- 2024. 11. 26.
- 3
- 3
- V4 karakter
- Geoffry Spencer
Panasztevő InGame neve:
► Geoffry Spencer ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Kayn Amber ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Bánya melőt hirdettünk. Az árat ic, a találkozás után beszéltük meg. 20k/csille volt a megállapodás. A srácot ott hagytam dolgozni, kértem, ha megszedett egy fullos kör (6 csille) akkor szóljon, ic telefonnal fényképezze le. Eltelt egy kis idő szólt, hogy végzett 2 körrel. Kértem tőle a képet, sms-ben azt írta Discordon tudja küldeni, mert ott fényképezte.... Mentem OOC direkt rákérdeztem nála, az ic után, hogy akkor fix kettő olyan körrel végzett, ahol 6 fullos csille volt?! Ennyit válaszolt rá, hogy igen. Ez után elmentünk pénzt levenni kifizettem és elköszöntünk. MIután ez feltűnt, hogy nem igazán mondott igazat. Kerestem SMS-ben, valamint hívásban, talán két sms-re válaszolt, telefont nem vette fel. Kértem, hogy jöjjön vissza beszéljük meg, nem tette meg, 200k-val többet kapott ugye, mint amennyit kellett volna... Admin segéd kérésére, írtam ezt a panaszkönyvet. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► https://ibb.co/T1mnN1H ◄
Megjegyzés:
► Szeretném, ennek az ügynek a felülvizsgálatát, mert nem kevés pénzzel károsított meg, ooc hazugság után is. Előre is köszönöm! ◄