Gili jelentkezése a See Game Helpdesk-be.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Gili

Újonc
2019. 09. 08.
65
250
V4 karakter
-
LV karakter
Gniew_Arsic
V2 karakter
-
sgh_logo.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Kovács Gellért-nek hívnak, jelenleg 16 éves vagyok. Fél év múlva töltöm be a 17. életévemet. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 50582>>
Mi az SGH feladata?
<< A szerveren játszó játékosok kérdéseinek megválaszolása, illetve adminisztrátorok munkájának segítése. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Vissza szeretném adni a szervernek azt a sok jót amit nekem nyújtott, emellett szeretek másokon segíteni. Valamint szeretnék új embereket megismerni. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Rendelkezem elegendő tapasztalattal, érettséggel, hogy eredményesen el tudjam látni SGH tagként elvárt kötelességeimet. Ezen kívül szeretek más embereknek segíteni és ezt így tudom a legeredményesebben végezni. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Hétköznapokon bőven 2-3 órát, hétvégenként ez a szám a duplájára nő. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Nem, soha nem voltam kitiltva a szerverről.
WVUGvc2.png
>>

Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Igen voltam már, ezekre nem vagyok büszke. Ezeket teljes mértékben jogosnak tartom.
6nNKLpR.png
>>

Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< A pozitív tulajdonságaimhoz elsőként sorolom a terhelhetőségemet, emellett nyugodt és megfontolt személyiségnek tartom magamat. Ezenfelül bárkivel megtalálom a közös hangot.
Negatív tulajdonságomnak tartom, hogy rossz emberekben is képes vagyok megbízni, mindazonáltal többnyire túlságosan is jószívű vagyok. Továbbá képes vagyok az önfejűségre.>>

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Természetesen szeretnék későbbiekben adminisztrátori pozíciót betölteni. Mint fentebb írtam, szeretném vissza adni a szervernek azt amit nyújtott nekem. A pozitív tulajdonságaim pedig erősítik a továbblépést a szerver segítésében. Éspedig ismételten, szeretek másokon segíteni. Ezekhez hozzá tartozik az is, hogy adminisztrátori munka végzése során rengeteg új embert meg tudok ismerni. És úgy gondolom, hogy adminként még eredményesebben tudok tenni azért, hogy a szerver még jobb legyen, sokkal kevesebb szabályszegés érdekében, ami nekem is és a szerver többi játékosának is jó.>>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Először is tájékoztatom arról, hogy ezen a szerveren egy kitalált karaktert kell megformálnia az illetőnek, amely rendelkezik különböző tulajdonságokkal, mint egy valós személy. Ezt követően elmagyaráznám neki az alapvető parancsok helyes használatát (pl: /me és /do, míg az első a látható cselekvések kifejezésére szolgál, míg az utóbbi a láthatatlan történéseket fejez ki.) Ezek után tájékoztatnám a szerveren lévő szabályokról, és útba igazítanám a szerveren megkövetelt normák irányába. Természetesen az F1 gomb megnyomásánál történő lejátszási listát is a figyelmébe ajánlanám, melyben rengeteg hasznos infó és tutorial található.
A fórum működését is elmagyaráznám neki és elmondanám neki az ott működő topicok alapvető értelmét, illetve kezelését. Elmondanám neki még a TS-3 szerver fontosságát csatlakozási IP-vel mellékelve. A további kérdéseire pedig nyilván választ nyújtanék.
>>

Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Első sorban utána járnék, hogy mi okból kéri a fixet, ha jogosnak tartom a kérelmét akkor helperchaten továbbirányítanám a kérelmét egy adminisztrátor felé. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Üzletelés közben meghaltam. Felszednél kérlek?

<< /vá 93 Hali! Meg tudnád nekem fogalmazni pontosan miféle RP szituációban voltatok? Illetve hogyan haltál meg és az RP melyik szakaszában? Amennyiben az egyik fél nem kapta meg a pénzt vagy a kívánt árut, abban az esetben írok egy adminisztrátornak, aki fel fog éleszteni. Csáó. >>

Alfi

Az igazságból elveszett az i.
2019. 05. 08.
253
2 028
25
Gencsapáti/Győr
V4 karakter
Djoko Atlija 🇷🇸
LV karakter
John Red Hamilton
Na Szia!
Eddig tartott az LVs cartelezés? 2 hete ezzel az indokkal léptél ki a frakcióból egy villámcsapásra.
Valamint, ha egy egyszerű frakciószabályzatot sem tudtál betartani, mely szerint nem rablunk embert, akkor miért innen kell megtudnunk, hogy 04.15-én a frakció tagjaként te Adminjailben ültél ElőRP hiánya emberrablásnál indokkal?
Ezek mellett, hogy egy frakció szabályzatot sem tudtál betartani, eltitkoltad az adminjailed, valamint még egy őszinte korrekt indokot sem tudtál megadni a távozásodkor, úgy gondolod ezzel az attitűddel alkalmas lennél a későbbiekben az admin munkára?

Edit: Megbeszéltük privátban a fent említetteket. Egész korrekt és értelmes hozzáállást mutatott, ezért úgy gondolom egy esélyt megérdemel, ha tud élni vele.

Utoljára szerkesztve:

FarkasLV

Penetrátor
2019. 01. 11.
218
362
V4 karakter
Lara Perez
LV karakter
Adam_Fright
V2 karakter
nincs
Csáó Gili!
Ismerlek téged egy jó ideje és mit ne mondjak, tudsz te valamit!
Lapod felé hatalmas támogatást adok mivel jó fej gyerek vagy és tudod a dolgodat :D
fasza lennél SGHnak illetve Admin szotyolának is :)
Sok sikert !
@Alfi Hozzá tennék egy s mást a HSZedhez.
Szegény srácnak ezzel a lendülettel elvetted a kedvét az egésztől szerintem, átérzem mert velem ugyan ilyen helyzet történt.
Elrontott valamit? Elrontotta igen, és akkor mivan? Kijár neki + egy esély valamint egy frakció tagság meg egy SGH tagság nem függ össze.

Utoljára szerkesztve:

zotya

Zöldfülű
2019. 04. 06.
197
1 296
21
60
V4 karakter
kovacs karoly zoltan
LV karakter
bella bowers
szia gili, bár mostanában már nem beszélünk de régen nagyon tartottuk a kontaktot, ha volt valami mindig tudtál segíteni, ilyen emberek kellenek ide, imádlak szeretlek támogatom!!!!

• Imádom
Reactions: Gili és Dzsóó

benec

Pötyögtető
2019. 01. 10.
427
2 825
21
V4 karakter
Hazrat Barat
LV karakter
Quantavius Bass
V2 karakter
Berc Bence
Helló, támogatom a lapod és sok sikert kívánok!

• Imádom
Reactions: Gili és Dzsóó

Radi

𝘈𝘥 𝘈𝘴𝘵𝘳𝘢 𝘗𝘦𝘳 𝘈𝘴𝘱𝘦𝘳𝘢𝘴🪐
Globális Moderátor
v4
2019. 03. 15.
517
1 690
26
V4 karakter
Shawn Fairburn
Egy jó ideje már ismerlek,megállnád a helyed! Támogatlak

• Tetszik
  • Imádom
Reactions: Z0Z0 és Gili

Zeus

?Ex V2 GMOD, Ex Yakuza Alleader ?
2019. 01. 10.
226
128
V4 karakter
Kazuo Adachi
Szia, a vélemények megoszlóak a jelentkezésedről. Nem ismerlek még annyira, viszont a lapod szép lett. Így a negatív kommentek ellenére is kapsz tőlem egy Támogatást és szívesen várlak a csapatba, hogy majd megismerkedjünk.

• Imádom
Reactions: Gili
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.