George Caba -> Ben G Ross panasz [Hordás]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

elekzsotti

Újonc
2022. 09. 30.
51
58
V4 karakter
Ethan Ramos
LV karakter
Mike Chole
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
George Caba

Panaszra tett személy InGame neve:
Ben G Ross

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Rendőrségen LS-ben szerettem volna lekérdezni, hogy a fegyverbejelentés meddig érvényes. 1818-on üzenetet is írtam és rendőrt is kértem a kapitányságra. 20 perce bent várakoztam, t:/s Hahóó. - mondtam. Ennek hatására kijött három rendőr, Ben G Ross kérdezte ki ordított. Mondtam én, mert sok ideje vártam és nem volt reagálás a telefonra.... Még mielőtt kérdezhettem volna mégis meddig érvényes az engedélyem, kérdés minden indok nélkül közölte kifele! Meg se hallgatott. Ezután ahogy eleget tettem a parancsának azonnal törölte a bejelentésemet amit telefonon kértem, hogy még véletlen se tudjon más esetleg segíteni nekem. Mivel nem tudom lekérdezni az érvényességét és mivel 315.000$-t fizetek érte az a minimum hogy legalább válaszra méltatnak bent! Mert ha meg lejárt és nálam van Jailt kapok. Ilyen esetben akkor a Jail is legyen akkor ugyan olyan mint az ügyintézés (rendőr) akkor Jail ne járjon érte, vagy töröljük el ezt a rendszert, mert ez így bohócság, értelmetlen dolog. Továbbá szeretném ha valamit kezdenének a játékossal! Mert nem szeretném, hogy ezután megállás nélkűl ne hagyjon békén játékban. Köszönöm.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Elbírálást köszönöm

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.