- 2020. 01. 19.
- 120
- 79
- V4 karakter
- Adrijana Ristkovits
- LV karakter
- Gentino Floyd
- V2 karakter
- Gentino Floyd
Jelentkezés az Elnöki Őrséghez
PPD - Presidential Protective Detail
OOC rész:
Ebben a részben rólad, és az eddigi elért eredményeidről fogunk kérdezni. Fontos, hogy értelmes, kerek mondatokban válaszolj! A jelentkezési lap megírása előtt ajánlott átolvasni a Házirendet, illetve a jelentkezéssel kapcsolatos szabályozást.
Miután megírtad a lapodat ajánlott legalább egyszer átolvasni.
Sok sikert kíván a vezetőség!
Mi az IRL neved?
- Lászka Lóránt-nak hívnak. -
Hány éves vagy?
- 13 éves vagyok. -
Átlagosan mennyi időt tudsz naponta a szerveren tölteni?
- Hétköznap 30 perc
hétvégén 4 óra vagy több! -
Hány játszott perced van a szerveren?
- 7410 játszott percem van jelenleg! -
Mióta játszol a See Multi Theft Auto szerveren?
- Fél éve! -
Melyik frakciókban voltál eddig?
- Nem voltam még frakcióba! -
Mi volt a távozásaid oka?
- Nem voltam még frakcióba! -
Volt-e már más neved a szerveren? Ha igen mi volt?
- Nem volt még! -
Rendelkezel Team Speak 3 klienssel, és mikrofonnal?
- Természetesen igen! -
Kérlek fotózd le az UCP-n az adminjailek részt és linkeld be a válaszhoz. Abban az esetben is, ha még nem kaptál adminjailt.(csak kép elfogadott)
-
Kérlek fotózd le az UCP-n a kitiltások részt és linkeld be a válaszhoz. Abban az esetben is, ha még nem kaptál kitiltást. (csak kép elfogadott)
-
Miért szeretnél a Kormányhoz jelentkezni? (legalább 10 mondat)
- Azért szeretnék a Kormányhoz jelentkezni mert látok benne fantáziát. És nagyon szeretném kipróbálni magam a See City Kormánynál. Ezen kívül nagyon szerettem a frakció működését alap elvét és pozícióját. És szeretnék megismerkedni új emberekkel. Szeretném kipróbálni a kormány által nyújtott RP lehetőségeket. Meg mindig szerettem vezetni is és ezért is érdekel engem a sofőri poszt ide. Röviden ezért szeretnék ide csatlakozzni -
Egyéb mondanivaló, amit még fontosnak tartasz elmondani:
- nincsen -
IC rész:
Ebben a részben az IC karakteredről, és annak eredményeidről fogunk kérdezni. Fontos, hogy értelmes, kerek mondatokban válaszolj!
Miután megírtad a lapodat ajánlott legalább egyszer átolvasni a lapot!
Teljes neve:
- Gentino Floyd. -
Édesanyja leánykori neve:
- Tereza Floyd. -
Születési helye, ideje:
- Los Santos 1990.02.20. -
Bejelentett lakcíme:
-Palomino Street 12. -
Telefonszáma:
- 38761120175945 -
Jogosítványa, okiratai érvényesek:
- Igen! -
Kérjük írja be, hogy milyen pozícióra jelentkezik:
(Ügynök)
- ügynök, sofőr -
Kérjük, hogy csatolja a motivációs levelét! (legalább 5 mondat)
- Gentino Floyd vagyok fő célja, hogy bekerüljek a Elnöki Őrséghez. Szeretném megmutatni szakmai tudásomat, és hogy minden egyes nekem adott feladatot tökéletesen és precízen el tudok végezni. Szeretnék önök közé tartozni, hogy tovább erősítsük a kormányt, és a várost. Kis korom óta tanulom a rádió parancsokat és az egész rendvédelmi intézkedések lebonyolitásának menetét. -
Önéletrajz (legalább 15 mondat):
- Gentino Floyd vagyok. 1990 .02.20.-án láttem meg először a napvilágot. 1éves koromban édesanyám Tereza Floyd meghalt egy autóbalesetben. Azután ahogy teltek, múltak az évek egyre jobban kezdet rájönni hogy én a See City Elnöki őrséghez szeretnék jönni. Azután el is kezdtem Tanulmányozni a kódokat meg az elnöki őrséggel kapcsolatos dolgokat. Nagyon nehéz volt de meg kellett birkóznom vele. Aztán 21 éves koromban letettem a jogosítványt és vettem egy autót. Elkezdtem dolgozni 2010-2013-ig buszsofőr voltam aztán elkelllett jönnöm mert nem birtam ezt a sok munkát. 2014-2017-ig Áruszállító voltam azt a munkát is szerettem. De ahogy teltek múltak az évek megkedveltem a Postás munkát és így végül ott maradtam. De most ide szeretnék jönni! -
Gentino Floyd :
saját név
saját név