Glizzy

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

MODIE

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 10.
327
454
23
XVI
V4 karakter
Deshuarius Woodard
LV karakter
Quandrell Dowse
V2 karakter
Dimitri Zajcev
60-s-n-O-Block.png

Paki

Ex- Fórum Moderátor
2019. 01. 10.
2 557
2 754
V4 karakter
Robert Duckers
LV karakter
Luke Duckers
Ha szeretnéd folytatni, keress fel egy Globális Moderátort!

MODIE

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 10.
327
454
23
XVI
V4 karakter
Deshuarius Woodard
LV karakter
Quandrell Dowse
V2 karakter
Dimitri Zajcev
Original:

Edited:

Utoljára szerkesztve:
  • Vicces
  • Tetszik
Reactions: Fede és trinton

MODIE

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 10.
327
454
23
XVI
V4 karakter
Deshuarius Woodard
LV karakter
Quandrell Dowse
V2 karakter
Dimitri Zajcev

MODIE

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 10.
327
454
23
XVI
V4 karakter
Deshuarius Woodard
LV karakter
Quandrell Dowse
V2 karakter
Dimitri Zajcev
K-p-ig-nyl-s-aut-b-rl.png

A cég története:

Fiatal suhancként rajongtam az autókért, szüleimmel sokat jártunk autóversenyekre egész Amerika területén. Mindíg azt néztem, hogy kinek milyen verdája van éppen, mekkora motorral rendelkezik, és amiről a legtöbb fiatalnak a kérdése: "Mégis, mennyi a végsebessége?" Ahogy egyre jobban idősödtem, így az autók iránti szeretetem nem csökkent, sőt egyre jobban növekedett. Így elhatároztam, hogy tanulmányaim során olyan szakirányt választok ahol autókkal tudok foglalkozni. Tehát a középiskolai éveimet a Crenshaw High School oktatási intézményeben töltöttem el autószerelői és autóvillamossági képzésén, melyet sikerrel abszolváltam.

1587548610-Crenshaw-Highschool.jpg
1.png

Ekkor már motoszkált bennem az ötlet, hogy egyszer cégtulajdonos leszek. Ekkor még nem volt pontos iránymutatás a cég foglalkozásával kapcsolatba. Szüleim noszogatása ellenébe belekezdtem a felsőfokú tanulmányaimba, amelyet Greenglass College keretein belül végeztem el a üzleti kommunikáció képesítést végeztem el summa cum laude minősítéssel.

Greenglass-College.jpg
2.png

Diplomám megszerzése után jöttem Las Venturasba, ahol eleinte alkalmi munkákból tartottam fent magam (Nagykereskedelmi futár, Postás, Állat-és Növéntermesztés). Egyszer rám mosolygott a szerencse, ugyanis egyik nap megismertem az üzleti társamat. Ő vezetett be a városban müködő üzletelési szokásban. Ahogy egyre jobban növekedett az autóink száma, így már mondhatni, hogy mindenünk meglett az évek folyamán. Közben nem szerettük volna, hogy ott porosodjanak a raktárban. Így gondoltuk kiadjuk bérbe a további időszakra nézve, azoknak a személyeknek akik szeretnének bérelni már-már prémium kategóriájú járművet.

A cég felépítése:​

Családi vállalkozásnak mondanám magunkat, mivel ketten alapítottuk meg. Egy beszélgetés során fellépő ötlet kapcsán, vittük tovább a gondoltatot, és vágtunk bele ebbe a vállalkozásba. Jelenleg 3 fővel működtetjük a vállalkozásunkat, amely tartalmazza a tulajdonost, az ügyvezetőt, és az adminisztrátori személyét. A dolgozó személyek között nincsen "rangkülönbség", mivel személyes barátok vagyunk, így a cég vezetés és a jövőbeni irányzat alapján közösen döntünk.

A cég szolgáltatásai:​

Bevizsgált, rendszeresen karbantartott állapotú autóinknak bérbe adásával foglalkozunk, amelyet bérleti szerződéssel hitelesítünk, melyről számla kerül kiállításra.

A cég által bérelhető járművek:​

Ezen a linken eltudja érni a cég által bérelhető járművek listáját (folyamatosan frissítjük).

Amennyiben további kérdése felmerült Önben, akkor itt tud érdeklődni:
Nekik csináltam, nézzetek rá a topicra
K-p-ig-nyl-s-aut-b-rl.png

Utoljára szerkesztve:
  • Imádom
Reactions: tottorini

MODIE

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 10.
327
454
23
XVI
V4 karakter
Deshuarius Woodard
LV karakter
Quandrell Dowse
V2 karakter
Dimitri Zajcev
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.