Jelentkezési lap
Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Marcinak hívnak, Giovanni Vito Cascio az IG nevem. Jelenleg 19 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<<A lap írásakor 143.200 percem van.>>
Mi az SGH feladata?
<< Úgy gondolom hogy egy See Game Helpdesk tag feladata az adminisztrátori munka megkönnyítése, kisebb kérdésekre való pontos és kielégítő válasznyújtás, kellő esetben a kezdő játkosok oktatása. Ugyan olyan fontosnak tartom a Teamspeak illetve a játékszerveren lévő fentlétét egy S.G.H tagnak.>>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<<Régóta szeretnék bekerülni a csapatba, szeretek segíteni az embereknek. Úgy érzem hogy sok időt töltök a szerveren de hasztalanul, szeretném a játékidőmet kitölteni és hasznossá tenni. Nagyon sokat köszönhetek a szervernek, szeretném ezt visszaadni valahogy. Jelenleg is rengetegszer segítek kezdő játékosokon, ha esetleg kérik. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< 2014-ben kezdtem el játszani a szerveren, ami idő alatt rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem. Sok időt töltök el a szerveren, délutánjaim és estéim nagy részét ezzel töltöm. Lassan 20 éves vagyok, úgy gondolom hogy jó problémamegoldó képességeim illetve érett gondolkodásom van. Pörgős és gyors vagyok, általában munkámat tökéletesen végzem el. A V2-es szerver indulásakor voltam már S.G.H tag, amit nagyon szerettem de sajnos akkoriban időhiány miatt el kellett hagynom a csapatot. Úgy gondolom hogy minden leírt elvárásnak megfelelek. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Az esetek nagy részében minden nap fent tudok lenni. 4-8 óra között van jelenleg is a játékidőm ami attól függ éppen mennyi szabadidőm van. Ezt továbbra is tudom hozni. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Még nem voltam a szerveren bannolva.
https://imgur.com/a/RyS2aLk >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< 2014-ben amikor kezdtem a játékot valószínű volt egy jail-em kissrác voltam még, de nem pontosan emlékszek mivel az UCP-ben nem látszik.
https://imgur.com/a/AGT10xQ >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív tulajdonságiam:
-Szeretek és tudok csapatban dolgozni, munkámat mindig precízen végzem.
-Türelmes és nyugodt vagyok nehéz felidegesíteni.
-Nem félek nagyobb feladatoktól, jó a problémamegoldó képességem.
Negatív tulajdonságaim:
-Néha nagyon sokat beszélek, és be nem áll a szám amíg valaki rám nem szól.
-Túl szigorú vagyok, mindig szabálykövető vagyok és nem tudom őket elengedni.
-Kisebb dolgokat is a szívemre veszek, ezt a tulajdonságot próbálom levetni de sajnos nem mindig sikerül. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Természetesen, szeretnék. Nem hallgatom el azt sem, hogy amióta jászok szeretnék adminisztrátor lenni, de van önkritikám, és sokáig szándékosan nem jelentkeztem hiszen még nem tartottam elég érettnek a gondolkodásomat. Szeretek segíteni az embereknek, illetve a munkámat alázatosan és precízen végzem. Tisztában vagyok azzal is hogy ez nem egy "átjáróház", hosszútávra tervezek mindennel, mint ahogy ezzel is, és nem csak kipróbálni szeretném. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Amennyiben használ Teamspeak-et, felhívnám a szerverre. Ott könnyebben, gyorsabban és hatékonyabban tudok neki segíteni, és rugalmasabban válaszolni. Ismertetném vele a szerver alapjait, illetve linkelném neki a fórumon megtalálható szerver szabályzatot. Amennyiben a játékos nem használ TS-t PM-ben tenném ezt és ismertetném vele a játék elvét, az alapvető szabályokat, illetve bármiféle kérdése maradt fenn a legjobb tudásom szerint megválaszolom neki. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Mivel Adminsegédként nincs jogom ezt megtenni egy adminhoz kell irányítanom. Először megbizonyosodok róla hogy a problémája valós e, ezzel segítve az adminok munkáját. Amennyiben olyan indokot mond elmondom neki hogy miért nem tudunk VH-spawn-t adni, ellenkező esetben szólnék egy adminnak az ID-vel és a problémával ellátva. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?
<< [Küldött PM] Proba Istvan (93): Szia! Amennyiben a fegyver skines kérlek fordulj egy magasabb szintű adminisztrátorhoz vagy nyiss panaszkönyvet fórumon amelyhez szűkséged lesz bizonyítékra [log, kép, videó]. Ellenkező esetben nem történt szabályszegés. >>
Utoljára szerkesztve: