Gino R Castanedas - Osman Hysaj [Andris]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

THEZOLA

Újonc
2022. 02. 09.
43
76
25
Szlovákia
V4 karakter
Gino R Castanedas
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Gino R Castanedas

Panaszra tett személy InGame neve:
Osman Hysaj

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Forgalmas helyen kiszállt rám egy Nagy kaliberű fegyverrel,egy ütközés miatt.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Szerintem nagyon nincs rendjén ez,hogy egy kis ütközés miatt valaki elővegyen bármilyen fegyvert is,főleg a Drag pálya mellett. Ezzel az egészel nem csak én nem értek egyet,hanem rajtam kivül még 3-4 ember,és abba benne van olyan is aki nálam tapasztaltabb a szerveren.

Tapi01

Barangoló
2023. 11. 25.
107
258
V4 karakter
Osman Freja
ATM rp-ben vettem részt, éltek még egységek, nem tudom hogyan máshogyan kellett volna kiszálljak abból az autóból. Kis ütközés meg vicces mert tört a lábam, a kocsi 2 első kereke és miegymás. Egy M8-at meg nem 2 fitying megjavítani.

ese andris.

The Infamous
2022. 03. 26.
194
1 594
21
V4 karakter
Anthony Chambley
Csak azért mert ATM-et fúrtok nem tartom reálisnak azt hogy kiszállsz a civilre nagy kaliberrel meg még át is motozod amiért ütköztetek.

Tapi01

Barangoló
2023. 11. 25.
107
258
V4 karakter
Osman Freja
Nem fogtam rá, mivel másabb ha a hátamon van?! Persze mert azt írta 28.000 van nála, bankban meg nincsen pénze.

• Vicces
Reactions: xiaomi munkas

Tapi01

Barangoló
2023. 11. 25.
107
258
V4 karakter
Osman Freja
Kocsiban is ugyanúgy látszódott volna rajtam a fegyver. Panasztevőt pedig nem teljesen értem, mi kára szenvedett neki ebből a szituációból, mikor ő hajtott ki elém, tehát azt se lehet mondani hogy én törtem össze az autóját.

THEZOLA

Újonc
2022. 02. 09.
43
76
25
Szlovákia
V4 karakter
Gino R Castanedas
Kocsiban is ugyanúgy látszódott volna rajtam a fegyver. Panasztevőt pedig nem teljesen értem, mi kára szenvedett neki ebből a szituációból, mikor ő hajtott ki elém, tehát azt se lehet mondani hogy én törtem össze az autóját.
Nem azzal van itt a baj,hogy kinek mi a kára! Itt azzal van a baj,hogy nem kellene egy ütközés miatt nagykaliberrel kiszállnod egy Civilre főleg nem Seering mellett,ami mind tudjuk egy nagyon forgalmas hely mostanság...És ha annyira ATM Rablás RPben voltál,hogy menekülsz,akkor nem leállsz veszekedni egy ütközés miatt,hanem elmész úgy ahogy vagy,és lecseréled a kocsit,vagy elfutsz.

ese andris.

The Infamous
2022. 03. 26.
194
1 594
21
V4 karakter
Anthony Chambley
Alapvetően hiába van a karaktered egy ATM rablás szituációban, nem követeli meg egy sima ütközés azt, hogy te kiszállj egy ilyen esetben pláne, hogy nagykaliber volt nálad. Ez ebben a formában nonszensz, irreális. Az UCP előéletedre való tekintettel, illetve egy nagyobb adminisztrátorral (@manuel. ) történő egyeztetés után a szankciód egy hónap kitiltás lesz a szerverről NonRP indokkal. A panaszt zárom, helyezhető.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.