- 2019. 07. 19.
- 1 692
- 2 770
- LV karakter
- tomo vomo
Jelentkezési lap
Hogy hívnak(becenév+ig név), hány éves vagy?
<< Doma a becenevem. IG nevem: Gero Bernstein. Jelenleg 18 és fél éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 114040 perccel rendelkezem a lap megírásának idején. (2020.12.01.) >>
Mi az SGH feladata?
<< Az SGH feladata az adminok segítsége, a játékosok kérdésére való válasz, esetleg a kezdő játékosok tanítása, segítése. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Azért szeretnék SGH tag lenni, mert számomra nagyon fontos szerepet töltenek be a szerver életében. Az adminoknak lehetőséget adnak a nagyobb ügyek pontos bírálására, nem veszi el a figyelmét a kisebb információszerzés, melyre mi csapatunk lesz a megoldás. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Szerintem kommunikáció- és magyarázóképességem kiemelkedő. Elég érettnek tartom magam a feladathoz, ugyanis, 18 éves korára az ember szerintem kissé komolyodik már. Szeretem megosztani tudásomat, tapasztalataimat más emberrel. Segítőkésznek tartom magam, mely ebben a feladatban szerintem elhagyhatatlan. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Karantén időben napi 5-8 órát szoktam a szerveren tartózkodni. Ha rendes iskolaidő van akkor naponta 3-4 órát játszom a szerveren. Természetesen pont ugyanennyi időt fordítanék az SGH-ra is. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< https://postimg.cc/f3gjQmNj
Bannjaim több, mint 1 éve történtek. Mint látható mindegyik deaktiválva lett. Az RP alóli kilépéseimre nagyon nyomós indokom volt, melyet az adminnak bizonyítottam(!), elfogadásra került és mindig korrekten intézve lett. >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< https://postimg.cc/R3nL7dy6 >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Negatív tulajdonságaim közé tudnám sorolni, hogy elég hangulatember vagyok. Van, hogy egy kis apróságon sokáig rágódok és képes tönkretenni egy teljes napomat. Vannak olyan alkalmak, amikor stílusom nem megfelelő és indulatosan tudok fogalmazni. Ezen az utóbbi időben rengeteget javítottam, de úgy gondolom, hogy van rajta még mit csiszolni, de igyekszek. Pozitívumok közé foglalnám, hogy könnyen barátkozok. Pár perc beszélgetés után tudok már barátként tekinteni egy adott személyre. Úgy gondolom, hogy türelmes vagyok, képes vagyok higgadtad elmagyarázni egy dolgot akár többször is. Mindig törekszek a tisztelet megadására embertársaim felé. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Nem, én megállnék az SGH szinten, ugyanis ez ad lehetőséget arra, hogy egyszerre tudjam élvezni a játékot, illetve tudjak segíteni más társaimon is. Esetleg majd az SGH-n belűl szeretnék magasabb poziciót betölteni, ha lesz rá lehetőség. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Mindenek előtt bemutatnám neki az F1 gomb használatát és füleit. Utána elmagyaráznám neki, hogy az RP jelentése egy "virtuális másik élet", melyben egy ember teljes életét irányítod. Elmondanám neki, hogy milyen lehetőségek vannak, ismertetném a térképen elhelyezett objektek jelentését. Alap szinten bemutatnám a legális és illegális részleget is, ezt fórum linkekkel bővíteném ki számára. Ismét fórum linkeket küldenék neki az alapszabályokról, illetve az alap parancsok bemutatására is. Miután elmagyaráztam és bemutattam neki mindent megkérdezném, hogy szeretne-e még valamit tudni. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Illedelmesen elmondanám neki, hogy ezzel egy admint kell felkeresnie. Azt is közölném vele, hogy mindenféle indok és bizonyíték nélkül semmi féle spwant nem fog kapni >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?
<< Szervusz! Ebben a gondodban sajnos én nem tudok segíteni, viszont ha van megfelelő bizonyítékod (kép, log, esetleg videó) akkor egy adminnak írj és segíteni fog neked. >>
Utoljára szerkesztve: