Gnej Evstratije jelentkezése SGH-nak.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

réééé

do me some hardstyle
2019. 01. 12.
106
510
V4 karakter
nuray polat
VoK0rJX.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Ruben az én nevem, de a réé-t mint becenevet jobban preferálom, a szerveren Gnej Evstratije néven vagyok fellelhető. Tizennyolcas életkorban vagyok, ami a nyár folyamán nő tizenkilencre. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 126262 perccel rendelkezem. >>
Mi az SGH feladata?
<< Az SGH feladata ha a játékosnak bármilyen kérdése adódik akár egy szabálypontról, azt mi tudjuk megválaszolni. Magyarán könnyítjük az adminok feladatát. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Szeretném magam kipróbálni ezen a téren is, egész sok tapasztalatot szereztem playerként, és ezt a tapasztalatot szeretném átadni playerek felé, ezzel az adminok munkásságát könnyíteni. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Ezt nem nagyon lehet megmondani így, de megbízható vagyok, terelhető és csapatban is szeretek dolgozni. Fél éve a moderátori csapatban tevékenykedek. Rengetegszer kaptam Ideiglenes adminsegédet, szerintem érett vagyok a feladatra. Sok frakciót megjártam, szintén rengeteg tapasztalatot szereztem a játékmenetről.
>>

Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Három-négy óra naponta. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<<
XkAhGlz.png
>>

Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<<
image.png
>>

Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Negatívumok: makacs személyiség, rossz humorérzék, szókimondó
Pozitívum: őszinteség, tisztelettudatos magatartás, figyelmes >>

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Nyitott vagyok az adminisztrátori szerepre, mivel szeretnék a játékosokon segíteni, úgy érzem, hogy eltudom képzelni magamat az adminisztrátori szerepkörben. Jó döntéshozatali képességgel rendelkezem, emellett határozott, céltudatos személyiségem van. Ideiglenes adminsegédként is megálltam a helyemet, többször is kaptam lehetőséget a poszt kipróbálására. Régóta játszottam a gondolattal, hogy admin lehessek, sajnos eddig nem volt időm rá, de most már teljesen tudnék fókuszálni erre a pozicíóra. A szabályokkal, és parancsokkal is tisztában vagyok. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Szia, ez egy RolePlay (szerepjáték) szerver, ahol egy karaktert kell formázz, a realitásra hagyatkozva. Itt természetesn te választod meg, hogy milyen személyiséget testesítesz meg. Értelemszerűen itt vannak szabályok, amiket be kell, hogy tarts, ezt regisztrációnál megismerted. Emellett a /me, /do, /megprobal, /ame - tehát az alap parancsokat magyaráznám továbbá el. Megmutatnám a szerver sajátos egyediségeit, amik nagyjából más roleplay szervereken nem lelhetőek fel, ezzel is segíteném a játéktudását, annak érdekében, hogy kényelmesebben tudjon játszani. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Átirányítom adminhoz, mivel ebben nem tudok segíteni. Esetleg a miértjét kérdezem meg. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?

<< Szia, amennyiben skines a fegyver akkor keress fel egy admint bizonyítékkal társítva, abban az esetben, ha nem skines nem tudok segíteni. >>

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.