Gino Toscana - Fynn Hesse és társai[Munyoz]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Gino Toscana

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
59
53
V4 karakter
Gino Toscana
LV karakter
Hector Valadez Lugo
V2 karakter
Hector Valadez Lugo
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Gino Toscana

Panaszra tett személy InGame neve:
Fynn Hesse és társai

Panasz oka, leírása, kifejtése:
12:00, illetve 16:00-ás Aranybank közepette lementünk a liftel a széfteremhez, ahol lelőttek minket ezután kétszer is eljátszák IC illetve OOC is ezt a felesleges gyerekes beszólást. [GN, Alvás kutyák] Nem tartom reálisnak, hogy miközben az életük forog kockán, éppen kiiktatnak több tucat rendvédelmis tagot, illetve fent is várják őket, egyből a kutyázás meg a gn szó jutna eszükbe a való életbe. Mint írtam feleslegesnek, és nonrp-nek tartom az ilyen fajta megnyílvánulásokat, főleg hogy többször is eljátszák ezt.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Szerintem egy RP szerveren, ahol éppen Aranybankrablás folyik, és mindenki az életét akarja menteni, nem feltétlen helytálló ez a fajta hozzáállás részükről.

Cselee

Újonc
2023. 06. 16.
65
140
20
V4 karakter
Flynn Hesse
Szia! Én egy illegális frakció tagja vagyok, az ic karakteremnek nincsenek morális következményei. Én csak IC írtam ezt számotokra, OOC-ba sosem vittem át ezt. Szerintem az hogy én IC mit mondok nektek, az az én dolgom. De egyébként itt egy log a honvéd vagy nem tudom milyen rendvédelmi szerv ugyan ezt megtette ma déli bankon miután likvidáltak minket! [2024-04-22 12:17:08] [Output] : Martin Valek mondja: Alvás kutyák.
E: Ha ez oda vissza játszik, miért például én vagyok a rossz? Ayaan Holan pedig rendvédelmis, az hogy ő OOC le írja a társainak hogy alvás stb.. Az már nem a mi dolgunk.

Utoljára szerkesztve:

Gino Toscana

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
59
53
V4 karakter
Gino Toscana
LV karakter
Hector Valadez Lugo
V2 karakter
Hector Valadez Lugo
Szia! Én egy illegális frakció tagja vagyok, az ic karakteremnek nincsenek morális következményei. Én csak IC írtam ezt számotokra, OOC-ba sosem vittem át ezt. Szerintem az hogy én IC mit mondok nektek, az az én dolgom. De egyébként itt egy log a honvéd vagy nem tudom milyen rendvédelmi szerv ugyan ezt megtette ma déli bankon miután likvidáltak minket! [2024-04-22 12:17:08] [Output] : Martin Valek mondja: Alvás kutyák.
E: Ha ez oda vissza játszik, miért például én vagyok a rossz? Ayaan Holan pedig rendvédelmis, az hogy ő OOC le írja a társainak hogy alvás stb.. Az már nem a mi dolgunk.
Értem, szóval ha azt írod, hogy te egy Illegálos frakció tagja vagy, az azt jelenti 2024-ben, hogy te egy terminátor vagy, mivel semmi nem hat meg, nem izgulsz egy aranybankrablásnál, megölsz egy tucat rendvédelmis-t és akkor nyomod hogy gn, alvás kutyák. Illetve ha a karakterednek nincsennek morális következményei, ezt mivel tudod alátámasztani? Vagy egyik nap azt RP-ed, hogy teljesen empatikus személyiség vagy, másnap pedig az ellenkezőjét? Harmadik példádra a válaszom pedig az lenne, hogy ha egy ember elkezdi akkor nektek folytatni kell?

Cselee

Újonc
2023. 06. 16.
65
140
20
V4 karakter
Flynn Hesse
Értem, szóval ha azt írod, hogy te egy Illegálos frakció tagja vagy, az azt jelenti 2024-ben, hogy te egy terminátor vagy, mivel semmi nem hat meg, nem izgulsz egy aranybankrablásnál, megölsz egy tucat rendvédelmis-t és akkor nyomod hogy gn, alvás kutyák. Illetve ha a karakterednek nincsennek morális következményei, ezt mivel tudod alátámasztani? Vagy egyik nap azt RP-ed, hogy teljesen empatikus személyiség vagy, másnap pedig az ellenkezőjét? Harmadik példádra a válaszom pedig az lenne, hogy ha egy ember elkezdi akkor nektek folytatni kell?
Kibeszél arról hogy én egy terminátor lennék? Ugyan úgy bizonyos dolgok meghatják a karakterem, ugyan úgy izgul a karakterem bizonyos szituációkban. de lassan fél éve masszívan illegálozok a Fynn Hesse névvel is már több hónapja, az hogy én likvidálom az életemre törő rendvédelmiseket ezután pedig IC a karakterem káromkodik, vagy éppen örömét fejezi ki valamilyen formátumban azt miért is probléma? Én is nyissak PK-t mert a srác azt írta nekem hogy alvás kutyák? Nem értem pontosan a problémád, ti ezt megcsinálhatjátok és mi nem? Egyébként több admin is elmondta már az Illegálnak engedélyezve van hulla gyalázás. Nem akarom ezt a panaszt húzni, hiszen én nem látom értelmét. Ha OOC írtam volna ezeket, teljesen jogos lenne a felháborodásod. Azt pedig ne szabjuk meg kérlek, hogy ic ki hogyan allakitja a karakterjét.

