy nagyon sajnálom a történteket. Szerintem egy második esélyt mindenki megérdemel és akár egy 1000 perces Jail-t is elvállalok,amennyiben kaphatok unban-t erről a csodás szerverről. >
Utoljára szerkesztve: