George Winenodrink - Kroos

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2024. 11. 03.
1
2
V4 karakter
George Winenodrink
f1faa379e7c9391044487a98d7aa4614.png

Panasztevő InGame neve:
George Winenodrink

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Kroos

Panasz oka, leírása, kifejtése:
A tényállás a következő: Bemenekültünk a rendőrök elől egy lakókocsiba, majd hosszas várakozás után ki szerettem volna ordítani az interiorból, majd miközben már az interior checkpointjában guggoltam, írtam a többieknek. Amit írtam, az a szó tartalmazta az E betűt, amiről nem tudtam azt, hogy chatbox nyitott állapota közben is kimegy a karakter az interiorból. Gyorsan vissza is mentem, majd kiordítottam OOC, hogy véletlen, nem szándékosan mentem ki. Megjegyzem, amúgy sem lehetett látni semmit, mivel ki-be lépéskor elfeketedik teljesen a kép. Az admin kigetelt, majd teljesen lerázós, önkényes attitűddel egyből az adminjail szándékát jelezte, teljesen nem érdekelte a véleményem, az ami történt, ami számomra érthetetlen és felháborító, hogy teljesen védtelen helyzetbe kerített és semmilyen általam írt bizonyíték, vagy ésszerű magyarázat nem érdekelte. Lentebb csatolom a logot, amit még konzolból másoltam ki, azért nem tartalmaz dátumot.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://pastebin.com/BNHvLLWk

Megjegyzés:
-

• Szomorú
  • Vicces
Reactions: Néma és kodda

Kroos.

Zöldfülű
SzerverAdmin
v4
2020. 09. 30.
179
394
V4 karakter
Dean West
Csao, amit csináltál az kukucskálás volt. Videót majd lentebb linkelem, úgy gondolom, hogy nincs mit magyarázni rajta. Okés, hogy le OOC-ztad, illetve jelezted feléjük viszont ezzel sok mindenre nem megyünk. A te helyzetedben az lett volna a helyes döntés, még ha véletlen is jöttél ki, hogy legalább futsz egy kis kört, nem pedig egyből visszamész. A rendvédelem meg nyilván nem fog lőn rád, mivel SK lenne.

• Hűha
Reactions: Néma

Kispali

Klaviatúra gyilkos
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
695
2 461
24
Sopron
V4 karakter
Scott Shelton
LV karakter
Scott Shelton
V2 karakter
Scott Shelton
Akárhogy próbáltattam erőltetni a dolgot, nekem nem sikerült chatbox írás közbe bemenni vagy kijönni interiorból. Továbbá a log részlet is érdekes, hogy majd te "Beszopatod őket" a következő ami meg feltűnik, hogy spamelve van az interior ki és belépés. Nem tudom mit lehetett volna tenni az interioron belül ami elérné az IC említett célod úgy, hogy ők nem mentek be utánad. Az, hogy valaki kijön 2 másodpercre körülnéz és visszamegy mintha mi sem történne eddig sem volt támogatva, jogosan kaptad a büntetésedet. Ez a fuss egy kis kört is elég érdekes megoldás, ha már valaki tényleg véletlen jött ki (aminek gondolom eleve oka van, hogy valaki a CPben állt, és onnan írkálva véletlen elnyomja pl. hosszabb /s beszélgetés az inti bejáratban valakivel kintre) írja le OOC, hogy véletlen történt és menjen vissza egyből, ha kell, akkor majd admin intézi az ügyet.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.