Giovanni Boyle - Damain Daniel [Öregember]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Daves01

Zöldfülű
2020. 03. 25.
197
72
V4 karakter
Giovanni Mccoy
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Giovanni Boyle

Panaszra tett személy InGame neve:
Damain Daniel

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Rp alóli kilépés,raboltunk haverommal és miközbe fogta rá a fegyvert haverom,a csávó kilépett és nem kifagyott mert vártunk kb 15-20 percet és akkor se jött vissza.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://pastebin.com/XrpvrKb2

Megjegyzés:
Én írom meg a PK-t de Huamiguel Alvarez kezdte el az rp-t.

Utoljára szerkesztve:
  • Fire
Reactions: RipBozo

Damain daniel

Újonc
2023. 07. 14.
32
5
V4 karakter
Damain Daniel
LV karakter
Harka Liam
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Giovanni Boyle

Panaszra tett személy InGame neve:
Damain Daniel

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Rp alóli kilépés,raboltunk haverommal és miközbe fogta rá a fegyvert haverom,a csávó kilépett és nem kifagyott mert vártunk kb 15-20 percet és akkor se jött vissza.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://pastebin.com/XrpvrKb2

Megjegyzés:
Én írom meg a PK-t de Huamiguel Alvarez kezdte el az rp-t.
Sziasztok sajnalom sracok anyam kihuzta a netet mint latszik nem is irtam amikor felszolitottak ez azert volt mert akkor jott be szolni aztan miutan elment akkor lefordultam balra amire megkertek es aztan kinyomta a netet. Tenyleg bocsi ezert ma onnan mehet tovabb az rp ha nektek ugy jo persze. Koszi a megertest!

Öregember

Az öreg
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 12.
243
418
Székesfehérvár
V4 karakter
Dr. Richard Schwarzstein
Kedves @harkatibi
Természetesen elfogadjuk, hogy közbe jöhet bármi és el kell menned vagy ellehetetlenül a feljutásod a szerverre, ilyenkor érdemes lehet, akár ha van lehetőséged Discordon jelezni a problémát.

Amennyiben @Daves01 és barátja szeretné folytatni az rpt természetesen van rá lehetőséged, beszéljetek meg egy közös időpontot és jelezzétek ez alatt vagy nekem privát üzenet formájában, hogy ez sikerült-e.
Természetesen nem szeretném azt meglátni, hogy kiüríted az inventorydat, hiszen megnéztem UCP-n, hogy mik vannak nálad és a srácok is tudják.

Ellenkező esetben tőlem megkapod azonnal a szankciót, mely egy RP alóli kilépésre járna!
Várom mindkét fél részéről az információt, hogy ténylegesen megtörtént az rp befejezése.

Edit: A Fórum nevedet kérlek írd át az IC nevedre, mivel próbáltam keresni az IC nevedet fórumon.

• Fire
Reactions: Kkeven

Daves01

Zöldfülű
2020. 03. 25.
197
72
V4 karakter
Giovanni Mccoy
hello,folytattuk az rpt nagy nehezen, de a csávó össze vissza keveri az ic-t az ooc-val meg volt egy halálkérelme is.. https://pastebin.com/Q3pWFzhb (nekem már el kellett menjek de utána írt forumon hogy crash volt vissza jött odaadta haveromnak a pénzt azzal nincs baj.)

• Tetszik
Reactions: jimre

Öregember

Az öreg
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 12.
243
418
Székesfehérvár
V4 karakter
Dr. Richard Schwarzstein
Sziasztok,

Remek. Akkor ezzel legalább az rp folytatás része megvalósult.

Azonban amit a logokban olvastam nem tudom elengedni neked ebben a helyzetben @Damain daniel, így arra, hogy a halálodat kéred teljesmértékben elfogadhatatlan, kezd el összeszedni magadat és az rpkben vegyél részt, gondolok itt arra, hogyha valaki megkérdez "do-ban" akkor arra válaszolj neki.
Ennek fényében teljesmértékben örülök, hogy az rp folytatást sikerült megoldanotok, de a halálkérelemre tiszta UCP-dre tekintettel 120 percet fogsz kapni, mely a szerveren kiosztásra kerül.
Amennyiben bármi kérdésetek lenne, keressetek bizalommal privátban vagy TeamSpeaken.

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.