> Játékbeli, és fórum neved:
A játékbeli nevem Chase Luchese, fórumon pedig Geriii néven vagyok jelen.
> Mióta játszol a szerveren? Fórumot mikor kezdted el használni?
A szerveren körülbelül már 4 éve játszom, pontosítok, Januárban volt négy éve. A fórumot már a játék elején elkezdtem használni (ugye itt még a régi fórumról beszélünk) első frakciómba is ott jelentkeztem, viszont aktívan körülbelül két éve használom.
> Miért szeretnél globális moderátor lenni?
Körülbelül egy éve kezdett el érdekelni a globális moderátor szerepkör, főleg azért, mert adminisztrátorként is volt néha, hogy beleleshettem ennek rejtelmeibe, emiatt úgy éreztem, hogy valamikor kipróbálnám magamat a feladatkörben. Szerintem a fórum helyes és moderált működése nem elhanyagolható, hiszen a játékosok nagy része tevékenykedik itt nap mint nap, és fontos, hogy ezek az emberek biztonságban érezzék magukat, és ne legyenek kitéve semmilyen bántalomnak, és ez nekem sokat számít.
> Miért pont téged válasszunk?
Én úgy gondolom, hogy eléggé kitartó vagyok amellett, amit kitalálok/csinálok, ez azt hiszem a referenciáim között is látható, és igyekszem azt a lehető legjobban kivitelezni. Emellett elég sok időt töltök el a fórumon, és ismerem annak szabályzatát, felépítését. Az esetek nagy részében elérhető vagyok, legyen szó akár fórumról, TS-ről vagy más platformról. Továbbá a szerveren és a fórumon lévő előéletem is igazolja, hogy komolyabb szabálypontot sosem szegtem, igyekszem azokat betartani.
> Naponta mennyi időt töltesz a fórumon?
Az aktív időm körülbelül napi 1-2 óra, viszont a háttérben mindig megvan nyitva, és óránként egyszer-kétszer ránézek.
> Mutasd be a referenciáidat. (ha vannak)
A fórumon nincsen referenciám, így a szerveren és a TS-en lévőket mutatom be.
A Nemzeti Nyomozó Irodának a tagja voltam korábban körülbelül tíz hónapig, és úgy gondolom, hogy jelentős részét képezi a jelenlegi tudásomnak, baráti és ismerettségi körömnek is. 2020 hetedik havában jelentkeztem oda, és ezt követően tevékenykedtem ott eléggé sokáig, egészen 2021 ötödik hónapjáig, amikor leginkább amiatt adtam le a frakciót, mivel meguntam, de inkább motiváció hiányban szenvedtem. A frakcióba most Október 13.-án léptem be ismételten, ahol azóta is jelen vagyok, körülbelül 4 hónapról beszélünk.
Emellett pedig a SeeMTA V3 TeamSpeak szerverén moderátori szerepkört töltök be, most már közel 8 hónapja.
> Rendelkezel TeamSpeak3-al?
Természetesen rendelkezem, és napi használatra van fogva.
> Hogyan tudnád segíteni a kezdő fórumozók dolgát?
Egy kezdő fórumozó dolgát több módon is tudnám segíteni, kezdve attól, hogy elmagyarázom a fórum szabályzatának főbb, a használathoz elengedhetetlen pontjait. El linkelgetném neki a fontosabb topicokat, amik tanító jellegűek, és a bennük leírtak vagy elengedhetetlenek a fórum használatához, vagy pedig hasznosak lehetnek a számára (például Ivano topicja a BB code-al kapcsolatosan). Emellett pedig amennyiben van kérdésük arra/azokra készséggel válaszolok.
> Ismeretséged a csapaton belül?
Zane-t elég régóta "ismerem", jó időt töltöttem/töltök az NNI-ben, ahol ő leader. Ölembé ugyan ez, az NNI révén ismerem, néha szoktunk beszélni. Bencét a moderátor team által, illetve ingame co-operálások révén ismerem, körülbelül 1 éve. Illetve Carl-al, Teknőssel és Scott-al is beszélő viszonyban vagyok.
> Mesélj magadról, minimum 10 mondatban. (Ami számodra fontos és nyilvános)
Sziasztok, Nagy Gergelynek hívnak, és Győrben élek és jelenleg 17 éves vagyok. Időm nagy részét a suli és a munka emészti fel, viszont elég sok időt töltök a szerveren is és a fórumon is egyaránt. Jelenleg iskola mellett Győr egyik pizzázójában dolgozom diákmunkaként, most már közel két hónapja. Itt, Győrben járok iskolába is, ahol Nyomdaipari Technikus szakon vagyok, viszont ebben az évben Kép-és Szövegszerkesztő szakmát tanulok mellékszakképesítésben. Ami azt illeti és főleg az iskola miatt a hobbijaim közé tartozik a képek szerkesztése, igyekszem elsajáítani azt, több kevesebb sikerrel. Néha eljárok haverokkal házibuliba, vagy csak simán a városba, egyet beszélgetni. Elég sok időt zene hallgatással, szerintem mikor nincsen velem egy füles, azért kicsit szorongok. Elég türelmes ember vagyok, legalábbis próbálom ezt mutatni, és elfojtani a bennem felgyülemlő "türelmetlenséget". Néha, sőt, elég sokszor felhúzom magamat kisebb dolgokon, viszont ezeken gyorsan túllépek és megpróbálom megoldani a problémát. Ahogy korábban is említettem, igyekszem mindent a lehető legjobban megcsinálni, és nem hanyag munkát kiadni a kezeim közül. A negatív tulajdonságaim közé tartozik, hogy képes vagyok túlgondolni dolgokat, és hogy elég sokat beszélek.
Utoljára szerkesztve: