Golf IV-be backfire

Nolan

Barangoló
Támogató
2019. 05. 01.
112
227
Sárvár
V4 karakter
Ben Nolan
LV karakter
Nathan Garcia
V2 karakter
-
Helló mindenkinek!
Szörnyen egyszerű az ötlet (nem láttam még ilyen topicot, illetve remélem jó alfórumra nyitom): a Golf IV-be lehessen backfire-t szerelni. IRL is vannak Golf-ok, amelyek "durrognak és csattognak", illetve szerintem a kocsihoz is illik.
Jöhet hideg-meleg, köszi, hogy elolvastad!

Nolan

Barangoló
Támogató
2019. 05. 01.
112
227
Sárvár
V4 karakter
Ben Nolan
LV karakter
Nathan Garcia
V2 karakter
-
Valóban megoldható minden járműnél ez a valóságban, de gondolom te is láttál már olyat közülük, amire azt mondtad, hogy "melyik baromállat gondolta úgy, hogy ehhez illik a csatachip!?"
Vannak viszont olyan autók, amikre IRL is előszeretettel raknak ilyen tuningot. Számos 'tuner Jóskával' találkoztam már, és az általuk összerakott VW-k alapján úgy gondolom, hogy a Golf-okhoz igenis illik a durrogás. Nem hiszem, hogy bármi hátrányt okozna ez bárkinek, kizárólag bővíti a lehetőségeket.
Mellesleg megjegyzem, hogy ezen a szerveren kb. 25 járműre érhető el ez a tuning, míg v3-mon ez a szám 56. Vannak olyan autók, amik mindkét szerveren megtalálhatóak (pl.: M5 e60), és LV-n mégsem szerelhető be a backfire tuning azokba, amikbe v3-mon igen. Nem arra utalok ezzel, hogy az a szerver 'jobb', csak azt akartam szemléltetni, hogy mennyivel több a lehetőség, ami véleményem szerint egy hatalmas pozitívum. (<-- ezen rész alapja a következő két topic: v3 durrogós járművek, LV durrogós járművek - amennyiben valamelyik dokumentum hiányos, értelem szerűen az állításom is veszít valóságtartalmából.)

Mogyikah

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
318
505
V4 karakter
Franklin_Lawrence
LV karakter
Qudamah_Aziza
Akkor már hozzuk be minden kocsira? RL mindegyiket meg tudod csinálni, hogy "durrogjon, csattogjon."
V3-on bármelyik autóra lehet rakni, azt kellene itt is módosítani, hogy nem csak bizonyos modellekre lenne elérhető alapból, ha ki van venomozva. Tegyük fel xy megveszi a számára fulfullos autót, amiben van backfire, de neki az nem tetszik, le akarja szedni de nem tudja mert alapból benne van. Ez mellett ott van az a réteg, aki szívesen elviselne egy backfire nélküli autón ilyet, mégsem adott a lehetőség. Én szavaznék a v3-as backfire rendszerre.

Ryo

Pötyögtető
Támogató
2019. 09. 20.
488
1 247
26
Tolna Country
LV karakter
Ryo Kyoko
Szerintem a golf IV-hez nem nagyon illene a backfire
Nem támogatom
Mért is nem? Itt most nem a hagyományos 1.4-es vagy 1.6-os 4-es Golfra kell gondolni.
A szerveren egy MK4 R32-es van.

Csak egy kis ízelítő hogy mit is tud egy ilyen golf.
(nyilván nemgyári, bár a szerón is tuninghoz van kötve)

bigmac

Írnok deák
2019. 01. 10.
634
3 527
LV karakter
dwight gallagher
Abszolút felesleges, én szívem szerint kivenném minden autóból a backfire-t. Rettentő idegesítő tud lenni.

• Tetszik
Reactions: Nolan és kyshuka

R.Raul

Zöldfülű
2019. 08. 26.
168
61
V4 karakter
Zakariya Gallagher
LV karakter
Raul De Rumfaldy
V2 karakter
-
Abszolút felesleges, én szívem szerint kivenném minden autóból a backfire-t. Rettentő idegesítő tud lenni.
Hát ha nem is mindegyikből, de egypárból.

Veiron

Újonc
2021. 03. 04.
3
4
V4 karakter
-
LV karakter
Typax Andro
V2 karakter
-
Őszintén szólva kezd fájdalmas lenni, hogy mindenki a Golfokat majmolja, közben sokan nem is tudják a háttér történetét se, nemhogy milyen gyári teljesitményekkel bir és mit lehetne kihozni belőle...
Nem támogatom!

2020. 01. 12.
53
117
kpss.su
V4 karakter
Eduard Konrov
LV karakter
Che Carrera
V2 karakter
Ghadaffi Muhammar
aki látott már 3.2-es golfot, pontosan tudja, hogy igenis szórja a villámokat.
nem életbevágóan fontos, ha lesz, lesz, ha nem, nem.

Veiron

Újonc
2021. 03. 04.
3
4
V4 karakter
-
LV karakter
Typax Andro
V2 karakter
-
Nem kell se elfogadni, se megérteni a hozzászólásomat. Szimplán a hype - val szembeni nemtetszésemet nyilvánitottam ki.

• Tetszik
Reactions: Burn