George Butler Jelentkezés

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Ifuze18

Újonc
2019. 03. 03.
1
0
V4 karakter
George Buttler
W-TAXI.png

>> IC RÉSZ<<

Jelentkező teljes neve:

George Butler

Édesanyja leánykori neve:
Dr. Susan Fisher

Születési helye,ideje:
Austin 1993.január.4

Lakcíme:
1220, Los Santos, San Peeso utca 3

Telefonszáma:
38761120152627

Rendelkezik érvényes B-kategóriás jogosítvánnyal?:
Igen

Van tapasztalata a munka terén?:
Taxi vezetési tapasztalatom nincs, de 17éves korom óta vezetek

Önéletrajz (5-10 mondat):
1993 janár 4-én születtem a Texas állam beli Austin városában. Édesapám Christopher Butler a család földjén dolgozik farmerként, édesanyám Dr. Susan Fisher államilag elismert természetvédelmi ügyvéd. Édesapám hatására az Állami Főiskola elvégzése után vissza mentem a farmunkra. Egy természeti katasztrófa, egy tornádó csapása miatt költözött a család 3éve Los Santosba. Édesapám elvesztette a jobb lábát egy súlyós érelzárodás következtében ezért nekem és édesanyámnak kellet a pénzt keresnünk. Sajnálatos módon édesanyám nem talát jól fizető ügyvédi irodát, ezért nekem még keményebben kell dolgoznom, mint volán buszos. A bölcsésszakos diplomám nem segíti a helyzetem, nem találni tanári állást Los Santosban.

>> OOC RÉSZ<<

Teljes neved:

Nagy Gergő

Hány éves vagy?:
18

Játszott perceid száma?:
1537

Jailek Bannok (UCP képpel):

Mesélj magadról (5-10 mondat):
Nagy Gergőnek hívnak Debreceni 18éves végzős gimnazista. Jelenleg gőzerővel az éretségire és a Közszolgálati Egyetem rendészeti karának a felvételiére készülődik és amikór pihenek akkor szoktam elővenni a játékot mostanság. Régen is játszottam még a v2őn a v3an körübelűl 4napja kezdtem el megismerkedni. Nagyon szeretek sportólni, régen szertornáztam is általános iskolában, most meg edző terembe járok, futni szoktam biciklizni. Sokat járunk turázni legfőbbképp a nyáron. A közszolgáli Egyetemen szeretnék a későbbiekben továbbtanulni a közrendészeti szakon, nagyon sokat fejlődtem mint tanulmányilag mint fizikálisan azóta mióta elmentem az egyetem nyiltnapjára. A W-taxit azért gondoltam okos választásnak mert egy érdekes frakciónak tűnik, ahol nem unatkoznék.

Elolvastad a szabályzatot és elfogadod azt?:

Igen elolvastam és megértettem!
[/CENTER]
Jelentkező aláírása: Válasz
Kód:
[/RIGHT]

Snoobee

Zöldfülű
2019. 01. 19.
152
113
V4 karakter
Vo Giap Nguyen
LV karakter
Loading...
V2 karakter
Loading...
A W-Taxi vezetősége megkapta, és átolvasta jelentkezését. Örömmel értesítjük hogy lapja ELFOGADÁSRA került. További információkkal kapcsolatban e-mailben értesítjük!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.