Gino Diavola - Rasmus Hellqvist [Sneci]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

__kro

Újonc
2024. 08. 28.
13
50
V4 karakter
Gino Diavola
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Gino Diavola

Panaszra tett személy InGame neve:
Rasmus Hellqvist

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Miután kiraboltam,visszajött felfegyverkezve és megölt.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://pastebin.com/sYtbfqD6

Megjegyzés:
Kérném a megfelelő szankciót.

ekszoo

Újonc
Támogató
2019. 10. 27.
65
47
V4 karakter
Rasmus Hellqvist
Sziasztok! Tény hogy kirabolt igen reggeli órákban. Az eseményt követően 25 perccel érkeztem vissza ahol már fegyvereket is hoztam magammal. A terv ugyanaz volt, ládákat keresni. Kb 5 percig repülgettem a sziget felett ahol ki is szúrtam az illetőt. Leszálltam, fegyvert rátartva mentem oda egy fa mögül. 2 lövést leadtam (ami a videón is látható, hanggal talán jobban szemléltetné) az égbe hogy észrevegyen hogy már fegyverrel érkezem. Utána pedig a videón történt dolgok már láthatóak. Szabály szinten nem tudok arról hogy lenne bármi probléma abból ha kirabolnak nem mehetek vissza a szigetre. Ha nyílván akkor megöl és úgy jövök vissza, egy teljesen másik szituáció lett volna, így viszont személyszerint semmi problémát nem látok ebben.

ekszoo

Újonc
Támogató
2019. 10. 27.
65
47
V4 karakter
Rasmus Hellqvist
Gyakorta járok szigetre, mondhatni majdnem mindegyik reggel kint vagyok. Ha valaki gyakran jár szigetre az tudja jól hogy legalább 1 kört biztosan tesz hogy hányan vannak kint. De tételezzük fel hogy csak ezért mentem vissza. Ha ki is akartalak volna rabolni huzamosabb idő telt el, tehát kirabolni kirabolhattalak volna. Az hogy lövöldözés lett belőle, az meg már más.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.