Sziasztok, vártam hátha valakinek eszébe jut valami. Elsősorban leszögezem, hogy a videót lementettem, mivel gondoltam, hogy valami történni fog vele. Először is leszögezem, az egyik álltalatok felhozott panaszt, a jobbkezezést. A szerver szabályzata nem tiltja, ez csak a játékosok által felállított teória, amit mindenki tényként kezel.
Akkor egyesével kifejtem a panasz okát:
MG - Ugye a szerver szemszöge TPP, azaz nem a karakter szemszögéből látjuk az eseményeket. Azonban mivel egy RP szerveren vagyunk, mi nekünk azt kell érzékelnünk, amit a karakter is láthat. A videóban tisztán látszik, hogy te ezt kihasználva -háttal- lerádiózod, hogy hol vannak. Azonban, te itt kihasználtad a TPP adta lehetőségeket, azaz nem RP keretein belül láthattad az eseményeket. Ilyenkor megoldás lehet, egy RP, hogy te kinézel. A rendvédelem sokszor alkalmazza ezt a módszert, viszont ők -lehetőség szerint mindig- RP-znek. Mivel te ezt lerádióztad, előnybe kerültél a TEK-esekkel szemben.
OOC minősítés - Ezt már fent is leírtam. Mivel ti az esetet rögzítettétek, nagyobb a felelőssége a mondandótoknak. Nem egy példa volt erre, hogy OOC minősítés miatt kapták a jail. A "csatakiáltás" indokot meg nem tudom elfogadni, senki nem nyilvánul meg ilyen módon.
Viszont mint látom, mind a ketten Bannolva vagytok, úgyhogy a panaszt ebből kifolyólag zárom, helyezhető a lezárt panaszok közé.