George McBraid ----> Adam Pellegrini [Warzen]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

cork

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
361
904
LV karakter
Gael Vinson
logo.png

Panasztevő InGame neve:
George McBraid

Panaszra tett személy InGame neve:
Adam Pellegrini

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Sziasztok!Történt a mai esett hogy éppen szereltem az autót,amikor Adam valamiért vissza jött reklamálni,majd elkezded eléggé modortalan stílusba beszélni IC ami még nem is olyan nagy gond.Mikor végeztem az illetővel,akkor engedtem be a zöld gyors sávon lévő BMW m5 e60 gépjárművet,akik feltehetőleg ismerték Adamot,volt náluk AK 47-ES fegyver. Adam kiszállt a kocsiból és egyből elkezdte rám fogni a fegyver,majd utána szépen leírta a véleményét rólam.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://imgur.com/a/WhkUCPO?fbclid=IwAR2ujm1a2OggaxiTRj-kl-_DtxNPLiSqgXMzDskKn2MbQcb8MocTGfJzoVc,: Adam Pellegrini: (( [SeeMTA - Szint]: George McBride szintje: 44 )) [2019-02-13 21:42:44] [Output] : Adam Pellegrini: (( BMS )) [2019-02-13 21:42:47] [Output] : George McBride: (( jesz )) [2019-02-13 21:42:51] [Output] : Adam Pellegrini: (( Ami látszik az látszik ))

Megjegyzés:
Köszönöm a bírálást.

Rantotthus

Újonc
2019. 01. 10.
8
3
23
Budapest
V4 karakter
Adam Pellegrini
Ebben nem értem mi a véleményezés. Annyi látszik, hogy beküldtem, hogy hanyas szintű vagy, meg az, hogy beirtam, hogy BMS. Ennyi látszott a logokból, de pont ezt be is írtam OOC, hogy ennyi látszik. Nem tudom ezzel mi a baj, de kíváncsi lennék a véleményedre az üggyel kapcsolatosán.

Warzen

Gangster, who wanna' be a policeman.
2019. 01. 10.
103
51
V4 karakter
-
LV karakter
Daniel Wilson
V2 karakter
Loading...
Rendben van, akkor megvárjuk a panasztevő válaszát!

cork

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
361
904
LV karakter
Gael Vinson
Gondolom arra írtad hogy vissza szóltam ic neked,illetve hogy "nem" tudok rpzni.

Warzen

Gangster, who wanna' be a policeman.
2019. 01. 10.
103
51
V4 karakter
-
LV karakter
Daniel Wilson
V2 karakter
Loading...
Nos, elolvastam részletesen a PK-t és arra a döntésre jutottam, hogy...
A PK jogosnak itélem, Adam Pellegrini büntetése 120 perc AdminJail Enyhe OOC minősítés és NonRP indokkal!
Zárom, helyezhető!​

• Tetszik
Reactions: Lui és cork
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.