Gino Toscana

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
59
53
V4 karakter
Gino Toscana
LV karakter
Hector Valadez Lugo
V2 karakter
Hector Valadez Lugo
Kibeszél arról hogy én egy terminátor lennék? Ugyan úgy bizonyos dolgok meghatják a karakterem, ugyan úgy izgul a karakterem bizonyos szituációkban. de lassan fél éve masszívan illegálozok a Fynn Hesse névvel is már több hónapja, az hogy én likvidálom az életemre törő rendvédelmiseket ezután pedig IC a karakterem káromkodik, vagy éppen örömét fejezi ki valamilyen formátumban azt miért is probléma? Én is nyissak PK-t mert a srác azt írta nekem hogy alvás kutyák? Nem értem pontosan a problémád, ti ezt megcsinálhatjátok és mi nem? Egyébként több admin is elmondta már az Illegálnak engedélyezve van hulla gyalázás. Nem akarom ezt a panaszt húzni, hiszen én nem látom értelmét. Ha OOC írtam volna ezeket, teljesen jogos lenne a felháborodásod. Azt pedig ne szabjuk meg kérlek, hogy ic ki hogyan allakitja a karakterjét.
A panaszom nem a hullagyalázásról szól, nem is ez a gond, hanem amit fentebb már leírtam, nem látom reálisnak ezt a szituációt amit ti képviseltek mint illegális frakció. Direkt bele írtam hogy "társai" mivel azt sem értem OOC is miért kell "csucsu, gn fiuk" és hasonlókat írni? Mivel változott az rp szál, hogy OOC ezt benyögitek? Fél éve illegálozol ezzel a névvel, illetve említetted hogy a karaktered ugyan úgy izgul bizonyos szituációkba, ennek ellenére nem ezt tapasztaljuk sajnos, de biztosan egy randin izgul a karaktered, bankrablásnál meg kutyázik mintha ez lenne az első lépés miközben kiiktatod a rendvédelmi tagokat. Nem megszabni akarom hogy mit mondjon az IC karaktered, csak ezt eljátszani többször is kellemetlen kicsit, nem beszélve arról hogy milyen képet alkottok saját magatokról.

Cselee

Újonc
2023. 06. 16.
65
140
20
V4 karakter
Flynn Hesse
A panaszom nem a hullagyalázásról szól, nem is ez a gond, hanem amit fentebb már leírtam, nem látom reálisnak ezt a szituációt amit ti képviseltek mint illegális frakció. Direkt bele írtam hogy "társai" mivel azt sem értem OOC is miért kell "csucsu, gn fiuk" és hasonlókat írni? Mivel változott az rp szál, hogy OOC ezt benyögitek? Fél éve illegálozol ezzel a névvel, illetve említetted hogy a karaktered ugyan úgy izgul bizonyos szituációkba, ennek ellenére nem ezt tapasztaljuk sajnos, de biztosan egy randin izgul a karaktered, bankrablásnál meg kutyázik mintha ez lenne az első lépés miközben kiiktatod a rendvédelmi tagokat. Nem megszabni akarom hogy mit mondjon az IC karaktered, csak ezt eljátszani többször is kellemetlen kicsit, nem beszélve arról hogy milyen képet alkottok saját magatokról.
Mit írtunk mi OOC? Tisztában vagy azzal hogy azt hogy ''csucsu gn fiuk'' a saját társad írta le? Az Ayaan Holan tekkes de ezt már fentebb is le írtam számodra. Nem ismeritek a karakterem, maximum akkor találkozunk ha éppen bankon vagyunk, nem tapostalak agyon, nem lőttem a hullád x percen keresztül stb.. Hanem szimplán tettem egy megjegyzést. Azt pedig mire érted hogy amit mi képviselünk mint illegális frakció? Azért mert le írok valamit IC, ti megmondjátok hogy a mi frakciónk mit képvisel? Nem mellesleg nem csak Németes volt jelen ebbe a szituációba, volt ott Opsenza tag is aki ugyan úgy le írta nektek ezt, de egyből a DV van megszólva. Le írtam már fentebb a véleményem erről az egészről, OOC-ba én ezt egyszer sem vittem át, csak IC. Nem szeretnék többet hozzá fűzni, további szép napot.

Munyoz.

𝕮𝖆𝖗 𝖙𝖊𝖑 𝖊𝖘𝖙 𝖓𝖔𝖙𝖗𝖊 𝖇𝖔𝖓 𝖕𝖑𝖆𝖎𝖘
2019. 09. 22.
664
2 462
24
Szolnok
V4 karakter
Ernesto Chambley
LV karakter
Ernesto Muñoz.
V2 karakter
🇫🇷🇲🇽
Nem értem miért baj az, hogy egy aktív lövöldözés során ( és ez nem az első eset az illegál - legál részéről ), hogy megy az oda vissza visszaszólalás, nyílván tartsunk egy bizonyos keretet azért nem az ovodába vagyunk de semmi kivetni való nincs abba, hogy megy az "ugatás" mindkét részéről az adok kapok.
Felesleges ebbe jobban belemélyedni legközelebb azért ilyet h gn meg hasonló társait ne írjatok, de én ezért nem fogok szankciót osztani. Azért ezzel senkit nem lett sértegetve megfenyegetve megalázva kifigurázva stb..
Zárható.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.