Gino Spoto- Jhon Ascenzo, Willy William Jhon [Tos]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

slut

Barangoló
2019. 02. 01.
77
92
V4 karakter
vidar posse
V2 karakter
keytonas quinn
logo.png

Panasztevő InGame neve:
Gino Spoto

Panaszra tett személy InGame neve:
Willy William Jhon és Joe Ascenzo

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Joe Ascenzo- MG.. A videóban 4:41-nél meg lehet figyelni, hogy a karakter a fal mögött bújik, viszont a kamera mozgatás segítségével végig mg-zi, illetve még rádiózik is.

Willy William Jhon- OOC szidás.4:57-nél hallható.. Videó link lentebb

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
nincs

Tos

Újonc
2019. 01. 09.
70
11
24
V4 karakter
Arsenio Toscani
Sziasztok, a panaszt én fogom elbírálni! Várom Willy William Jhon és Joe Ascenzo válaszát 24 órán belül!​

2019. 04. 12.
19
4
V4 karakter
Willy William Jhonson
LV karakter
Kingstone James
V2 karakter
Ryuga Ouyang
Sziasztok az amit kiabáltam nem minősítésnek szántam(komentbe le volt írva)azt vegyétek egy IC kiáltásnak.Szerintem nem számít minősítésnek.Más részt ha meg baj van hogy így kinézünk akkor vegyék ki hogy így lehessen kinézni.

slut

Barangoló
2019. 02. 01.
77
92
V4 karakter
vidar posse
V2 karakter
keytonas quinn
Nem szép dolog letörölni a bizonyítékot:) Illetve azt, hogy vegyük IC Kiáltásnak, azt szerintem te sem gondolod komolyan :ROFLMAO::LOL:

2019. 04. 12.
19
4
V4 karakter
Willy William Jhonson
LV karakter
Kingstone James
V2 karakter
Ryuga Ouyang
Ebbe mi a szidás?Ez egy egyszerű csatakiáltás volt amit nem minősítésnek szántam Drake chapman is ír úgy leírásban hogy IC: és szidja a rendvédelmet akkor én miért nem tehetném?(Mármint akkor szidja ha elkapják)Nem ooc szidásnak szántam hanem ic csatakiáltásnak szóval részemről ennyi...

• Dühítő
Reactions: DrakeBáttya

slut

Barangoló
2019. 02. 01.
77
92
V4 karakter
vidar posse
V2 karakter
keytonas quinn
arra való az IC chat:) Na mindegy, majd az admin eldönti.

2019. 04. 12.
19
4
V4 karakter
Willy William Jhonson
LV karakter
Kingstone James
V2 karakter
Ryuga Ouyang
Mert persze lövöldözés közben majd leállok /s Gyertek Buzik igen értem...

Tos

Újonc
2019. 01. 09.
70
11
24
V4 karakter
Arsenio Toscani
Ilyen nincs, te OOC nem szidhatsz senkit. Főleg, hogy videó is készült az esetről, ilyenkor nagyobb a felelősséged a dolgok iránt. A videóban tisztán hallatszik, hogy te ezt nem a rendvédelem felé szántad, hanem annak aki téged lelőtt.

2019. 04. 12.
19
4
V4 karakter
Willy William Jhonson
LV karakter
Kingstone James
V2 karakter
Ryuga Ouyang
Nem az ógy volt kiáltottam gyertek buzik! kifutottam és csigába lőtték montam is hogy csiga.Nem szidtam senkit csata kiáltás volt :DHa látta volna a videót amit a youtube letiltott.Mivel pontosan nem láttad a bizonyítékot kedves youtube miatt ezért ez nem elég bizonyíték nem azt mondtam hogy k*rva anyját akinek lelőtt csak csupán egy csatakiálltás volt.

Tos

Újonc
2019. 01. 09.
70
11
24
V4 karakter
Arsenio Toscani
Az a baj, hogy te összekevered magad az IC karaktereddel. OOC nem nyilvánulhatsz meg ilyen szempontból szóban. Nincs semmi féle csatakiáltás. Társad mikor tud hozzászólni a panaszkönyvhöz?

2019. 04. 12.
19
4
V4 karakter
Willy William Jhonson
LV karakter
Kingstone James
V2 karakter
Ryuga Ouyang
Nem tudom,akkor sem minősítésnek szántam akárhogy nézitek,bocsánat ha ez rosszúl esett...

dévid0

Barangoló
2019. 01. 19.
102
47
LV karakter
jaydee_blackwell
V2 karakter
severinus_trupo
Igen tudom hogy hibáztam. Utollag rajottem hogy nem kellett volna. De elotte ugy voltam vele ha a script engedi hogy kinezzek akkor azt latna a karakterem is. Mivel a jobbkez is ugyan ez te nem latszodsz ki tehan nem lattod ki van mrg hol de lrtudod loni...

Tos

Újonc
2019. 01. 09.
70
11
24
V4 karakter
Arsenio Toscani
Sziasztok, vártam hátha valakinek eszébe jut valami. Elsősorban leszögezem, hogy a videót lementettem, mivel gondoltam, hogy valami történni fog vele. Először is leszögezem, az egyik álltalatok felhozott panaszt, a jobbkezezést. A szerver szabályzata nem tiltja, ez csak a játékosok által felállított teória, amit mindenki tényként kezel.
Akkor egyesével kifejtem a panasz okát:
MG - Ugye a szerver szemszöge TPP, azaz nem a karakter szemszögéből látjuk az eseményeket. Azonban mivel egy RP szerveren vagyunk, mi nekünk azt kell érzékelnünk, amit a karakter is láthat. A videóban tisztán látszik, hogy te ezt kihasználva -háttal- lerádiózod, hogy hol vannak. Azonban, te itt kihasználtad a TPP adta lehetőségeket, azaz nem RP keretein belül láthattad az eseményeket. Ilyenkor megoldás lehet, egy RP, hogy te kinézel. A rendvédelem sokszor alkalmazza ezt a módszert, viszont ők -lehetőség szerint mindig- RP-znek. Mivel te ezt lerádióztad, előnybe kerültél a TEK-esekkel szemben.
OOC minősítés - Ezt már fent is leírtam. Mivel ti az esetet rögzítettétek, nagyobb a felelőssége a mondandótoknak. Nem egy példa volt erre, hogy OOC minősítés miatt kapták a jail. A "csatakiáltás" indokot meg nem tudom elfogadni, senki nem nyilvánul meg ilyen módon.

Viszont mint látom, mind a ketten Bannolva vagytok, úgyhogy a panaszt ebből kifolyólag zárom, helyezhető a lezárt panaszok közé.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.