George Carsten jelentkezése az S.G.H csapat köreibe.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

nOthing

Pötyögtető
2019. 01. 17.
456
1 270
Piliscsaba
V4 karakter
Christopher Friedhofen
sgh.png

Jelentkezési lap

Mi a neved és Hány éves vagy?
<< Wohl Tamás, és 17 éves vagyok. >>

Jelenlegi Játszott perc?
<< Jelenlegi játszott percem: 60261 perc >>

Account ID?
<< 162391 >>

Mi az SGH feladata?
<< Az SGH legfontosabb feladata a játékosok segítése ( főleg kezdő ) kisebb problémákban. Például: munkák elmagyarázása, szabályzattal való kérdések, városban való körbevezetés. Ezzel segítve az adminisztrátorok munkáját. >>

Miért Szeretnél SGH tag lenni?
<< Szívem szerint azért lennék SGH mert mindig is a játékosok segítése volt a főbb szempont nálam. Pár szervert már megjártam, és rengeteg tapasztalatot szedtem össze amit itt szeretnék a szerveren hasznosítani. Már nagyon régóta játszok a Seemtan ezért az itt történő dolgokkal is már eléggé tisztában vagyok. >>

Miért pont téged válaszunk?
<< Rengeteg tapasztalatot amit szereztem más szervereken meg itt is azt remekül tudnám alkalmazni a seemta szerverén. Sokat tudok az adminok munkájáról és szerintem remekül együtt tudnék működni az admin team-el. >>

Mennyi időt tudsz forditani az SGH-ra?
<< Átlagosan hétköznap 4-5 órát, de hétvégente persze ez több is lehet. >>

Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Még nem voltam bannolva. https://imgur.com/a/U3GDmP5 >>

Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Még nem voltam jail-ben. https://imgur.com/a/U3GDmP5 >>

Írj 3-3db negatív és pozítiv tulajdonságot magadról.
<< 3 pozitív tulajdonságom: - Remekül tudok csapatban dolgozni, ezzel segítve a társaim.
- Türelmes és nyugodt tudok lenni.
- Megbízható és pontos vagyok.
3 negatív tulajdonságom:
- Összevisszaságban összetudok zavarodni.
- Néha flegma tudok lenni de ezen próbálok javítani.
- Vicceknek nem vagyok a híve annyira de azért bunkónak se akarok látszani. >>

Szeretnél késöbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)?
<< Igen szeretnék adminisztrátor lenni. Nagyon szeretném a szerzett tapasztalataimat itt a szerveren hasznosítani, hogy a játékosok számára a megfelelő játszható környezetet biztosítsam. Szeretnék rendet tartani a szerveren, mert sokszor tapasztalok szabálytalanságot ami az én, és a többi játékos társaim szerverrel kapcsolatos véleményét vagy jó élményét rondítja. Sok időt tudnék az adminisztrátori munkára fordítani szóval ezért is nagyon szeretnék adminisztrátor lenni. >>

Mutass be egy választott munkát és magyarázd el hogy müködik?
<< busz sofőr: Először is el kell menni a városházára, hogy felvegyük az adott munkát. Utána el gyalogolunk vagy elvitetjük magunkat a busz depóhoz amit a játék egy busz ikonnal jelöl. Amint megérkezünk a busz depóban, meglátunk egy nagy kék CP-t amibe bele kell menni, és mikor kidobja a jármű felvétel infó boxot, akkor felvesszük a buszt és útjára is indulunk a busszal. Megérkezünk a buszmegállóba. Meg kell várni míg az összes utas felszáll, ezt egy piros csíkkal fogja jelezni a játék alul. Rengeteg pénzt lehet keresni ezzel a munkával mivel körönként legalább 10 ezer dollárt lehet vele keresni. Tilos a buszt magáncélra használni. >>

Egy kezdőnek melyik 3 helyszínt mutatnád be ami szerinted fontos hogy tudjon?
<< Városházát, autósiskolát illetve az autókereskedést. Városházát azért mutatnám be, mert ott a fontos papírokat lehet beszerezni, és a munkákat lehet felvenni. Másodszor az autóiskolát mutatnám be neki, hogy ha vesz járművet akkor legyen jogosítványa is legyen mivel ha nincsen akkor megbüntetik a szerveren, és az egy kezdő játékosnak nem a legjobb mivel nem rendelkezik sok pénzel. Harmadszorra pedig azért az autókereskedést, hogy tudjon magának venni egy járművet ha összegyűlt a megfelelő mennyiségű pénz hozzá. >>

Ha egy játékos rád ír hogy adj fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Először tájékoztatnám az adott illetőt, hogy én nem vagyok admin és ezzel ne hozzám forduljon. Másodszor megkérdeném tőle milyen okból kellene neki a fix. Bug miatt kéne neki a fix, akkor elmagyaráznám neki, hogy ha van megfelelő bizonyitéka arra, hogy tényleg bug miatt van akkor írjon csak adminra. Ha nincs neki megfelelő bizonyitéka, és csak nincs pénze, akkor megmondanám neki hogy ne írjon adminisztrátorra mivel erre nem fog fixet adni mert teljesmértékben IC ügy. >>

Szituáció kérdés következik, erre válaszolj legalább 3 mondatban:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia bebugoltam az autómba, segítenél?
<< Szia! Sajnos nem tudok ebbe segíteni mivel nem vagyok admin! Próbálj meg ki ugrani a kocsiból, vagy valahogy kijönni. Ezek se mennek akkor próbálj meg egy relogot hátha kidob a kocsiból. Ezek után se megy, akkor írj rá egy adminisztrátorra és ő biztosan tudd neked segíteni! >>

Utoljára szerkesztve:
  • Hűha
Reactions: Ezerforint

Morthy

see you in reality
2019. 01. 10.
1 423
1 226
22
V4 karakter
Pedro R Moore
LV karakter
Pedro R Moore
Morthy válasza:
Szia
A minta kicsit elcsúszott a középre helyezés hiányzik.
A lap összességében nem lett rossz, de látszik rajta, hogy este készítetted. A lapban van pár elütés helyesírási hiba és hasonlók.

Egyes helyeken kicsit jobban kifejtetted volna.

Ez az én véleményem, de sok sikert kívánok. #Army

Boxos

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
60
51
V4 karakter
Mike el Fuentes
LV karakter
Mike Moriette
V2 karakter
Mike Moriette
Kis ideje ismerlek már, szerintem simán menne ez neked, szép és igényes lapot írtál, legjobbakat kívánom!

Kavics

Ex S.G.H. Vezető
2019. 01. 09.
1 486
446
V4 karakter
Dr Adam Brian
LV karakter
Brian Kearney
Szia!
Gratulálunk, a jelentkezési lapod el lett Fogadva, kérlek válasz egy megfelelő csoportot számodra, majd HSZ-ben jelezd. Katt

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.