- 2019. 03. 31.
- 4
- 1
- V4 karakter
- George Mercury
- LV karakter
- George Mercury
Neved:
< George Mercury >
A ban időpontja:
< 2018/07/27 21:31:10 >
A ban időtartama:
< 2030/01/01 01:00:00 >
Neve, aki bannolt:
< Tranes >
A ban oka:
< Folyamatos adminnak való hazudozás/Log hamisítás >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Azért szeretném az unbann-t,hogy újra játszhassak a szerveren.2 évvel ezelőtt bannoltak ki és egy elég súlyos dolog miatt amire érthető,hogy nem egyszerű unbann-t adni.Most magyarázhatnák,hogy megbántam sajnálom és nem lesz több ilyen a tipikus sablon duma,de helyette inkább egy annyit írnák,hogy sajnálom még nem voltam elég érett a szerverhez és egy második esélyért vagyok itt.Eltelt egy kis idő és már hiányzik,hogy nem léphetek fel.Külön elnézést kérek Tranes és Szotyi,még most is emlékszem a hülyeségem miatt nagyon sokáig elhúzódott az ügy és azt már nem kapja vissza egyikünk se az életéből.Egyszerűen akkor úgy éreztem,hogy hazugsággal nem fogom olyan rosszul érezni magam és kihúzom magam a pácból,de inkább roszabb helyzetbe sodortam magam.A log hamisítás az hirtelen ötlet volt,és még ha sikerült is volna szerintem akkor se érezném jobban magam.Az eset előtt ilyen durva büntetést még sehol nem kaptam és ha visszamehetnék a szerverre akkor remélhetőleg több ilyen eset nem fordulna elő. >
Utoljára szerkesztve: