Gino Toscana- - ->Josh Diaz [skeZ]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Gino Toscana

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
59
53
V4 karakter
Gino Toscana
LV karakter
Hector Valadez Lugo
V2 karakter
Hector Valadez Lugo
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Gino Toscana

Panaszra tett személy InGame neve:
Josh Diaz

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Elkezdtem IC-ni egy rendőrnővel, mikor Josh Diaz odalépett megkérdezte van e szerelő. Erre a válaszom az volt hogy nézz körül hisz ott állt előtte a szerelő erre bepukkadt, írta hogy biztos engem is vertek kiskoromba stb..Eltelt egy 2 perc, majd ezután beült a kocsiba és szándékosan rám, és a rendőrre húzta a kormányt amivel DB-t követett el, majd kérdőre vontuk OOC, illetve jeleztem felé hogy van felvételem majd kilépett.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
[2024-02-12 02:39:50] [Output] : Josh Diaz kilépett a közeledben. [Kilépés] Távolság: 2 yard

Megjegyzés:
Nincs hozzáfűzni valóm.

skez

zangara crime family
SzerverAdmin
v4
2023. 09. 01.
244
1 712
21
V4 karakter
Kalle Ekblad
Válasz nem érkezett,

Josh Diaz DB-t nem követett el, hisz ennek a fogalma kicsit mást merít ki ami az alábbi:
-DB - Drive-By - Emberölés járművel.

↳ Példa: tilos ráállni járművel másik játékosra és úgy megölni.

Megölni nem ölt meg titeket, így ez a szabálysértés nem valósult meg, viszont való igaz, hogy a fent bemutatott cselekedete abszolut NonRP-s, ezt tetőzve, hogy erre fel még ki is lépett.

Tiszta előélettel rendelkezik, viszont a magasabb szankciótól ez nem fogja őt mentesíteni, mert ami ezen a videón látszódik az egy elfogadhatatlan játékstílus.

Josh Diaz számára kiosztottam 300 perc NonRP jailt, titeket meg már a helyszínen meggyógyítottalak, így más nem maradt ebből az ügyből.

A panasz jogos,
zárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.