- 2020. 03. 08.
- 3
- 0
- LV karakter
- William Trucker
Teljes neve:
< Goldhawk Travis >
Születési helye, ideje:
< Las Venturas, 1992 04 03 >
Édesanyja lánykori neve:
< Mary Thompson >
Jelenlegi lakcíme:
< Las Venturas, 12 Harvest street >
Hány éve él a városban?:
< A 28. évemet töltöm a városban, születésem óta még csak meg sem fordult a fejemben, hogy máshová költözzek. >
Miért szeretne nálunk dolgozni?:
< Amióta az eszemet tudom, mindig is vágytam arra, hogy autókat szerelhessek, autókkal foglalkozzak. Hobbi szinten rendszeresen bütykölök autókat, imádom ezt csinálni, éppen ezért szeretnék a jövőben autószerelőként dolgozni, leginkább önöknél, hiszen a városban van, így elég könnyen eltudok menni munkába. >
Miért érzi magát alkalmasnak erre az állásra?:
< Nagyon szeretek közösségben dolgozni, mindig is arra törekedtem életem során, hogy a lehető legközelebb kerüljek az emberekhez. Megpróbálnék minél hamarabb egy viszonylag állandó kuncsaftkört kialakítani, hogy minél jobban megismerhessem azokat, akiknek az autóival foglalkozhatok. Elég közvetlen vagyok, jól bírom a kritikát, és tudom a kötelességemet. Imádok autókkal foglalkozni, nagyon sok időt töltöttem fiatal koromban az autók tanulmányozásával, elég nagy spektrumú tudással rendelkezem az autók terén márkafüggetlenül. A megfelelő juttatásért cserébe akár túlórákat is betudnék vállalni. >
Dolgozott-e már valaha szerelőként?:
< Még sosem, de gyerekkorom óta imádom az autókat, és hobbi szinten az ismerősi körömben szoktam autókat szerelni/ karban tartani. >
Előző munkahelye(i):
< Las Venturas Post Office [2007 - 2020] >
Rendelkezik-e érvényes vezetői engedéllyel?:
< Természetesen, 10 évnyi vezetési gyakorlat van mögöttem. >
A jelentkező nyilatkozata:
Kijelentem, hogy a jelentkezési lapon szereplő adataim hitelesek, továbbá elfogadom a
szervezet szerződési feltételének minden pontját.
Jelentkező Aláírása:
< Goldhawk Travis >
Játszott perceid:
< 19289 játszott percem van, 20-as szintű vagyok. >
Eddigi frakcióid:
< Nem voltam még semmilyen frakcióba, de most úgy érzem, hogy itt lenne az ideje, hogy csatlakozzak egyhez. >
Jelenlegi frakciód:
< Nincs >
Mióta RP-zel?:
< 2-3 éve kezdtem el RP szervereken játszani. >
Miért szeretnél szerelő lenni nálunk?:
< Sosem voltam még szerelő, de youtube videók, s a többi alapján eléggé megtetszett a frakció, szeretném megismerni a működését, és a tagjait, most már idejét érzem, hogy egy frakció tagja legyek LV-n, ezért szeretném kipróbálni magam ebben a körben. >
Miért pont téged válasszunk?:
< Aktivitásom rendszeres lenne, szeretek másokkal együtt dolgozni, és akár szerelés közben ooc/ic beszélgetni, így közelebb kerülni hozzájuk. Eléggé extrovertált vagyok, nagyon fontosnak tartom az emberek közötti kapcsolatokat. Mindig megpróbálom kihozni magamból a lehető legtöbbet/ legjobbat. Bírom a kritikát, sőt szeretem ha egyenesek velem az emberek. >
Hányszor voltál jailben? (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
< 7 jogos jailem van. (Kihúztam a jogtalan bant, és a jaileket, csak javítva lett/ lettek)
Voltál már banolva a szerverről? (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
< Igen, de az már lassan 1 éve volt. (Kihúztam a jogtalan bant, és a jaileket, csak javítva lett/ lettek)
Eddig történt névváltásaidról csatolj képet: (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
<
Voltál-e már szerelő?:
< Nem, még sosem. >
Mennyi idős vagy?:
< 16 éves vagyok >
Mióta játszol a Las Venturas szerverén?:
< 2019 03 28.-án regisztráltam a fiókom, volt azonban egy kisebb kihagyásom ősszel. >
Használsz-e TS3-at?:
< Igen. >
Használsz Facebook fiókot?:
< Igen. >
Naponta mennyi időt tudsz a frakcióval foglalkozni?:
< 2(+/-1) óra van tervben, általában ennyit szoktam játszani naponta, nyilván tanulástól, és szabadidőtől függőeb. >
Délelőtt vagy délután lennél inkább aktív?:
< Hétköznapokon csak délután, de akár 11 óra, éjfélig is. >
Tagfelvételi tájékoztatóban szereplő lehetőségek közül, melyiket tudod teljesíteni?:
< Egyértelműen a másodikat, de hétvégéken igazából bármikor ráérek. >
Pár mondat magadról ( 5-6 mondat ):
< Szabadidőm elég sok részét töltöm számítógép előtt, gyerekkorom óta napi rendszerességgel játszok. Ha netán (remélem) bekerülök a frakcióba megpróbálom a lehető legtöbb részét ennek az időnek ezzel fogom tölteni. Középiskolába járok, és mivel minden délután 4-5 óra körül érek haza ezért választottam inkább aktivitás terén a második opciót. Hétvégénként azonban inkább délelőtt vagyok aktív. Sportra/ akármilyen plusz órára nem járok, így viszonylag rendszeres lenne az aktivitásom. Hétvégénként, leginkább estefelé sokszor nem vagyok itthon, ezt az időt azonban megfogom próbálni behozni. Várom a mihamarabbi elbírálást. >