- 2020. 10. 15.
- 163
- 498
- V4 karakter
- gisle volle
Jelentkezési lap
Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Bencének hívnak, ingame nevem Gisle_Volle, 15 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< A lap megírása pillanatában 98.776 percel rendelkezem. >>
Mi az SGH feladata?
<< A játékosok kérdéseinek megválaszolása, adminisztrátorok segítése, ami a nevéből is kiderül. Játékosok kérelmeit továbbítani Főadminok, Szuperadminok felé adminsegéd chat-en keresztül. Esetleges szabályszegések jelzése az adminisztrátorok felé. Egyértelműen a szerverszabályzat ismerete és annak betartása. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Elsősorban nem nagyon volt még lehetőségem ilyen téren tevékenykedni, kiszeretném magam próbálni itt. Szeretnék a játékosoknak segíteni, hozzájárulni a szerver gördülékeny játékmenetéhez. Szeretnék a későbbiekben adminisztrációs feladatokat is ellátni a szerveren. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Nagyjából kettő és fél éve játszok a szerveren, véleményem szerint kellő tapasztalatot szereztem egy ilyen pozíció betöltéséhez. Késői, hajnali órákban mikor kevesebb játékos van a szerveren, ezáltál az RP lehetőség is jóval kisebb akkor is kitudnám tölteni hasznosan ezt az időt a felmerülő kérdések megválaszolásával kapcsolatban. Teljes mértékben eltudnám végezni a rám bízott feladatokat. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Ez nálam eléggé változó. Hétköznap 2-5 órát tudnék naponta aktív lenne, hétvégén 4-8 órát is akár. A szerveren eltöltött időmet mind az SGH feladatokra tudnám fordítani. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Egyszer voltam sajnos, teljesen jogosan, hibáztam. >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Voltam, igen. A bannom jail-re lett felváltva, ami több mint egy éve történt, ezért már nem látszik a UCP-n. >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Néha feledékenyen vagyok. Elég lusta vagyok olyan dolgok terén amik nem tetszenek. Hanyag tudok lenni.
Tudok csapatban dolgozni. Gyorsan betudok illeszkedni. Segítőkész vagyok. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Fent is megemlítettem, igen szeretnék. Amennyiben lehetőségem lenne adminisztrátori pozícióba lépni, biztosan elfogadnám és élnék vele. Ez is egy új kihívás lenne számomra. Szeretném magam itt is kipróbálni. Az adminisztrátor pozíció betöltése által több lehetőségem adódik segíteni a játékosokon. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Először is ajánlanám neki, hogy alaposan olvassa át a szerverszabályzatot, még mielőtt neki állna bárminek is. Elmondanám neki, hogy ez egy roleplay szerver, ahol a cél egy kitalált karaktert megalkotni, próbáljon meg elvonatkoztani IRL személyétől. Kiemelném, hogy az F1-es gomb lenyomásával megtalálja a szerveren lévő szinte összes rendszer bemutató videóját. Javasolnám neki, hogy dolgozzon a szerveren lévő alapmunkák egyikénél, ismerkedjen a szerverrel. Megemlíteném neki, hogy esetleg keressen egy szimpatikus frakciót a későbbiekben, amihez rendelkezik a feltűntetett követelményekkel. A frakció a legjobb módszer a szerver megismeréséhez, hiszen bekerülsz egy összetartó társaságba, bármi problémád adódik ott nyugodtan utánakérdezhet a tagoknál mi, hogyan működik. Amennyiben nagyon nem lenne tiszta számára, felhívnám Teamspeak-re, ha szeretne feljönni, átbeszéljük a szerver működését, hiszen szóban sokkal könnyebb ezt kivitelezni, mint pár sorban leírni neki. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Szia, ezzel kapcsolatban én nem tudok neked segíteni. Ha van rá indokod, esetleg bug miatt történt valami, keress egy admint bizonyítékkal. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Dr Gróf Freak (93): Szia! Animba lőtték azt az embert,aki éppen szedte fel a sérültet.
<< Szia, ha nem volt indoka, akkor keress fel egy admint, megfelelő bizonyítékkal. >>
[Fogadott PM] Romansky Falleno (69): Szervusz,először is nem értem,hogy ez a gyökér hogyan kivitelezte ezt, de képzeld el,hogy a megbeszélt 70% shotgun helyett,csak egy 50%-ost kaptam. Azonnal intézkedést kérek,AZONNAL!!
<< Szia, felhívnám figyelmedet, hogy az ooc minősítést, szidást tiltja a szabályzat, erre figyelj oda, mivel súlyos szankció járhat érte. Illetve fegyverszázalékkal át lehet verni, legközelebb próbáld RP-vel megnézi mielőtt megveszed. >>
Utoljára szerkesztve: