Gery Taylor-->Brandon Wade [ Titi ]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

OBGE

Újonc
2019. 07. 23.
7
9
V4 karakter
Gery Taylor
LV karakter
GeryyGmt

logo.png

Panasztevő InGame neve:
Gery Taylor

Panaszra tett személy InGame neve:
Brandon Wade

Panasz oka, leírása, kifejtése:
"Elrabolt" a semmiért nulla okkal (életemben nem látam a pasast) Miközben sorban álltam a LS-ben található autó szervízhez! Ezek után beültetett a kocsim hátuljába behajtott velem a vizbe de még előtte ütközés következtében meg is haltam! Így indokolatlan ölésre hanyag RP-re szeretnék panaszt tenni ezen kívül ahogy tapasztaltam eléggé "FUN"-ból cselekedett a játékos!

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://imgur.com/a/rrh8BWB

Megjegyzés:
Remélem valami büntetést fog kapni mert rohadt idegesítő ilyen playerekkel játszani eggyütt!

Strigi

V3 Legjobb Driftere
2019. 01. 13.
20
50
27
Miskolc
V4 karakter
Brandon Kaerans
LV karakter
Brandon Chapman
V2 karakter
-
Először is tiszteletem!
Nem voltál szerelőtelepen hanem a délikút melletti utcánál belém jöttél,majd a saját kocsid hátsó ülésére ültettelek. Arról meg nem tehetek, hogy kevés hp-éd volt és egy ütközés következtében meghaltál,amiből tovább pattant a kocsi a vízbe.

• Tetszik
Reactions: FRezteN

OBGE

Újonc
2019. 07. 23.
7
9
V4 karakter
Gery Taylor
LV karakter
GeryyGmt
Először is tiszteletem!
Nem voltál szerelőtelepen hanem a délikút melletti utcánál belém jöttél,majd a saját kocsid hátsó ülésére ültettelek. Arról meg nem tehetek, hogy kevés hp-éd volt és egy ütközés következtében meghaltál,amiből tovább pattant a kocsi a vízbe.
Először is BELÉD NEM mentem (Mint mondtam előtte nem is láttalak ha viszont így cselekedtem akkor kérlek egy bízonyítékot mutass már föl köszi) elkezdtél üldözni ,mert amikor a szerelő telepen voltunk akkor megáltál előttem és nem értettem miért így vártam hátha akarsz mondani valamit ! Ezek után elővetted a fegyvert és igen elhajtottam !Utána a Mclareneddel vagy middel utánam jöttél és egy kanyarnál nekimentem egy táblának ! ott már elég Nonos lett volna tovább menekülnöm! Ezután szinte semmiről nem tájékoztattál miért akarsz "ELRABOLNI" vagy már nem is tudom minek nevezhetem azt amit csináltál! Szimplán közölted hogy üljek hátra ! Ezek után mivel FEGYVER volt nálad nem volt más választásom és beültem.... Ami meg utána következett le van írva!.....

• Vicces
Reactions: Whiteman

Titi

#TeamEnergy
2019. 01. 11.
259
234
Budapest
V4 karakter
Rosco Oakes
Sajnos a történéseket eddig csak elmondások bizonyítják. Van esetleg több képed, bizonyítékod, amin látszik, hogy Brandon eléd áll, és ez hol történik?

OBGE

Újonc
2019. 07. 23.
7
9
V4 karakter
Gery Taylor
LV karakter
GeryyGmt
Nem sajnos nincsen mert kezdő játékos vagyok viszonylag ,és őszintén nem volt még ilyen ügyem és most gondolom nem lesz ebből végül semmi, amit el kell fogadjak és legközelebb ha hasonló dologgal találkozok (ami remélem nem lesz így) akkor megpróbálok több bizonyítékot gyűjteni!(Viszont plusz nem tom az is mennyire volt rp-s ahogy leugratott velem hát szerintem már NONRP-en magasról és ő még túlélte a becsapódást nagy szerencséjére ,és a kocsimat meg tk-á tette) Szóval így utólag köszi szépen kedves "Brandon Wade " jó veled játszani és örülök hogy ilyen jól érzed magad a Mclareneddel .....

• Vicces
Reactions: Whiteman

Titi

#TeamEnergy
2019. 01. 11.
259
234
Budapest
V4 karakter
Rosco Oakes
Tegnap, mikor geteltem a BMW-det, nem emlékszem, fixet kaptál-e rá. Ezzel a történtek ismeretében, úgy érzem, még adósod vagyok. Mint kezdőnek, ajánlom: ha szabálysértést észlelsz, készíts minél több bizonyítékot az esetről az f12 sűrű nyomkodásával. A panaszt bizonyítottság hiányában, szankció kiosztása nélkül zárom.

• Tetszik
Reactions: OBGE
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.