Nekik csináltam, nézzetek rá a topicra
A cég története:
Fiatal suhancként rajongtam az autókért, szüleimmel sokat jártunk autóversenyekre egész Amerika területén. Mindíg azt néztem, hogy kinek milyen verdája van éppen, mekkora motorral rendelkezik, és amiről a legtöbb fiatalnak a kérdése: "Mégis, mennyi a végsebessége?" Ahogy egyre jobban idősödtem, így az autók iránti szeretetem nem csökkent, sőt egyre jobban növekedett. Így elhatároztam, hogy tanulmányaim során olyan szakirányt választok ahol autókkal tudok foglalkozni. Tehát a középiskolai éveimet a Crenshaw High School oktatási intézményeben töltöttem el autószerelői és autóvillamossági képzésén, melyet sikerrel abszolváltam.
Ekkor már motoszkált bennem az ötlet, hogy egyszer cégtulajdonos leszek. Ekkor még nem volt pontos iránymutatás a cég foglalkozásával kapcsolatba. Szüleim noszogatása ellenébe belekezdtem a felsőfokú tanulmányaimba, amelyet Greenglass College keretein belül végeztem el a üzleti kommunikáció képesítést végeztem el summa cum laude minősítéssel.
Diplomám megszerzése után jöttem Las Venturasba, ahol eleinte alkalmi munkákból tartottam fent magam (Nagykereskedelmi futár, Postás, Állat-és Növéntermesztés). Egyszer rám mosolygott a szerencse, ugyanis egyik nap megismertem az üzleti társamat. Ő vezetett be a városban müködő üzletelési szokásban. Ahogy egyre jobban növekedett az autóink száma, így már mondhatni, hogy mindenünk meglett az évek folyamán. Közben nem szerettük volna, hogy ott porosodjanak a raktárban. Így gondoltuk kiadjuk bérbe a további időszakra nézve, azoknak a személyeknek akik szeretnének bérelni már-már prémium kategóriájú járművet.
A cég felépítése:
Családi vállalkozásnak mondanám magunkat, mivel ketten alapítottuk meg. Egy beszélgetés során fellépő ötlet kapcsán, vittük tovább a gondoltatot, és vágtunk bele ebbe a vállalkozásba. Jelenleg 3 fővel működtetjük a vállalkozásunkat, amely tartalmazza a tulajdonost, az ügyvezetőt, és az adminisztrátori személyét. A dolgozó személyek között nincsen "rangkülönbség", mivel személyes barátok vagyunk, így a cég vezetés és a jövőbeni irányzat alapján közösen döntünk.
A cég szolgáltatásai:
Bevizsgált, rendszeresen karbantartott állapotú autóinknak bérbe adásával foglalkozunk, amelyet bérleti szerződéssel hitelesítünk, melyről számla kerül kiállításra.
A cég által bérelhető járművek:
Ezen a linken eltudja érni a cég által bérelhető járművek listáját (folyamatosan frissítjük).
Amennyiben további kérdése felmerült Önben, akkor itt tud érdeklődni: