JELENTKEZÉSI NYOMTATVÁNY - 2021/2022
A jelentkezési lap megírása előtt elolvastam és tudomásul vettem a Publikus Dokumentumban leírt pontokat, illetve elfogadom a Frakció szabályzatot és rendelkezem a belépésnél kifizetendő összeggel.
Teljes neve:
George Fernandez
Születési helye, ideje:
1994. 03. 17. Arco, Olaszország
Személyi igazolvány száma:
110523471
Telefonszáma:
38761188801550
Lakóhelye:
Palomino, See City
Korábbi munkahelyei:
Futár, Postás, Gyártósori munkás
~
Miért szeretne hozzánk jelentkezni?
Mível szeretnék egy jó közösségbe tartozni, ahol olyan dolgot csinálok, amit szeretek.
Mik a tervei a jövőre nézve?
Saját házat venni és elkezdeni a saját cégemet
Volt már büntetve?
Börtönben voltam 45 napig, mert nem váltottam ki új személyit, miután a hivatalban új nevet kértem, mert a szüleim eléggé hosszú névvel áldottak meg.
Jogosítványa illetve okiratai érvényesek?
Igen, erre oda figyelek
Dolgozott már nálunk?
Nem, még nem.
Ha igen, miért lépett ki/rúgtuk ki?
.
-
Mi az IRL neved?
Gergely Csaba
Hány éves vagy?
14 (Lassan 15)
Írj magadról legalább 10 mondatot:
9. osztályos tanuló vagyok matek szakon. Sok időt fordítok a sportra és tanulásra, de igyekszek időt hagyni az életben más dolgoknak is. Sokszor szeretm túl gondolni a dolgokat, ha valamit csinálok, akkor minden erővel oda teszem magam és azon vagyok, hogy minél jobban sikerüljön. Sok ideje akarok vontatós lenni. Vitorlázó vagyok, gyakran szoktam róla beszélni. 3-4-es tanuló vagyok, de az országos 20-ba benne van a gimi, ahova járok. Gépész mérnöknek készülök, később ezzel akarok foglalkozni. Viszonylag sok RP tapasztalattal rendlekezem. Az SGS keretein belül KB 30.000 perc játszott percem van, de máshol is kipróbáltam már magam. Sok időt fordítok az Rp-m gyakorlására. Annyi az egész hátul ütője, hogy nyáron kevésbé tudok online lenni, mert edzéseim vannak. Októbertől Márciusig hétvégente is tudok időt fordítani a vontatásra. Hetenete 750-1.000 percet szánnék a melóra, amit tisztességgel elvégeznék.
~
Mióta játszol a szerveren?
Első karakterem( LV ) 2016-ban regisztráltam, 2020 óta aktívan játszok
Mennyi a játszott perced?
10.000+ (V3), 5.000(V2), 15.000+(LV)
Milyen frakcióban/szervezetnél voltál eddig (illetve milyen pozícióban)?
Szerettem volna rendőrnek menni, de nem vettek fel.
Hogy érzed, miért téged válasszunk?
Mível minden nap aktívan fogok vontatni és jó tagja leszek a csapatnak.
Napi/heti mennyi időt szánnál a vontatásra?
1.000perc körül gondoltam.
Van TeamSpeak 3-ad?
Van
UCP előéletedről készített kép:
https://imgur.com/a/mQUDy99 , a bann-t rosz ID-re rakták, aznap le is vették.