Geoffry Spencer-Kayn Amber [Laca]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Zsoolio

Újonc
2024. 11. 26.
3
3
V4 karakter
Geoffry Spencer
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Geoffry Spencer

Panaszra tett személy InGame neve:
Kayn Amber

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Bánya melőt hirdettünk. Az árat ic, a találkozás után beszéltük meg. 20k/csille volt a megállapodás. A srácot ott hagytam dolgozni, kértem, ha megszedett egy fullos kör (6 csille) akkor szóljon, ic telefonnal fényképezze le. Eltelt egy kis idő szólt, hogy végzett 2 körrel. Kértem tőle a képet, sms-ben azt írta Discordon tudja küldeni, mert ott fényképezte.... Mentem OOC direkt rákérdeztem nála, az ic után, hogy akkor fix kettő olyan körrel végzett, ahol 6 fullos csille volt?! Ennyit válaszolt rá, hogy igen. Ez után elmentünk pénzt levenni kifizettem és elköszöntünk. MIután ez feltűnt, hogy nem igazán mondott igazat. Kerestem SMS-ben, valamint hívásban, talán két sms-re válaszolt, telefont nem vette fel. Kértem, hogy jöjjön vissza beszéljük meg, nem tette meg, 200k-val többet kapott ugye, mint amennyit kellett volna... Admin segéd kérésére, írtam ezt a panaszkönyvet.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://ibb.co/T1mnN1H

Megjegyzés:
Szeretném, ennek az ügynek a felülvizsgálatát, mert nem kevés pénzzel károsított meg, ooc hazugság után is. Előre is köszönöm!

Laca.

✞999✞
SzerverAdmin
v4
2021. 03. 20.
431
1 425
24
Dunaújváros
V4 karakter
Ameir Hajar
LV karakter
Arjan Kosta
V2 karakter
Ignacio Cortez
Van bármilyen bizonyítékod arról, hogy nem csinálta meg ami meg lett beszélve?
Miből tűnt fel, hogy nem mondott igazat, ezzel sokra nem megyünk egy képet küldtél be ami szintén semmire nem elég.

Zsoolio

Újonc
2024. 11. 26.
3
3
V4 karakter
Geoffry Spencer
Szia Laca! Elsőre az volt gyanús, hogy nem igazán gyarapodtak a ledarált ércek a tálcákban. A srác a csillékkel megállt a válogató gép előtt és a második csillét hagyta ott, úgy érte azt borította ki utoljára (ez még most is úgy van mert nem használta senki azóta). Valamint, az alapanyagok (talpfa, sínszál) sem fogytak annyira és a járatok mérete sem nőtt nagy mértékben.

Laca.

✞999✞
SzerverAdmin
v4
2021. 03. 20.
431
1 425
24
Dunaújváros
V4 karakter
Ameir Hajar
LV karakter
Arjan Kosta
V2 karakter
Ignacio Cortez
Mint ahogyan fentebb is írtam bizonyíték szükséges az nem elég amit állítasz itt jelenleg.
Van bármid azokról amiket leírtál?

Laca.

✞999✞
SzerverAdmin
v4
2021. 03. 20.
431
1 425
24
Dunaújváros
V4 karakter
Ameir Hajar
LV karakter
Arjan Kosta
V2 karakter
Ignacio Cortez
Ez esetben megfelelő bizonyíték hiányában zárom a panaszkönyvet.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.