Geriii jelentkezése

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Geriii

este temetés, reggel szülinap
2019. 01. 12.
782
4 076
19
Győr
V4 karakter
Chase Luchese
Jelentkezes_1.png

> Játékbeli, és fórum neved:

A játékbeli nevem Chase Luchese, fórumon pedig Geriii néven vagyok jelen.

Jelentkezes_2.png

> Mióta játszol a szerveren? Fórumot mikor kezdted el használni?

A szerveren körülbelül már 4 éve játszom, pontosítok, Januárban volt négy éve. A fórumot már a játék elején elkezdtem használni (ugye itt még a régi fórumról beszélünk) első frakciómba is ott jelentkeztem, viszont aktívan körülbelül két éve használom.

Jelentkezes_2.png

> Miért szeretnél globális moderátor lenni?

Körülbelül egy éve kezdett el érdekelni a globális moderátor szerepkör, főleg azért, mert adminisztrátorként is volt néha, hogy beleleshettem ennek rejtelmeibe, emiatt úgy éreztem, hogy valamikor kipróbálnám magamat a feladatkörben. Szerintem a fórum helyes és moderált működése nem elhanyagolható, hiszen a játékosok nagy része tevékenykedik itt nap mint nap, és fontos, hogy ezek az emberek biztonságban érezzék magukat, és ne legyenek kitéve semmilyen bántalomnak, és ez nekem sokat számít.

Jelentkezes_2.png

> Miért pont téged válasszunk?

Én úgy gondolom, hogy eléggé kitartó vagyok amellett, amit kitalálok/csinálok, ez azt hiszem a referenciáim között is látható, és igyekszem azt a lehető legjobban kivitelezni. Emellett elég sok időt töltök el a fórumon, és ismerem annak szabályzatát, felépítését. Az esetek nagy részében elérhető vagyok, legyen szó akár fórumról, TS-ről vagy más platformról. Továbbá a szerveren és a fórumon lévő előéletem is igazolja, hogy komolyabb szabálypontot sosem szegtem, igyekszem azokat betartani.

Jelentkezes_2.png

> Naponta mennyi időt töltesz a fórumon?

Az aktív időm körülbelül napi 1-2 óra, viszont a háttérben mindig megvan nyitva, és óránként egyszer-kétszer ránézek.

Jelentkezes_2.png

> Mutasd be a referenciáidat. (ha vannak)

A fórumon nincsen referenciám, így a szerveren és a TS-en lévőket mutatom be.

A Nemzeti Nyomozó Irodának a tagja voltam korábban körülbelül tíz hónapig, és úgy gondolom, hogy jelentős részét képezi a jelenlegi tudásomnak, baráti és ismerettségi körömnek is. 2020 hetedik havában jelentkeztem oda, és ezt követően tevékenykedtem ott eléggé sokáig, egészen 2021 ötödik hónapjáig, amikor leginkább amiatt adtam le a frakciót, mivel meguntam, de inkább motiváció hiányban szenvedtem. A frakcióba most Október 13.-án léptem be ismételten, ahol azóta is jelen vagyok, körülbelül 4 hónapról beszélünk.

Emellett pedig a SeeMTA V3 TeamSpeak szerverén moderátori szerepkört töltök be, most már közel 8 hónapja.

Jelentkezes_2.png

> Rendelkezel TeamSpeak3-al?

Természetesen rendelkezem, és napi használatra van fogva.

Jelentkezes_2.png

> Hogyan tudnád segíteni a kezdő fórumozók dolgát?

Egy kezdő fórumozó dolgát több módon is tudnám segíteni, kezdve attól, hogy elmagyarázom a fórum szabályzatának főbb, a használathoz elengedhetetlen pontjait. El linkelgetném neki a fontosabb topicokat, amik tanító jellegűek, és a bennük leírtak vagy elengedhetetlenek a fórum használatához, vagy pedig hasznosak lehetnek a számára (például Ivano topicja a BB code-al kapcsolatosan). Emellett pedig amennyiben van kérdésük arra/azokra készséggel válaszolok.

Jelentkezes_2.png

> Ismeretséged a csapaton belül?

Zane-t elég régóta "ismerem", jó időt töltöttem/töltök az NNI-ben, ahol ő leader. Ölembé ugyan ez, az NNI révén ismerem, néha szoktunk beszélni. Bencét a moderátor team által, illetve ingame co-operálások révén ismerem, körülbelül 1 éve. Illetve Carl-al, Teknőssel és Scott-al is beszélő viszonyban vagyok.

Jelentkezes_2.png

> Mesélj magadról, minimum 10 mondatban. (Ami számodra fontos és nyilvános)

Sziasztok, Nagy Gergelynek hívnak, és Győrben élek és jelenleg 17 éves vagyok. Időm nagy részét a suli és a munka emészti fel, viszont elég sok időt töltök a szerveren is és a fórumon is egyaránt. Jelenleg iskola mellett Győr egyik pizzázójában dolgozom diákmunkaként, most már közel két hónapja. Itt, Győrben járok iskolába is, ahol Nyomdaipari Technikus szakon vagyok, viszont ebben az évben Kép-és Szövegszerkesztő szakmát tanulok mellékszakképesítésben. Ami azt illeti és főleg az iskola miatt a hobbijaim közé tartozik a képek szerkesztése, igyekszem elsajáítani azt, több kevesebb sikerrel. Néha eljárok haverokkal házibuliba, vagy csak simán a városba, egyet beszélgetni. Elég sok időt zene hallgatással, szerintem mikor nincsen velem egy füles, azért kicsit szorongok. Elég türelmes ember vagyok, legalábbis próbálom ezt mutatni, és elfojtani a bennem felgyülemlő "türelmetlenséget". Néha, sőt, elég sokszor felhúzom magamat kisebb dolgokon, viszont ezeken gyorsan túllépek és megpróbálom megoldani a problémát. Ahogy korábban is említettem, igyekszem mindent a lehető legjobban megcsinálni, és nem hanyag munkát kiadni a kezeim közül. A negatív tulajdonságaim közé tartozik, hogy képes vagyok túlgondolni dolgokat, és hogy elég sokat beszélek.

Utoljára szerkesztve:

Opinum

Barangoló
Támogató
2021. 05. 09.
104
58
Eger
V4 karakter
Erwin Shaqiri
LV karakter
Kaffy Larocque
Talán egy hónapig beszélhettünk napi szinten, az idő alatt én nagy arcnak ismeretelek meg, TS Moderátorként is nagyot alkotsz, én drukkolok neked "Asher"!

• Imádom
Reactions: Geriii

Matus

földesúr
2019. 12. 20.
722
5 677
Gyöngyös City
V4 karakter
Laura_Mills 👹
LV karakter
Kerim Gulek 🎭
Szia Geri három i-vel. Érdekes formázás, ez tényleg egyedi ötlet, ilyet még nem láttam. Szerintem már vagyunk egy olyan régi baráti kapcsolatban, hogy elmondjam mennyire egy segítőkész, normális, szerény srácot ismertem meg benned. Remélem sikerül elérni a céljaidat, én mindenképpen szorítok neked! ❤️

• Imádom

Lynx

ᛒᛖᛏᛏᛖᚱ ᛏᛟ ᚠᛁᚷᚺᛏ ᚨᚾᛞ ᚠᚨᛚᛚ ᚦᚨᚾ ᛏᛟ ᛚᛁᚢᛖ ᚹᛁᚦᛟᚢᛏ ᚺᛟᛈᛖ
2019. 01. 10.
243
706
Alhambra
theclubmanagement.hu
V4 karakter
𝑀𝒶𝓇𝓁𝑒𝓃𝒶 𝑀𝑜𝓃𝓉𝒶𝓃𝒶
Szia!

Egy szép, összeszedett lapot sikerült megosztanod (szokásos módon). Nagyon régen beszéltem veled, még NNI-ben, egy időben a TEK-nek is adtál egy esélyt. Értelmes srác vagy, ugyanakkor barátságos, remekül helytállnál mint GMOD.

A fentiek miatt csak támogatni tudom a lapod. May the force be with you.

• Imádom

space cadet

alles pink
2019. 06. 09.
394
3 300
V4 karakter
michael.morino
LV karakter
nathan.bricks
Szia Gergő, ismerlek már a kőkorszak óta, együtt lettünk moderátorok is. Megállnád a helyedet szerintem is.

• Tetszik
  • Imádom
Reactions: Tuya és Geriii

Skyler

Zöldfülű
2020. 01. 03.
162
311
21
V4 karakter
efraim fonesca🇲🇽
LV karakter
nicolas triano🇲🇽
Szia szia, na figyu megadom a támogatot haaa leszeded a figyut a dezimről xD.. nem am, jó lesz támogatom.

Geriii

este temetés, reggel szülinap
2019. 01. 12.
782
4 076
19
Győr
V4 karakter
Chase Luchese
Nagyon bakancslistának tűnik ez nekem. Admint kettesig vitted, moderátor is vagy jelenleg de nekem úgy tűnik, hogy ez is csak egy olyan dolog amit kiszeretnél pipálni, hogy na ez is megvolt.
Az adminom azért került leadásra, mert számomra sok volt, rossz időszakot választottam. Ezt a két szerepkört, az SGH-t és az admint azért sem említettem meg a lapomba, mert csak annyit értek volna, hogy "tessék, voltam ez is", viszont alapvetően semmit nem számít.

Dino.

Egy igazi Raptor
Támogató
2019. 01. 10.
706
422
Harc
V4 karakter
Dr. Robert Rauschenberg
Szia barim! Elég régóta ismerlek, lassan több mint 2 éve az elején egy nagy aztán utána több kisebb kihagyásokkal, de dumáltunk elég sokat. Jól végzed a munkádat a TeamSpeak moderátor teamben is. Remélem, hogy fórumon is így fogod csinálni, ha sikerül. Sok sikert!

• Tetszik

Zane

General Cortez ™
Fő Globális Moderátor
v4
2019. 01. 10.
1 133
6 149
Budapest
V4 karakter
Zane Cortez
jerrynek.png

Kedves Jelentkező!

Köszönjük, hogy megtiszteltél pályázatoddal bennünket. Sajnálattal tájékoztatunk, hogy jelentkezésed nem jutott tovább a második körös meghallgatásra. Ne csüggedj, lesz még alkalom ahol bizonyíthatod rátermettséged.

Egyéni megjegyzés: szép lap lett, ismerve téged biztosan hoznád az elvárásokat, DE jelenleg más terveink vannak veled, és az ahhoz szükséges erőforrásokat a fórum helyett oda szeretnénk összpontosítani!

Üdvözlettel:

SeeMTA V3 Fő Globális Moderátorok

• Imádom
  • Tetszik
Reactions: wayne. és Geriii
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.