Golyó által animba esett játékos!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2019. 11. 10.
30
33
LV karakter
Charlene Paulin
Cső-cső-cső!​

Akkor kezdeném is!​
Előző héten történt olyan velem, hogy lövöldözés alakult ki a rendőrök és közöttünk. Engem sikerült animba lőni, majd pár perc múlva a mentősök is kiérkeztek, pontosan 6 perc alatt.​
Megértem, hogy fel kell készülniük stb. Én is voltam mentős, na de.​

Szerintem ez irreális, hogy kapsz 3 golyót különböző helyre 2 darabot M4ból meg egy tárat shotgunból, de ezt IRL nem élném túl. De a mentősöknek sikerült mégis felszedniuk, de meg egy szorítókotest sem kaptam, a rendőröktől sem.​

Szerintem meg lehetne valósítani, ha golyó által esel animba, akkor ne 10 perc legyen az anim idő, hanem pl. 5 perc.​
Ha ez mégsem megvalósítható, akkor az animban levő játékos megölése is egy megoldás lehetne egy lövöldözés után/közben. Irreálisnak tartom, hogy több percig fekszel a földön egy szorító kötés nélkül, esetemben 8 darab percig feküdtem ellátás nélkül 3 golyóval a testemben, amik nem kis fegyverből származtak.​

Szerintem RP-sebb is lenne az animban levő játékos lelövése, mert IRL ha egy golyó találatától összeesel, attól meg tudsz lőni földön fekve is akár/fegyveredhez tudsz nyúlni és újra tüzet nyitni.​

Ezért érdemesnek találom ennek az ötletnek valamelyik formájának megvalósítását! Szívesen olvasom, ha van valakinek negatív véleménye ezzel kapcsolatban/ negatív kritikája a véleményemmel/ötletemmel kapcsolatosan!​

További szép reggelt/napot/estét!:)

Milus

?????? ??
2019. 01. 10.
314
679
Nyíregy
V4 karakter
roy_canali
LV karakter
kash_olson
Irl nem fogsz felkelni 10 perc múlva és lövöldözni tovább.
Miért kellene 5 perc? Jó ahogy van, néha még a 10 perc is kevés.
Szerintem ez az ötlet egy hülyeség. Csak a ticket elkerülésére megy.

2019. 11. 10.
30
33
LV karakter
Charlene Paulin
Egy szóval sem ejtettem, hogy 10 perc múlva felkelek és daralok, nem állt szándékomban egyszer sem, mert mindig le vagyok törve amikor veszítünk.

Pár napja történt a Londoni hídon egy késelés, miután lefegyverezték az elkövetőt és utána is ellenkezett, ezért a rendőr lelőtte a terroristát. De hogyha te a játékban próbálkoznál, az már egyből szankcionalva lenne.

megkaptam a ticketet -65.000$ meg - egy shotgun, de szarok bele, mert nem fogok belehalni abba a pár tízezer dollárba. És nem a ticket elkerülése végett írtam, hanem hogy reálisabb legyen az egesz szituáció, mert engem nem nagyon érdekel a ticket.

említetted, hogy 10p és daralok újra. Kerlek szépen, ilyet már tapasztaltam, de úgyhogy rendőr üldözött minket újra 10p múlva az újraéledesunk után, akkorsem mi akartunk daralni, hiszen nem nekünk kene szólni, hogy vegyek le a körözést.

nemisteli

Zöldfülű
2019. 02. 06.
153
407
Rudabánya
www.youtube.com
LV karakter
Ichihara Shotaro
Támogatom az ötletet, engem csak az zavar, hogy animban vagy és IRLha meglőnek és nem bírsz lábra állni simán előveszel egy pisztolyt vagy akármit tüzet nyitsz, ezzel a rendőrök saját életüket és társaik életét kockáztatják. Most is történt a londoni késelés ott is a rendőrök agyonlőtték a terroristát, videón is láttam két szemszögből, és ez az oldal is alátámasztja: "A BBC televízió és több brit lap már valamivel korábban közölte, hogy az elkövetőt - akit a péntek délutáni támadás után a rendőrök agyonlőttek - próbaidőre helyezték szabadlábra, és elektronikus azonosítót is viselt magán."
https://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/londoni_keseles_ujabb_reszletek_derultek_ki.696026.html
Nem tartom hülyeségnek azt, hogyha fegyverrel lőnek animba ne 10 hanem rövidebb idő legyen, meg ha szétdarálnak a rendőrök akkor legalább valami szorítókötést rakjanak rád RPvel az orvos meg ne felszedés után Rpzzen.

2019. 11. 10.
30
33
LV karakter
Charlene Paulin
Támogatom az ötletet, engem csak az zavar, hogy animban vagy és IRLha meglőnek és nem bírsz lábra állni simán előveszel egy pisztolyt vagy akármit tüzet nyitsz, ezzel a rendőrök saját életüket és társaik életét kockáztatják. Most is történt a londoni késelés ott is a rendőrök agyonlőtték a terroristát, videón is láttam két szemszögből, és ez az oldal is alátámasztja: "A BBC televízió és több brit lap már valamivel korábban közölte, hogy az elkövetőt - akit a péntek délutáni támadás után a rendőrök agyonlőttek - próbaidőre helyezték szabadlábra, és elektronikus azonosítót is viselt magán."
https://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/londoni_keseles_ujabb_reszletek_derultek_ki.696026.html
Nem tartom hülyeségnek azt, hogyha fegyverrel lőnek animba ne 10 hanem rövidebb idő legyen, meg ha szétdarálnak a rendőrök akkor legalább valami szorítókötést rakjanak rád RPvel az orvos meg ne felszedés után Rpzzen.
Az utó RP engedélyezett, de egyet értek a többivel!

