Elfogadva Goran Gambino ---Nash (Már nem admin )

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

StreeTBoY681

Aktív fórumozó
Támogató
2021. 01. 05.
246
283
Nyíregyháza
V4 karakter
Carlo Berezov
LV karakter
Boer Kroon
V2 karakter
x
zoldlogo.png

Neved:
< Goran Gambino >

A ban időpontja:
< 2021.10.22 >

A ban időtartama:
< 2030 (ÖRÖK) >

Neve, aki bannolt:
< Nash >

A ban oka:
< NonRP Admin Hülyének nézése . Ucp >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Sziasztok újra megpróbálom hátha . Szeretnék újra a közösség tagja lenni és vissza térni a szerverre . Volt időm gondolkodni és rá jönni hogy hülyeséget csináltam és nem normálisan mondtam el az ügyet az adminnak. . Nash-től is már többször elnézést kértem .Mindig tisztelettel voltam az adminok felé és a játékosok felé is . Most sajnos kicsit nem úgy adtam elő a dolgot ahogy valóban volt pedig ha elmondtam volna normálisan ez nem történt volna meg . Ezért is szeretnék elnézést kérni ha kapok ub-t nem lesz velem probléma semmi téren . Szeretnék még egy esélyt és bizonyítani hogy mennyire örülök a lehetőségnek hogy vissza térhetek . Már több mint 1év telt el és nem nagyon volt olyan nap hogy ne gondoljak a szerverre . Akár jailt is elfogadok vagy igazából bármit csak vissza térhessek a szerverre . Köszönöm hogy szántatok időt az elolvasásra legyen szép napotok >

• Vicces
Reactions: Burn

Kon

Kritikus
SzuperAdmin
LV
2019. 01. 10.
4 251
5 341
LV karakter
Edward Paul
Utolsó eséllyel feloldottam a kitiltásodat, viszont amennyiben nagyobb probléma adódna veled azonnal visszakerül rád a végleges kitiltás.
A szerveren várni fog még egy 600 perces adminjail, jó játékot!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.