Georgij Wjatscheslaw---Taylor Clark

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

geologus

azageo
2019. 01. 10.
316
1 524
LV karakter
Milo Fraley
logo.png

Panasztevő InGame neve:
Georgij Wjatscheslaw

Panaszra tett személy InGame neve:
Taylor Clark

Panasz oka, leírása, kifejtése:
A srác kiihirdette hogy helikoptert add el,ráirtam sms-be,ajánlottam neki 2db kocsit (M5 E60+Shelby Gt500)A srác elfogadta az ajánlatomat és mondja hogy elcseréli,azt mondta hogy még gyárba van a heli és még most rakják össze.Én hülye fejemmel előre adtam neki a 2db kocsit hogy véletlenül szerdáig ne gondolja meg magát.A sráccal találkoztunk és megnézte a 2db kocsit,azt mondta hogy elcserélné.Mondom itt minden tök fasza lesz,adásvétel előtt hivtam dombót hogy ő legyen a tanú.Átirtuk a kocsit és azt mondta hogy szerdán jön a heli.Srác volt olyan kedves és adott egy Facebook-ot.Január vége fele elvileg lett pénze és mondta hogy adjam át a 2kocsit mivel irt már Thomas-nak hogy hova utalja neki a pénzt,mondom miért ne átadom neki a 2kocsit.Elvileg Thomas nem irt vissza neki pár napon belül.Irtam neki hogy biztos elfoglalt és nem ér rá,felajánlottam neki hogy inkább irjon rá az Lv-s facebook oldalra.Elvileg ráirt a hivatalos facebook oldalra de ott se irtak neki vissza.Párnap eltelt és már február eleje volt,kérdem tőle hogy senki se irt vissza neked,erre a válasz hogy még senki.Ezt követően a srác letiltott

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://imgur.com/a/vDLWEDf

Megjegyzés:
Köszi a segitséget!

GERY.

Lelkes fórumhasználó
Very Important Person
2019. 01. 11.
336
1 464
26
V4 karakter
Richard Kearney
Ezt lv fórumra kellene nyitni

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.