Elutasítva George Mercury unbann kérelem-Benett

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2019. 03. 31.
4
1
V4 karakter
George Mercury
LV karakter
George Mercury
zoldlogo.png

Neved:
< George Mercury >

A ban időpontja:
< 2018/07/27 21:31:10 >

A ban időtartama:
< 2030/01/01 01:00:00 >

Neve, aki bannolt:
< Tranes >

A ban oka:
< Folyamatos adminnak való hazudozás /Log hamisítás.by:Tranes/Szotyi >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Hát már nem is igazán tudom hol kezdjem,bennem nem szoktak így megmaradni a dolgok de még mindig emlékszem arra a napra amikor kibannoltak a szerverről.A ban előtt 2 héttel kb megismertem egy fiatalabb gyereket TS-en akivel együtt játszottunk de nem volt rám túl jó hatással.Én se voltam valami érett így együtt szórakoztunk és napi több órát is beszéltünk játék közben.Ezen az éjszakán a kaszinóban játszottunk amikor én észrevettem hogy egy hölgyet üldöznek az épületben.Odamentem az urakhoz és megkérdeztem mi a probléma,ők pedig megfenyegettek.Aztán a hölgy és én egy bunyót kezdeményeztünk az urakkal ami során a hölgy ,,animba esett" elüldöztem az urakat elmentem kocsival egészségügyi felszerelésért és visszamentem.Viszont a felélesztésnél semmi rp-t nem csináltam így az urak szóltak egy adminnak(Tranes)Aki kért logot,a barátommal közben ts-en beszéltünk folyamat és rávett arra hogy hamisítsak logot amit előtte sehol sem csináltam és nem is akartam,de voltam olyan idióta hogy hallgattam rá és Tranes észre is vette ezt.Ezután felhívtak ts-re meghallgatni hogy miért hamisítok és én folyamat hazudtam mert nagyon megvoltam ilyedve,hogy büntetést kapok.Ez a beszélgetés nagyon hosszú volt már hallottam rajtuk hogy nagyon fáradtak,már nekem se volt kedvem folytatni és elmondtam nekik,hogy rávett a barátom és én ezt teljesen értem hogy az én hibám.Nagyjából ennyi a story ezután megkaptam az örökban-t.Ahogy láttam a listán Tranes és Szotyi már nem adminok és ezért írtam neked Benett,de én akkor is bocsánatot szeretnék kérni azzal a több mint fél órával amit elraboltam tőlük,hiányzik a szerver van pár emlék ami ide köt. >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.