Krisztof

Pötyögtető
2019. 01. 10.
411
711
LV karakter
samson_roth
... ,ezért a rendőr lelőtte a terroristát.

Már megbocsáss, egy terrorista és egy egyszerű gengszter között nagyon sok különbség van. És nem azért lőtték agyon mert ellenkezett, hanem mert robbanó mellényt viselt, ezzel megelőzték hogy esetlegesen működésbe léptesse.

Termi

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 20.
374
543
19
LV karakter
Siegfried Feuerstein
Szerintem nem rossz ötlet, de az hogy IRL mennyi ideig marad egy ember életben lőtt sebekkel az sok mindentől függ. Ha fontosabb szerveket talál el a golyó akkor nem marad sokáig egy ember életbe, de ha nem talál el fontos szervet a golyó vagy csak súrolja az embert akkor IRL is sokáig fekszik a földön, Viszont szerintem le lehetne csökkenteni 5 percre, mert IRL az emberek 1-2 golyótól már fekszenek, de itt kb 5 golyó kell az animhoz.

• Tetszik
Reactions: Charlene Paulin
2019. 01. 10.
62
215
V4 karakter
Mauro Bartognoli
LV karakter
Moe Andrews
Csakis úgy támogatom, hogyha a halál valamilyen "büntetéssel" is jár (teszem azt, inventory-ban lévő illegális cuccok elvétele, amik pl. 72 óráig még visszahívhatóak admin által, ha esetleg nonrp okozta a halált). Zavaró, hogy lassan egy karakter sem félti az életét, szerintem erre márcsak az ehhez hasonló ooc szankciók jelenthetnek megoldást.

Félreértés ne essék, szerintem is irreális, hogy 3 golyőval a testedben felszednek, de azt is kétlem, hogy egy ilyen halál után túl sokan új karaktert kezdenének.

Fótsirk

Pötyögtető
2019. 08. 10.
418
1 367
LV karakter
Bob Varelo
Itt az a baj, hogy ha lősz, akkor annak következménye van. Normális fejjel gondolkozol, ezeket elkell vállalnod, nem lehet megúszni egy lövöldözést.
Az 10 perc még így sem elég. Néha a kedves rendőrei mentőst sem értesít egy banda lövöldözésben, sajnos volt már ilyenben részünk.

Bobi

goodbyes aren't forever
2019. 01. 10.
190
821
20
Budapest
V4 karakter
Francisco Valderas
LV karakter
Quincy Mercer
V2 karakter
Az nincs
Vagy az anim időt a testedbe kapott golyó(k) mennyiségéhez lehetne mérni.

• Tetszik
Reactions: Osian és wex

notoriousdancso

Teflon Don
2019. 01. 10.
1 050
4 303
V4 karakter
John DiBello
LV karakter
Jude Bonner
Tökéletes így ahogy van. Már az utóRP is tilos, meg most legyen még öt perc. Igaz, régi ötlet de a dolog részben megoldódott.

Tehát a dolog nem aktuális már.

Kecsii

Aktív fórumozó
2019. 02. 27.
228
148
Debrecen
LV karakter
Bernard Hammond
Ha nem lövöldözöl, nem esel animba..
Ha már megy a dara akkor fogadd el a következményeket.

ez pontosan így van. Nem értem mit nem lehet megérteni? Ha lövöldozöl akkor nyilván vállalni fogod a következményeket.

SoZzz

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 11.
384
2 101
V4 karakter
Lara Berry
LV karakter
-
V2 karakter
-
Szedtek már fel 12 golyóval is. Nekem a régebbi megoldás, hogy “x” golyó után nem szed fel a rendőr, jobban feküdt. De ez van. Amondó vagyok, hogy feküdjön animba a másik fél. ?

renshin

Barangoló
2019. 01. 29.
133
489
V4 karakter
Ryunosuke Ochida
ahelyett, hogy az időt rövidítsék, inkább x golyó után instant halnod kéne, vagy simán lövés által ne tudj animba esni, ha kevés a hpd, és meglőnek ha 1 golyó ha 10 akkor is meghalsz.
- ergó a "hpd" ha kevés akkor animba esel.
- a "hp" a karaktered egészségét jelképezi.
- ha hpd alacsony, akkor egészséged sem toppos, ezért gyógyszert veszel be.
- szóval ha te golyó által sebződsz, akkor nincs értelme az animba esésnek.
- ha 1 golyótól halsz meg mert kevés volt a hpd, akkor a karaktered egészség szintje alacsony volt, ami bekövetkezhet.
ebből következően golyó által sebződés -> nincs anim

mellow

Zöldfülű
2019. 01. 10.
163
334
V4 karakter
elyse khan
LV karakter
xu qiu
Szerintem valamilyen formában nagyon jó lenne,volt hogy 8 golyóval kapartak föl,ha már mindenki ezzel az irl dologgal dobálózik,ez nem esik bele ez irl is megesik kategóriába.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.