George Lorenz[S.G.H.] Panaszkönyv.[Elsil]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Twinyke

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
245
146
21
V4 karakter
aysoy.bayar
logo.png

Panasztevő InGame neve:
Lisa Blackbourn

Panaszra tett személy InGame neve:
George Lorenz

Panasz oka, leírása, kifejtése:
RP elhanyagolása Csekk írásnál

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://prnt.sc/nxzahv

Megjegyzés:
Ez amit a feje felett ír ki RP azaz alap mikor megírja de tudtommal előtte saját magának is kell rpzni valamit.

Elsil

Ex S.G.H. Vezető
2019. 01. 09.
463
99
V4 karakter
Ceroline Kearney
A panaszt én fogom bírálni.
Várom az érintettek válaszát 24 órán belül.

Goge

Fórum Császár
2019. 01. 12.
1 698
3 252
V4 karakter
Gordiano Sparaco
LV karakter
George Gamble
Sziasztok! Hol is kezdjem... Először ott kezdeném, hogy nekem úgy tanították NAV-ba mikor bekerültem, hogy elhanyagolható és nem igazán láttam még rá példát előljáróktól. Hasonlít amikor betanítanak egy frakiba, és IC nélkül kapod a kulcsot meg a többit. Tisztába vagyok, hogy rejtett item és RP-zni szükséges. A másik, hogy folyamatosan sietettél, mint IC illetve OOC is utaltál rá. Gyanítom, hogy ti se írtatok RP-t hozzá még NAV-ban. Úgy gondolom, hogy nem kell PK-t írni, mert kaptál egy csekket (átlagnál nagyobbat - 19.000 $), és OOC szerinted azért kapcsoltunk le, mert "egyszer kidaráltunk". Nem is ismertük/emlékeztünk a rendszám-ot/ra, mint OOC mint IC. Nekem bosszú PK gyanús ez az egész a szituációból ítélve. Az tény, hogy sokáig vacakoltunk az egésszel, de ha folyamatosan IC beszólsz flegmán akkor nem hagyjuk csak annyiban azt. A szituációhoz köze volt nagyon Naomi K Lorenznek is.

Folyamatos siettetés:

[2019-06-05 16:19:24] [Output] : Lisa Blackbourn mondja: írjad akkor még ma.
[2019-06-05 16:20:19] [Output] : Lisa Blackbourn mondja: Még ma megírod?
[2019-06-05 16:21:13] [Output] : Lisa Blackbourn mondja: írd már meg.
[2019-06-05 16:23:08] [Output] : Lisa Blackbourn: (( jó mindegy, ooc offold már direkt hergeltek ic is. ))
[2019-06-05 16:23:22] [Output] : Lisa Blackbourn mondja: írjad már a csekket.
[2019-06-05 16:25:01] [Output] : Lisa Blackbourn mondja: Megírod a csekket vagy nem?
[2019-06-05 16:25:35] [Output] : Lisa Blackbourn mondja: Nekem is lenne dolgom.

Egyéb dolgok amik említésre méltóak:

[2019-06-05 16:20:37] [Output] : Lisa Blackbourn: (( most gondolom azért jöttetek utánnam mert egyszer kidaráltunk ))
[2019-06-05 16:21:06] [Output] : Lisa Blackbourn: (( direkt a csekkre mentek ))

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: tarcseh

Twinyke

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
245
146
21
V4 karakter
aysoy.bayar
Azóta se érdekel a pénzösszeg( https://prnt.sc/ny1owv ), nem is az miatt nyitottam a PK-t. Csak azt nem értem, hogy mióta nem kéne rpzni egy csekket? Nem hinném, hogy most kerültél be NAVba szerintem a többi ember se dísznek ír rp-t. A siettetésre annyi, hogy tényleg sietettelek de akkor sem sikerült gyorsra fogni pedig csak egy csekket kellett volna le rpzni semmi többet... 15 percig álltunk ott miközbe semmi nem történt mert az rp nagy része lement 5 perc alatt ami számított volna.

Goge

Fórum Császár
2019. 01. 12.
1 698
3 252
V4 karakter
Gordiano Sparaco
LV karakter
George Gamble
[2019-06-05 16:26:03] [Output] : Lisa Blackbourn: (( ez most mi? ))
[2019-06-05 16:26:12] [Output] : Lisa Blackbourn: (( ezt komolyan gondoltad? ))

Ezeket írtad a végén. Nem tudtam ezt hova tenni igazából, csak erre tudtam utalni. Én még mindig arra gondolok, hogy ez egy bosszú akart lenni. Siettetés meg a többi miatt vélekedek így. IC nem tudom, hogy intézzem el gyorsan azt, hogy folyamatosan flegmán szólsz vissza. Nem annyival fogok reagálni az is biztos, hogy "rendben megírom a büntetést jelentő csekket, majd haladhat tovább". Szerintem te sem így járnál el, és más se. Illetve el is futottál egyszer aztán visszamentél (valószínűleg a helikoptert akartad megnézni ami felettünk szállt, ha jól emlékszem), akkor is el kellet rakni a csekk füzetet, és oda futni hozzád. Emiatt se tudtam gyorsan írni a csekket. Eddig ebből tudtommal még nem volt ügy, hogy valaki nem RP-zte le a csekknek a megírását. Nem is látom, hogy különösebb oka lenne a nem látható itemen kívül. Sok mindent kötelező lenne RP-zni, ha ezt is. Gondolok itt a rádió használatára, adásvételi megírása és még sorolhatnám...

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: tarcseh

Elsil

Ex S.G.H. Vezető
2019. 01. 09.
463
99
V4 karakter
Ceroline Kearney
Lorenz egy minimális rp azért kell ilyen esetben. Valamint keress fel egy TS beszélgetésre.
Panasz jogos, következmények nélkül zárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.