Gépjármű piac felfrissítése, új frakció lehetőségek.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Stawies2

Újonc
2020. 05. 30.
32
53
24
Budaörs
LV karakter
Mike Windsor
Sziasztok!

Mint azt mind tudjuk felelhető itt a szerveren egy olyasfajta Dubai effektus hogy minél kissebb az alvázszámom annál vagányabb vagyok. No egy remek lehetőség lenne ennek a kiküszöbölésére az ötletem. A gépjárművek nem örökéletűek mint azt mindenki tudja. Miután kiszaladt egyik-másik kocsi a világból utánna nem nagyon szeretni visszajönni. Szeretnek játszadozni az emberek türelmével no meg hát a pénztárcájukkal. E remek találmányok ugyan csak fémből vannak ami elkopik, horpad és legfontosabb korrodál. Ezzel a remek ötlettel ki lehetne küszöbölni azt hogy lehessen a frissen vásárolt kocsival villogni hogy: -nézd! többint 100.000km van benne.
Amerikában 500$-ért ford crown vic-hez lehet jutni mert a rendőrség kidobja őket mert hogy nincs mit szépíteni, szarok. Kiszolgálták magukat viszont a 16 éves Jonnykának teljesen jó lesz hogy összetörje az első parkolóban. Így lehetnéne az hogy a Redlinenak a sok ezeréves vontatója is bekerülne a keringésbe, a Rendőrség régi üldöző autóira is lehetne licitálni. Remek autókereskedés nyílhatna a városban ahol a nagyképű simlis autókereskedők sózhatnák rá a szarabbnál szarabb portékájukat a mit sem sejtő fiatalokra akik egy hwete sincsenek a városban. Mind ezt egy frakció keretein belül. Hogy miért ne keljen bezuzatni azonnal a kocsit ha egy kicsit megöregszik? Erre van egy remek hely amit autószerelőnek hívnak. Ők cserélnék a motorokat, az olajat, és a gumikat. egy gépkocsi kaphatna mégegy status bar-t mint amilyen a benzin és az állapot is. Az lenne a karosszéria állapota. Ha az esetleg romlik akkor egy másik helyre kéne vinni a gépsárkányt ami nem lenne más mint a karosszéria lakatos. Természetesen ők is frakcióként üzemelnének.
így nézne ki a valóságban:

A kocsik egy bizonyos kilóméter után problémásakká válnak ami folyamatos leállás, vagy rosszabb esetben totálkárhoz vezetne, ezt az autószerelő tudná kordában tartani hogy ne történhessen ez viszont az egy méregdága motorcserével járna amiután követhetetlen lenne hogy mégis milyen állapotú a motor. Az autókereskedők tudnák tekerni az órát ami egy újabb lehetőség lehetne az átverésre. A karosszéria lakatosok a karosszériát javítanák azaz a rozsdát tüntetnék el róla ezzel az állapotot viszik fel.

végszó: tudom hatalmas kérés de biztos megrázná ezt az egész letargiát mint ami a Las venturasi autókereskedelem remélem végig olvastad kifejezetten kérlek benneteket hogy hosszan szedjétek össze a gondolataitok és győzzetek meg hogy hülyeség az egész. :D

• Vicces
Reactions: azöreg

Ryo

Pötyögtető
Támogató
2019. 09. 20.
488
1 247
26
Tolna Country
LV karakter
Ryo Kyoko
mit sem sejtő fiatalokra akik egy hwete sincsenek a városban.
Véletlen bekerült oda egy potya "w"
Most hogy azt kijavítottad rá is térek a véleményemre.

Ezt egy nagyon nagy és komoly munka lenne lemodellezni. Nagyon jó ötlet, ez is még közelebb visz a valósághoz.
Ami mondjuk kisebb gondot okozna, hogy amint bekerül a rendszer az össze olyan frakció ami napi szinten tesz meg a kocsijaival több száz kilométert egyből mehetne a karosszéria lakatoshoz, így szinte nem lenne működő képes gépparkja a rendvédelemnek.

Tetszik nekem ez az ötlet, nem hiszem hogy be fog kerülni (talán V5-be igen).
[nem, nem írtam el a V5-öt ?]

• Tetszik
Reactions: Stawies2

Dorina

Újonc
2020. 11. 18.
29
75
Rosenheim, DE
V4 karakter
Simon Carver
LV karakter
Simon Carver
Szerintem a kivitelezés nehezen megoldható lenne, emellett szerintem a szervernek semmi szüksége erre. Persze, ez egy személyes vélemény, és valóban, így épülne csak valóságra a rendszer, de sok kínlodás lenne vele.

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 265
11 141
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Helyezhető.

• Tetszik
Reactions: Paki
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.