Gentino Floyd jelentkezése SGH-nak.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Lóriiii

Barangoló
2020. 01. 19.
119
79
V4 karakter
Adrijana Ristkovits
LV karakter
Gentino Floyd
V2 karakter
Gentino Floyd

VoK0rJX.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Lóri vagyok, az IC nevem pedig Gentino Floyd. 15 éves vagyok jelenleg. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 83.727 perccel rendelkezem. >>
Mi az SGH feladata?
<< Az SGH röviden SEE GAME Helpdesk. Az a fő feladata, hogy megválaszoljon kisebb kérdéseket/kéréseket a szerveren. Például hogyha egy adott játékos nem tud valamit akkor segítsen neki válaszban vagy akár továbbítsa az üzenetet egy FőAdmin, vagy akár SzuperAdmin felé. Azok a dolgok is az SGH köreibe tartoznak mint például egy kezdő játékosnak elmagyarázzák hogy a legfőbb helyek hol vannak, vagy például elmondják hogy mit jelent a /do, /me, vagy a legtöbb alap parancs, ami szüksége lehet így civilként is. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Leginkább azért szeretnék az SGH köreibe tartozni, mert szeretnék a játékosoknak segítséget nyújtani, megválaszolni a kisebb kérdéseket. Szeretnék később egy nagyobb pozícióban elhelyezkedni mint pl: Admin. Az a legnagyobb álmom hogy az Admin team köreibe tartozzak egyszer, és úgy gondolom hogy elég érett lettem hozzá, hogy teljesítsem az elvárt feladatokat! >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Úgy gondolom hogy eléggé éretten állok már hozzá a dolgokhoz, szeretek segíteni a játékosoknak. Az eddigi elért tapasztalatomat szeretném átnyújtani a playereknek. Szeretnék még több tapasztalatot nyerni az adminközösségbe, és segíteni/megkönnyebbíteni az adminteam munkáját. Sokat aktív lennék, és legtöbbet fent is lennék SGH-ként, adminként meg legtöbbet dutyba, de ez még a jövő zenéje. Voltam már IDG Adminsegéd így már van benne egy kicsi tapasztalatom! >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Az SGH-ra naponta 5-6 órát, hétvégén többet is. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív tulajdonság:
Gyors gondolkodó képesség.
Segítőkész.
Könnyen alkalmazkodom.

Negatív tulajdonság:

Néha csúnyán beszélek.
Merész vagyok.
Néha önfejű. >>

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Ha most bekerülnék SGH-nak nagyon szeretnék sokáig bent maradni a közösségbe, segíteni a nagyobb adminok munkáját. Szeretném megtanulni, és átvenni az adminok tapasztalatait, hogy ugyan olyan jól helyt állhassak mint ők. Úgy gondolom hogyha részese lehetek ennek a csapatnak/baráti körnek akkor mindent megtennék azért hogy sokáig bent maradhassak. Ez lenne a legnagyobb álmom a szerveren, amit teljesíteni szeretnék. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Hogyha van TS3-a akkor felhívnám oda.
Szia! Ez egy RolePlay szerver, itt a karaktered vizuálisan alakíthatod, és a valóságra alapulnak a dolgok, szóval nem tehetsz meg itt olyan dolgot ami a valóságban lehetetlen. Elmagyaráznám neki az alap dolgokat a szerveren, küldenék neki linkeket a szerver szabályzattal kapcsolatban, illetve elmagyaráznám neki hogy van egy fórum is ahol még több szerverrel kapcsolatos dolgokat lehet csinálni. PL,: Frakcióba csatlakozni, netán egy panaszt tenni stb... Azt is elmondanám neki hogy hol vannak a forgalmas helyek. A városházán tud munkát felvenni, személyit kiváltani, még a térképről a screenshot-ot is elküldeném. Illetve ha ven egyéb kérdése abban is segítenék neki. >>

Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Szia! Nekem sajnos ahoz nincsen jogosultságom. De miért kérnél vhspawnt? hogyha van rá elég indoka hogy miért akkor szólnék nagyobb adminnak és ő csinálná a többi dolgot. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?

<</vá 93 Szia! Ha skines fegyverrel vertek át, kérlek írj egy nagyobb adminnak, a kellő bizonyítékkal, vagy rakj panaszkönyvet a játékosra aki eladta neked. Amennyiben nem skines az adott fegyver akkor nem lehet sajnos vele mit kezdeni. >>

Lóriiii

Barangoló
2020. 01. 19.
119
79
V4 karakter
Adrijana Ristkovits
LV karakter
Gentino Floyd
V2 karakter
Gentino Floyd
Szia, nem. Admin is lennék a későbbiekben!

Doki

Fórum Császár
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 660
4 701
V4 karakter
Dr Julian Rauschenberg
Szia!
Gratulálunk, a jelentkezési lapod el lett fogadva, kérlek válassz egy megfelelő csoportot számodra, majd HSZ-ben jelezd. Katt

• Dühítő
  • Imádom
Reactions: Lóriiii és lounz.
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.