- 2019. 11. 10.
- 30
- 33
- LV karakter
- Charlene Paulin
Cső-cső-cső!
Akkor kezdeném is!
Előző héten történt olyan velem, hogy lövöldözés alakult ki a rendőrök és közöttünk. Engem sikerült animba lőni, majd pár perc múlva a mentősök is kiérkeztek, pontosan 6 perc alatt.
Megértem, hogy fel kell készülniük stb. Én is voltam mentős, na de.
Szerintem ez irreális, hogy kapsz 3 golyót különböző helyre 2 darabot M4ból meg egy tárat shotgunból, de ezt IRL nem élném túl. De a mentősöknek sikerült mégis felszedniuk, de meg egy szorítókotest sem kaptam, a rendőröktől sem.
Szerintem meg lehetne valósítani, ha golyó által esel animba, akkor ne 10 perc legyen az anim idő, hanem pl. 5 perc.
Ha ez mégsem megvalósítható, akkor az animban levő játékos megölése is egy megoldás lehetne egy lövöldözés után/közben. Irreálisnak tartom, hogy több percig fekszel a földön egy szorító kötés nélkül, esetemben 8 darab percig feküdtem ellátás nélkül 3 golyóval a testemben, amik nem kis fegyverből származtak.
Szerintem RP-sebb is lenne az animban levő játékos lelövése, mert IRL ha egy golyó találatától összeesel, attól meg tudsz lőni földön fekve is akár/fegyveredhez tudsz nyúlni és újra tüzet nyitni.
Ezért érdemesnek találom ennek az ötletnek valamelyik formájának megvalósítását! Szívesen olvasom, ha van valakinek negatív véleménye ezzel kapcsolatban/ negatív kritikája a véleményemmel/ötletemmel kapcsolatosan!
További szép reggelt/napot/estét!